oliwier 06.03.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Ciekawy jestem jakie wynagrodznie na początku doostaje pracownik w budżetówce oraz w innych firmach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 07.03.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 http://wynagrodzenia.pl/index.php?pt=f67348 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luksusowy.yacht 07.03.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Ciekawy jestem jakie wynagrodznie na początku doostaje pracownik w budżetówce oraz w innych firmach ? Moe bys raczej zadał pytanie - co moze poprawic młody pracownik w budrzetówce? Nowe pomysly świerza krew itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 07.03.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 słownik by się przydał jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 07.03.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 słownik by się przydał jak nic i okulary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.03.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 robimy składkę i prześlemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 07.03.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 robimy składkę i prześlemy Etam szkoda kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.03.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 w sumie racja, wolę kupić coś biednym dzieciom z zaprzyjaźnionej niezbyt bogatej rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.03.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Ciekawy jestem jakie wynagrodznie na początku doostaje pracownik w budżetówce oraz w innych firmach ? A to zależy co potrafisz W "innych firmach" od 8 pln brutto za godzinę (jeśli pakujesz paczki) do 25.000 netto miesięcznie (jeśli jesteś wybitnym specjalistą z zakresu ekonomii i bankowości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.03.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Już poza wszystkim zastanawiam się skąd biorą się ludzie, którzy mają tak walniętą psychikę?Po co komu logowanie się pod różnymi nickami i kłócenie się z ludźmi? Czy naprawdę jest w tym kraju tak mało pracy, że dla takiego (takiej)@#$%^%$#& nie ma żadnej pracy?A tak poza tym wypominasz wszystkim, że maja jakieś tam problemy czy wady. Cóż, my nie wstydzimy się do tego przyznać. Jesteśmy normalnymi ludźmi i tyle. Logujemy się tak jak się logowaliśmy, pod tymi samymi nickami. Ty jak taki tchórz logujesz się pod różnymi nickami i obrażasz innych.No cóż....pozostaje tylko powiedzieć...żal mi Ciebie yachciku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.03.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 słownik by się przydał jak nic Jednym przydaje sie słownik, innym odrobina samokrytycyzmu i nie wklejanie sylwetki a ' la prostokat z opisem "ohh ohh jaka ja sliczna cudna" jeszcze innym leki na depresje i dobry gust a innym mąż nie bedacy alkoholikiem Ponieważ naprawdopodobniej mnie zbanują - bo przecież NIE MOŻNA na forum NIE zgodzić sie ze acrobaleno ma super figure a ja nadal twierdzę że wygląda jak żółty klocek to chwilowo się żegnam aż do czasu aż będzie mi się chciało zarejestrowac ponownie papapa! Ale jaja :) Komuś wyrzygało podświadomość - czy jak ? A fe - jaka brzydka podświadomość wylazła - błotnista, kisielowata i zabagniona - na pewno śmierdzi siarką i amoniakiem - fuj ! fuj ! fuj ! Bo nie kumam coż innego mogło się wydarzyć luxusowegmu.yachtowi - i nie zamierzam robić analizy tego nicka Jakie śliczne catarsis - zobaczcie jak szybko i prosto można sobie poprawić samopoczucie :) chyba zacznę stosować - zajeboza !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.03.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Już poza wszystkim zastanawiam się skąd biorą się ludzie, którzy mają tak walniętą psychikę? Po co komu logowanie się pod różnymi nickami i kłócenie się z ludźmi? Czy naprawdę jest w tym kraju tak mało pracy, że dla takiego (takiej)@#$%^%$#& nie ma żadnej pracy? No cóż....pozostaje tylko powiedzieć...żal mi Ciebie yachciku. A mnie bardziej żal przyszłego pracodawcy ...chyba, że post powstał pod nieobecność rodziców :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cisza1 07.03.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 dobre... dobre...co by nie mowic ma facet talent na ktorym mozna zarobic sporo pieniedzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 07.03.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 heh - no widzę, ze nieźle mi się oberwało Tylko nie wiem za co? Z tego wszystkiego zafundowałam sobie serię cwiczeń coby się wysmuklić troszku - no bo takim żółtym klockiem to nie wypada być !! :lol: A myślałam, ze wiosna to pozytywnie ludzi nastraja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.03.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Dziewczyny, wiosna idzie, słoneczko świeci Jak mi to coś humor porawiło. W sumie to fajnie nie być takim parszywym robalem co???? (przepraszam wszystkie robale ) arcobaleno do mnie też coś sie produkowało, ale doprawdy szkoda kręgosłupa, żeby schylić się i posłuchać rzężenia tej gnidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbro 07.03.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Więcej luzu. Pooddychajcie głęboko, taka dziś piękna pogoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.03.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 a dziś niebo trochę zachmurzone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 08.03.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Kurcze nie nadazam za tym watkiem , o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.03.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Kurcze nie nadazam za tym watkiem , o co chodzi? Watek jak każdy inny.Dałaś linka do wynagrodzeń i o to chodzi.Każdy przdstawil swoja propozycje.Jednemu/jednej nie udało sie ortograficznie i bez kultury podejść do zagadnienia i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 09.03.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Ttaak, ale niechcacy dalam link do platnego serwisu (dopiero sprawdzilam...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts