Grzegorz Saczek 24.05.2007 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Prosze bardzo - niech działa i służy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacper69 27.05.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Ja zauażyłem ciekawą rzecz u mnie na kompie:mam operę 9.2 i IE7 .Z opery nie moge się zalogowac na forum , zapętla się na oknie logowania , na IE7 nie ma problemu.Czy jest jakies problem z Operą ? , miło by było jakbym mógł przez nią się dostać do forum , bo to fajna przeglądarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Mam dokładnie to samo - Opera zapętla się na oknie logowania. Czy ktoś może wie, co z tym trzeba zrobić? Może Grzegorz Saczek? Albo Ponury...? Albo ktoś inny mądry...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Rzutem na taśmę wyczyściłam w Operze cookies. Pomogło. Na razie. Zobaczymy, jak będzie po zalogowaniu na stałe... Wszystko jest w porządku, dopóki się nie pozwala menedżerowi haseł (systemowemu) na zapamiętywanie ich (tych haseł). Zaznaczyć opcję "Zaloguj automatycznie..." z forum - śmiało. I śmiga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tojaxdotka 06.08.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Nie mogę się zalogować jako xdotka Wczoraj uaktualniałam adres e-mail i najprawdopodobniej pomyliłam się. Zamiast [email protected] podałam [email protected]. Zjadłam a. Jak to teraz zmienić? Nie mogę się zalogować, więc nie mogę wejść w swój profil i to zmienić. Pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.08.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Nie mogę się zalogować jako xdotka Wczoraj uaktualniałam adres e-mail i najprawdopodobniej pomyliłam się. Zamiast [email protected] podałam [email protected]. Zjadłam a. Jak to teraz zmienić? Nie mogę się zalogować, więc nie mogę wejść w swój profil i to zmienić. Pomocy! tu tylko Admin może pomóc miałem podobne problemy po zmianie adresu mailowego mail do Admina: [email protected] problem w tym, że adres mailowy [email protected] masz przypisany do swojego obecnego, nowego nicka tojaxdotka wiec pewnie tu będzie konieczne założenie nowego konta mailowego do nicka xdotka [bądź powrót do starego konta] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tojaxdotka 06.08.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 tu tylko Admin może pomóc miałem podobne problemy po zmianie adresu mailowego mail do Admina: [email protected] problem w tym, że adres mailowy [email protected] masz przypisany do swojego obecnego, nowego nicka tojaxdotka wiec pewnie tu będzie konieczne założenie nowego konta mailowego do nicka xdotka [bądź powrót do starego konta] Dzięki ,już napisałam maila i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tojaxdotka 07.08.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Napisałam wczoraj maila do Admina. Nic się nie zmieniło do tej pory ,żadnej odpowiedzi i dalej nie mogę się zalogować pod xdotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.08.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Napisałam wczoraj maila do Admina. Nic się nie zmieniło do tej pory ,żadnej odpowiedzi i dalej nie mogę się zalogować pod xdotka bo racz zauwazyc dotko ze sa wakacje i niektorzy sa np. na zasluzonym urlopie i moga nie miec dostepu do "sluzbowej" poczty napisz bezposrednio maila do redakcji albo poczekaj az adresat z wypoczynku wroci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tojaxdotka 07.08.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Raczyłam Do redakcji maila wysłałam wcześniej ,na: Kontakt z redakcją. Tylko to jest ten sam adres mailowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.08.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Raczyłam Do redakcji maila wysłałam wcześniej ,na: Kontakt z redakcją. Tylko to jest ten sam adres mailowy Jesli wysylasz na adres a.paplinski a red .Paplinski jest na urlopie to byc moze nikt mu do jego poczty sie nie wlamuje i nie czyta jego maili (tzn tak sie domyslam bo jak jest to nie wiem ) ja sie kontaktowalam z Redakcja wysylajac maila z poziomu forum a nie skrzynki mailowej sprawy co prawda nie zalatwili ale sie odezwali jesli nie to pozostaje ci pare dni po prostu poczekac ps. nie rozumiem co ma znaczyc ta buzka ? poczulas sie urazona slowem "racz zauwazyc"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 07.08.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Napisałam wczoraj maila do Admina. Nic się nie zmieniło do tej pory ,żadnej odpowiedzi i dalej nie mogę się zalogować pod xdotka może właśnie są urlopy ale zaraz wyślę Ci coś na priwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tojaxdotka 07.08.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 ja sie kontaktowalam z Redakcja wysylajac maila z poziomu forum a nie skrzynki mailowej Maila wysłałam z forum : Kontakt z redakcją - to ten sam adres Pod postem redakcji EMAIL - też ten sam adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tojaxdotka 07.08.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 ponury63 Dzięki bardzo!!!! Zrobiłam tak jak pisałeś i cierpliwie czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulleczka 28.09.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Od kilku dni nie mogę się zalogować Usunęłam ciasteczka i cookies. Logoanie nie działa ani na operze, ani na internet explorer Założyłam nowy profil i tu logowanie działa. why????? Napisałam priva do Redakcji, ale póki co nie mam odpowiedzi, chociaż priv został odebrany. To pisałam ja kuleczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 28.09.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Kulleczka a może to jest przyczyną Twojego problemu z logowaniem http://forum.muratordom.pl/zablokowani-uzytkownicy-zostales-zablokowany-wejdz-tutaj,t113038.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 28.09.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Dzięki EDZIA Dokładnie o to chodziło Jeszcze raz dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts