Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jakie wynagrodzenie ?

oliwier

Recommended Posts

Ciekawy jestem jakie wynagrodznie na początku doostaje pracownik w budżetówce oraz w innych firmach ?

A to zależy co potrafisz :)

W "innych firmach" od 8 pln brutto za godzinę (jeśli pakujesz paczki) do 25.000 netto miesięcznie (jeśli jesteś wybitnym specjalistą z zakresu ekonomii i bankowości)

Już poza wszystkim zastanawiam się skąd biorą się ludzie, którzy mają tak walniętą psychikę?

Po co komu logowanie się pod różnymi nickami i kłócenie się z ludźmi? Czy naprawdę jest w tym kraju tak mało pracy, że dla takiego (takiej)@#$%^%$#& nie ma żadnej pracy?

A tak poza tym wypominasz wszystkim, że maja jakieś tam problemy czy wady. Cóż, my nie wstydzimy się do tego przyznać. Jesteśmy normalnymi ludźmi i tyle. Logujemy się tak jak się logowaliśmy, pod tymi samymi nickami. Ty jak taki tchórz logujesz się pod różnymi nickami i obrażasz innych.

No cóż....pozostaje tylko powiedzieć...żal mi Ciebie yachciku.

słownik by się przydał jak nic :wink:

Jednym przydaje sie słownik, innym odrobina samokrytycyzmu i nie wklejanie sylwetki a ' la prostokat z opisem "ohh ohh jaka ja sliczna cudna" jeszcze innym leki na depresje i dobry gust a innym mąż nie bedacy alkoholikiem :) 8)

Ponieważ naprawdopodobniej mnie zbanują - bo przecież NIE MOŻNA na forum NIE zgodzić sie ze acrobaleno ma super figure :o :o :o a ja nadal twierdzę że wygląda jak żółty klocek :D to chwilowo się żegnam aż do czasu aż będzie mi się chciało zarejestrowac ponownie :)

papapa! :)

Ale jaja :):) Komuś wyrzygało podświadomość - czy jak ? A fe - jaka brzydka podświadomość wylazła - błotnista, kisielowata i zabagniona - na pewno śmierdzi siarką i amoniakiem - fuj ! fuj ! fuj !

Bo nie kumam coż innego mogło się wydarzyć luxusowegmu.yachtowi - i nie zamierzam robić analizy tego nicka :)

Jakie śliczne catarsis - zobaczcie jak szybko i prosto można sobie poprawić samopoczucie :):) chyba zacznę stosować - zajeboza !!!!

Już poza wszystkim zastanawiam się skąd biorą się ludzie, którzy mają tak walniętą psychikę?

Po co komu logowanie się pod różnymi nickami i kłócenie się z ludźmi? Czy naprawdę jest w tym kraju tak mało pracy, że dla takiego (takiej)@#$%^%$#& nie ma żadnej pracy?

No cóż....pozostaje tylko powiedzieć...żal mi Ciebie yachciku.

A mnie bardziej żal przyszłego pracodawcy ...chyba, że post powstał pod nieobecność rodziców :):)

heh - no widzę, ze nieźle mi się oberwało :wink: :lol: Tylko nie wiem za co? :wink:

Z tego wszystkiego zafundowałam sobie serię cwiczeń coby się wysmuklić troszku - no bo takim żółtym klockiem to nie wypada być !! :lol: :lol: :lol:

A myślałam, ze wiosna to pozytywnie ludzi nastraja..

:wink:

Dziewczyny, wiosna idzie, słoneczko świeci :D

Jak mi to coś humor porawiło.

W sumie to fajnie nie być takim parszywym robalem 8) co???? :)

(przepraszam wszystkie robale :wink: )

arcobaleno do mnie też coś sie produkowało, ale doprawdy szkoda kręgosłupa, żeby schylić się i posłuchać rzężenia tej gnidy :lol: