Szelma29 22.03.2007 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.03.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Szelma, tak mi przykro... Sprawa jest chyba jasna i nie masz na co czekac. Czas abys uporzadkowala swoje zycie i zajela sie soba i swoim zdrowiem. Nie daj sie wciagnac w absurdalne dyskusje na temat Twojej winy.Jesli nie ma co ratowac, to nie ma to sensu.Wszelkie dyskusje beda Cie tylko ranic i oslabiac psychicznie i fizycznie, a w dalszej perspektywie pozostawia jeszcze wiekszy niesmak. Takie jest moje zdanie. Zycze Ci sily, aby przez to przebrnac i jak najszybciej wrocic do normalnego, szczesliwego zycia. Wierz mi, ze sie da, wiem to z autopsji. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 22.03.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Trzymaj sie Szelmo, pomału pokonasz wszystkie trudności, wyleczysz sie, dostaniesz rozwód i będziesz żyć normalnie, spokojnie, może szczęsliwie...tylko uwierz w to, że po burzy zawsze wychodzi słońce, a po zimie nastepuje wiosna.Rozwód nie zawsze kosztuje dużo ...nie wiem jak lekarstwa, wytrzymasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 22.03.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.03.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Szelma trzymam za Ciebie kciuki i życzę powodzenia oraz oczywiście duzo dużo zdrowia Bardzo mnie cieszy Twoja decyzja, ja bym z tym panem już nie dyskutowała nie ma sesnu i szkoda nerwów. Trzymaj się i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 22.03.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 co za doopek, szkoda słów Trzymaj się kobieto, jestesmy z toba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 22.03.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 nie mnie jakichkolwiek wyrzutów sumienia ze napisałaś do niej na gg Należało jej się Teraz zadbaj przede wszystkim o swoje zdrowie Takiego NIBY MEŻA to ja bym ##!!!***^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.03.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Szelmo, serdecznie Ci współczuję. Jest mi bardzo przykro.Skopiuj wszystkie jego rozmowy z gg z tą kobietą, maile do niej i od niej. Dowód na rozprawie, w razie jakby się wyparł romansu. Ponagrywaj kilka rozmów z nim odnośnie tej kobiety.Rozwód nie jest tak drogi...mój kosztował dokładnie 250 zł, ale to była prosta sprawa, bez podziału majątku i orzeczenia o winie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.03.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Szelma, aż się wierzyć nie chce To bardzo przykre co piszesz. Sądzę, że nie ma już na co czekać. Dobrze Ci agnieszkakusi radzi. Nie daj się wciągnąć w te psychologiczne gierki, nie dyskutuj, szkoda zdrowia. Ten człowiek jest już spalony na całej linii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.03.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Przede wszystkim zrób co się da, żebyś go już nie musiała spotykać. Wywal z firmy, z domu i ze swojego życia. Tobie teraz potrzebny jest spokój na przemyślenie wszystkiego i umeblowanie życia od nowa.Zajmij sie sobą. Wylecz się, wydaj pieniądze na swoje przyjemności, zbuduj dom. Bądź egoistką, choć przez jakiś czas - należy Ci się to.A o tę wiadomość na gg nie powinnaś mieć cienia wyrzutów sumienia! Miałaś prawo nie tylko do niej to napisać ale też i iść do jej męża i powiedzieć mu to w oczy! Bo niby, dlaczego nie? W końcu jest w tej sprawie tak samo pokrzywdzony jak Ty i przez tych samych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegka 25.03.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 [A po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój nagle ptaki budzą Ciętłukąc się do okien...] Powodzenia w NOWYM ŻYCIU, to bardzo trudne ale masz wszelkie powody by wieżyć [i uwieżyć] że Ci się uda. Sam jestem facetem,z żoną + dwójką dzieci i nie zawsze było kolorowo, czasem wręcz bardzo żle [głównie z mojej winy, choć nie zawsze] ,pewnego dnia nastapiło przesilenie, mam nadzieje że na dobreWierzę że spotka Cie ta radosc bycia słowem i myślą jednością z drugim człowiekiem- wszystkiego dobrego dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szelma29 01.04.2007 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 01.04.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 I Tobie tez spokonych Świat Wielkanocnych, optymizmu i nadziei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 01.04.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Trzymaj się!! Będzie dobrze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.04.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Musi być dobrze innego wyjścia nie ma Wszystkiego dobrego - głowa do góry i przyj do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.04.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Trzymam kciuki aby typ wirusa okazal sie nie grozny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.04.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 mysl pozytywnie nie jestes sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szelma29 21.04.2007 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.04.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Szelma29 trzymaj sie! Buduj swoj domek, zycze Ci wszystkiego dobrego! Musi byc dobrze! p.s. czy szczepionka u doroslej kobiety cos da, bo gdzies czytalam, ze to tylko mlodziez nalezy szczepic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 22.04.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 i mysle, ze jak zbuduje dom, to wszystko sie odwróci i zacznie mi sie powodzic w zyciu i zasadze sobie kwiatki i usiade na swoim tarasie. pozdrawiam! Tak własnie będzie, trzymam kciuki żeby Ci sie udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts