Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

źle z moim zyciem i ze mną

Recommended Posts

• Odpowiedzi 103
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Szelma, tak mi przykro... :(

Sprawa jest chyba jasna i nie masz na co czekac. Czas abys uporzadkowala swoje zycie i zajela sie soba i swoim zdrowiem. Nie daj sie wciagnac w absurdalne dyskusje na temat Twojej winy.Jesli nie ma co ratowac, to nie ma to sensu.Wszelkie dyskusje beda Cie tylko ranic i oslabiac psychicznie i fizycznie, a w dalszej perspektywie pozostawia jeszcze wiekszy niesmak.

Takie jest moje zdanie.

Zycze Ci sily, aby przez to przebrnac i jak najszybciej wrocic do normalnego, szczesliwego zycia. Wierz mi, ze sie da, wiem to z autopsji.

Powodzenia :D

Trzymaj sie Szelmo, pomału pokonasz wszystkie trudności, wyleczysz sie, dostaniesz rozwód i będziesz żyć normalnie, spokojnie, może szczęsliwie...tylko uwierz w to, że po burzy zawsze wychodzi słońce, a po zimie nastepuje wiosna.

Rozwód nie zawsze kosztuje dużo ...nie wiem jak lekarstwa, wytrzymasz...

Szelmo, serdecznie Ci współczuję. Jest mi bardzo przykro.

Skopiuj wszystkie jego rozmowy z gg z tą kobietą, maile do niej i od niej. Dowód na rozprawie, w razie jakby się wyparł romansu. Ponagrywaj kilka rozmów z nim odnośnie tej kobiety.

Rozwód nie jest tak drogi...mój kosztował dokładnie 250 zł, ale to była prosta sprawa, bez podziału majątku i orzeczenia o winie.

Przede wszystkim zrób co się da, żebyś go już nie musiała spotykać. Wywal z firmy, z domu i ze swojego życia. Tobie teraz potrzebny jest spokój na przemyślenie wszystkiego i umeblowanie życia od nowa.

Zajmij sie sobą. Wylecz się, wydaj pieniądze na swoje przyjemności, zbuduj dom. Bądź egoistką, choć przez jakiś czas - należy Ci się to.

A o tę wiadomość na gg nie powinnaś mieć cienia wyrzutów sumienia! Miałaś prawo nie tylko do niej to napisać ale też i iść do jej męża i powiedzieć mu to w oczy! Bo niby, dlaczego nie? W końcu jest w tej sprawie tak samo pokrzywdzony jak Ty i przez tych samych ludzi.

[A po nocy przychodzi dzień

a po burzy spokój

nagle ptaki budzą Cię

tłukąc się do okien...]

Powodzenia w NOWYM ŻYCIU, to bardzo trudne ale masz wszelkie powody by wieżyć [i uwieżyć] że Ci się uda. Sam jestem facetem,z żoną + dwójką dzieci i nie zawsze było kolorowo, czasem wręcz bardzo żle [głównie z mojej winy, choć nie zawsze] ,pewnego dnia nastapiło przesilenie, mam nadzieje że na dobre

Wierzę że spotka Cie ta radosc bycia słowem i myślą jednością z drugim człowiekiem- wszystkiego dobrego dla Ciebie

• 3 weeks później...