Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Instrukcja dla tych, którzy nie mogą się zalogować

Redakcja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 56
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...
Mam dokładnie to samo - Opera zapętla się na oknie logowania. :evil: Czy ktoś może wie, co z tym trzeba zrobić? Może Grzegorz Saczek? Albo Ponury...? Albo ktoś inny mądry...? :roll:

Rzutem na taśmę wyczyściłam w Operze cookies. Pomogło. :D Na razie. Zobaczymy, jak będzie po zalogowaniu na stałe... :roll:

Wszystko jest w porządku, dopóki się nie pozwala menedżerowi haseł (systemowemu) na zapamiętywanie ich (tych haseł). Zaznaczyć opcję "Zaloguj automatycznie..." z forum - śmiało. I śmiga! :D

• 1 month później...
Nie mogę się zalogować jako xdotka :(

Wczoraj uaktualniałam adres e-mail i najprawdopodobniej pomyliłam się. Zamiast [email protected] podałam [email protected]. Zjadłam a.

Jak to teraz zmienić? Nie mogę się zalogować, więc nie mogę wejść w swój profil i to zmienić.

Pomocy!

tu tylko Admin może pomóc

miałem podobne problemy po zmianie adresu mailowego

mail do Admina: [email protected]

problem w tym, że adres mailowy [email protected] masz przypisany do swojego obecnego, nowego nicka tojaxdotka

wiec pewnie tu będzie konieczne założenie nowego konta mailowego do nicka xdotka [bądź powrót do starego konta]

tu tylko Admin może pomóc

miałem podobne problemy po zmianie adresu mailowego

mail do Admina: [email protected]

problem w tym, że adres mailowy [email protected] masz przypisany do swojego obecnego, nowego nicka tojaxdotka

wiec pewnie tu będzie konieczne założenie nowego konta mailowego do nicka xdotka [bądź powrót do starego konta]

Dzięki :D ,już napisałam maila i czekam

Napisałam wczoraj maila do Admina.

Nic się nie zmieniło do tej pory :( ,żadnej odpowiedzi i dalej nie mogę się zalogować pod xdotka :(

bo racz zauwazyc dotko ze sa wakacje i niektorzy sa np. na zasluzonym urlopie :) i moga nie miec dostepu do "sluzbowej" poczty :)

napisz bezposrednio maila do redakcji albo poczekaj az adresat z wypoczynku wroci :)

Raczyłam :-?

Do redakcji maila wysłałam wcześniej :) ,na: Kontakt z redakcją. Tylko to jest ten sam adres mailowy

Jesli wysylasz na adres a.paplinski a red .Paplinski jest na urlopie to byc moze nikt mu do jego poczty sie nie wlamuje i nie czyta jego maili (tzn tak sie domyslam bo jak jest to nie wiem )

ja sie kontaktowalam z Redakcja wysylajac maila z poziomu forum a nie skrzynki mailowej sprawy co prawda nie zalatwili :roll: ale sie odezwali

jesli nie to pozostaje ci pare dni po prostu poczekac

ps. nie rozumiem co ma znaczyc ta buzka :-? ? poczulas sie urazona slowem "racz zauwazyc"???

• 1 month później...

Od kilku dni nie mogę się zalogować :roll:

Usunęłam ciasteczka i cookies. Logoanie nie działa ani na operze, ani na internet explorer :-?

Założyłam nowy profil i tu logowanie działa.

why?????

Napisałam priva do Redakcji, ale póki co nie mam odpowiedzi, chociaż priv został odebrany.

To pisałam ja kuleczka :D

Kulleczka a może to jest przyczyną Twojego problemu z logowaniem

http://forum.muratordom.pl/zablokowani-uzytkownicy-zostales-zablokowany-wejdz-tutaj,t113038.htm