Redakcja 07.03.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Informacja informatyków: Mogą występować problemy z logowaniem u tych użytkowników, którzy mieli zaznaczoną opcję zalogowania automatycznego. Osoby te powinny usunąć ciasteczka (cookies) z przegladarki. W : Opcje internetowe/usuń pliki cookie.. Aby usunąć wszystkie pliki cookie należy w przeglądarce: Internet Explorer: Narzędzia->Opcje inetnetowe->Usunąć pliki cookie Firefox: Narzędzia->Opcje->Prywatność->Wyświetl ciasteczka->Usuń wszystkie ciasteczka Przepraszamy za utrudnienia wynikające ze zmiany bazy forum. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adar 07.03.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Udało mi sie DZIĘKITylko czemu teraz ionne srony internetowe otwierają się pół godziny???....że tez ja nie zostałam informatykiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 07.03.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Ooo! Dziękuję Bo mój komputer był już w stanie zagrożenia w ostatnich dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.03.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Informacja informatyków: Mogą występować problemy z logowaniem u tych użytkowników, którzy mieli zaznaczoną opcję zalogowania automatycznego. Osoby te powinny usunąć ciasteczka (cookies) z przegladarki. W : Opcje internetowe/usuń pliki cookie.. Aby usunąć wszystkie pliki cookie należy w przeglądarce: Internet Explorer: Narzędzia->Opcje inetnetowe->Usunąć pliki cookie Firefox: Narzędzia->Opcje->Prywatność->Wyświetl ciasteczka->Usuń wszystkie ciasteczka Przepraszamy za utrudnienia wynikające ze zmiany bazy forum. Pozdrawiamy wszystko fajnie, metoda działa.. tylko dlaczego mamy kasowac WSZYSTKIE CIASTECZKA? przecież forum muratora nie jest jedynym serwisem jaki istnieje w internecie? Nie lepiej wyjaśnić zeby usunąc tylko te ciasteczka które dotyczą serwisu muratora? oczywiście wymaga to odrobine więcej zachodu... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.03.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Ja co pare dni czyszczę wszystkie ciasteczka. Wchodzę na wiele stron, w tym kodowanych. Straszny śmietnik się robi. Po wyczyszczeniu strony smigaja aż milo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adar 07.03.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Ja co pare dni czyszczę wszystkie ciasteczka. Wchodzę na wiele stron, w tym kodowanych. Straszny śmietnik się robi. Po wyczyszczeniu strony smigaja aż milo a mi nic nie chce chodzić..... pomóżcie, czmu tak jest. Załadowało się forum i na tym koniec, no wiem, niektórzy powiedzą a po co ci więcej, forum wystrczy ale ja tu pracuje i czasem musze skorzytstac żeby coś znaleźć... i co mam robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.03.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 a nie łyknąłeś jakiegoś wirusika? przejedź skanerem, zerknij na logi. Może masz przyjaciele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 07.03.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 a mi nic nie chce chodzić..... pomóżcie, czmu tak jest. Załadowało się forum i na tym koniec, no wiem, niektórzy powiedzą a po co ci więcej, forum wystrczy ale ja tu pracuje i czasem musze skorzytstac żeby coś znaleźć... i co mam robic? Wyciąłeś ciasteczka i zrestartowałeś przeglądarkę ? A w ogóle to jaka masz przegladarkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmagdaa 07.03.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 a w jaki sposob umiescic zdjecie lub obrazek pod swoim imieniem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 07.03.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 09.03.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Uff, udalo się. Najgorsze jest to, że jako nie zalogowana nie mogłam nawet wysłać takiej informacji do admina i w głowę zachodziłam co jest grane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irtad 10.03.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Informacja informatyków: Mogą występować problemy z logowaniem u tych użytkowników, którzy mieli zaznaczoną opcję zalogowania automatycznego. Osoby te powinny usunąć ciasteczka (cookies) z przegladarki. W : Opcje internetowe/usuń pliki cookie.. Aby usunąć wszystkie pliki cookie należy w przeglądarce: Internet Explorer: Narzędzia->Opcje inetnetowe->Usunąć pliki cookie Firefox: Narzędzia->Opcje->Prywatność->Wyświetl ciasteczka->Usuń wszystkie ciasteczka Przepraszamy za utrudnienia wynikające ze zmiany bazy forum. Pozdrawiamy wszystko fajnie, metoda działa.. tylko dlaczego mamy kasowac WSZYSTKIE CIASTECZKA? przecież forum muratora nie jest jedynym serwisem jaki istnieje w internecie? Nie lepiej wyjaśnić zeby usunąc tylko te ciasteczka które dotyczą serwisu muratora? oczywiście wymaga to odrobine więcej zachodu... pozdrawiam m. A to trzeba używać Firefoxa. tam jest ładnie poukładane. Jakie ciasteczko z jakiej strony. Szukasz forum.muratordom.pl i usuwasz tylko to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawturo 11.03.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 A ja nie wiem dlaczego jak wysłałem prywatną wiadomość to już drugi dzień jest w " do wysłania". Jak sprawić by w końcu była wysłana? Długo tak mam czekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.03.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 A ja nie wiem dlaczego jak wysłałem prywatną wiadomość to już drugi dzień jest w " do wysłania". Oznacza to tylko tyle, że od tamtego czasu adresat się nie logował więc nie odebrał wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawturo 11.03.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Dzięki, a już myślałem, że coś źle robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris07 15.03.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 ale super że to info pojawiło sie na forum dzieki bardzo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 A ja też nie mogę czatować. Jak mam się zalogować na czat? Nie pojawia mi się niz poza charakterystycznym czerwonym krzyżykiem w lewym górnym rogu dużego obrazu, którego oczywiście nie widać. Logowanie niemożliwe. Co robić????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jezzmam 16.03.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 ja też mam ogromne kłopoty z logowaniem się chociaż zrobiłam wszystko o czym piszecie to jednak zalogować się na forum to bardzo duży problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Halo!!! Nie mogę wejść na czat! Czy ktoś mi może pomóc? Nie widzę obrazka do logowania!!!! Pomocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 16.03.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Witaj Dompodsosnami sprawdż czy masz zainstalowaną jave na komputerze. Bez niej nie poczatujesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts