Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

O rany, fiacior, fajnie, że tu jesteś! A jak tę javę sprawdzić? Wołać informatyka od razu? I dzięki za podpowiedź! :D :D :D :D :D
  • Odpowiedzi 56
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

http://www.dobrewnetrze.pl/czat_images/czat_28.jpg

Tak wygląda ikona javy powinna być widoczna w panelu sterowania. Jeżeli jej nie masz to sciągnij sobie i zainstaluj

http://dobreprogramy.com/index.php?dz=22&id=1945&t=40

instalacja jest prosta!

Jak rany... Ściągnęłam, zainstalowałam, po wywołaniu czatu przez chwilę pokazuje się filiżanka z promyczkami, po czym Explorer na dolnym pasku okna zgłasza beztrosko "Applet POLChat notinited". I czemu nie ładuje tego apletu? Chyba nakicham wreszcie na ten czat i pozostanę przy samym forum. :evil: fiacior, jesteś wielki, ale mój komputer ma mnie w poważaniu... Ale i tak dzięki!!! :roll:
fiacior, jesteś po prostu genialny! Udało się!!! :D :p :D :p :D :p O efendi, stawiam kawę z ciastem! :lol:
Czy ktoś może mi powiedzieć co się dzieje? Do tej pory byłam normalnie zalogowana, ale wczoraj coś strzeliło. Przy logowaniu hasła występowało, że hasło jest błedne . Robiłam co mogłam bez efektu, hasło musiałam zmienić. po tej zmianie za kazdym razem muszę sie logowac i nie mogę wejść na czat, bo mi wyświetla nie mozna nawiązać połaczenia z serwerm. A i te ciasteczka tez usunęłam, java działa wiec w czym bład? :(
Czy ktośz Was wie co zrobić, żebym znowu mogła usuwać wiadomości w skrzynce? Mam już prawie pełną i niedługo już nie będzioe miejsca na nowe, a opcja usuń zaznaczone przestała działać :evil: NIe wiem o co chodzi....
Czy ktośz Was wie co zrobić, żebym znowu mogła usuwać wiadomości w skrzynce? Mam już prawie pełną i niedługo już nie będzioe miejsca na nowe, a opcja usuń zaznaczone przestała działać :evil: NIe wiem o co chodzi....

Chodzi o to, że redakcja jest monitowana już od miesięcy, ale nie chce im się tego naprawiać, więc nasze prośby łaskawie olewa. Trzeba posty usuwać pojedynczo.

U mnie nie działa :-?

nawet do południa :lol:

ale mnie Sel podpuscił :roll:

kuleczka,

nie podpuścił Cię

u niego tak właśnie działa :D

tylko do południa :lol:

ciekawe co na to żonka :D

może mają specjalny grafik 8) :lol:

• 1 month później...

menu "Safari" , wybierz "Ustawienia".

Z okna dialogowego Zabezpieczenia, wybierz "Zakładki"

Naciśnij "Pokaż Ciasteczka"

Wybierz ciasteczko (lub ciasteczka) aby usunąć, lub kilkni przycisk "Usuń wszystkie"

menu "Safari" , wybierz "Ustawienia".

Z okna dialogowego Zabezpieczenia, wybierz "Zakładki"

Naciśnij "Pokaż Ciasteczka"

Wybierz ciasteczko (lub ciasteczka) aby usunąć, lub kilkni przycisk "Usuń wszystkie"

Wielkie dzięki!!!!

Działa!!!!