DPS 16.03.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 O rany, fiacior, fajnie, że tu jesteś! A jak tę javę sprawdzić? Wołać informatyka od razu? I dzięki za podpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 16.03.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 http://www.dobrewnetrze.pl/czat_images/czat_28.jpgTak wygląda ikona javy powinna być widoczna w panelu sterowania. Jeżeli jej nie masz to sciągnij sobie i zainstaluj http://dobreprogramy.com/index.php?dz=22&id=1945&t=40instalacja jest prosta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dar.al 16.03.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Dzięki! Ja tez juz jestem. Przestałam dostawac maile z powiadomieniami o nowych postach i zachodziłam w głowę, dlaczego. Now I know & everything goes on! Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Jak rany... Ściągnęłam, zainstalowałam, po wywołaniu czatu przez chwilę pokazuje się filiżanka z promyczkami, po czym Explorer na dolnym pasku okna zgłasza beztrosko "Applet POLChat notinited". I czemu nie ładuje tego apletu? Chyba nakicham wreszcie na ten czat i pozostanę przy samym forum. fiacior, jesteś wielki, ale mój komputer ma mnie w poważaniu... Ale i tak dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 16.03.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Trudno mi powiedzieć czemu dalej nie działa(zresetowałaś komputer)? Może inną wersję javy należałoby zainstalować. Ta jest niby najnowsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2007 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 fiacior, jesteś po prostu genialny! Udało się!!! O efendi, stawiam kawę z ciastem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 17.03.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 udalo sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.03.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Udało się.....ale dopiero za trzecim razem. Musiałam "wyjść" z internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariella 23.03.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Czy ktoś może mi powiedzieć co się dzieje? Do tej pory byłam normalnie zalogowana, ale wczoraj coś strzeliło. Przy logowaniu hasła występowało, że hasło jest błedne . Robiłam co mogłam bez efektu, hasło musiałam zmienić. po tej zmianie za kazdym razem muszę sie logowac i nie mogę wejść na czat, bo mi wyświetla nie mozna nawiązać połaczenia z serwerm. A i te ciasteczka tez usunęłam, java działa wiec w czym bład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 24.03.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Czy ktośz Was wie co zrobić, żebym znowu mogła usuwać wiadomości w skrzynce? Mam już prawie pełną i niedługo już nie będzioe miejsca na nowe, a opcja usuń zaznaczone przestała działać NIe wiem o co chodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.03.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Czy ktośz Was wie co zrobić, żebym znowu mogła usuwać wiadomości w skrzynce? Mam już prawie pełną i niedługo już nie będzioe miejsca na nowe, a opcja usuń zaznaczone przestała działać NIe wiem o co chodzi.... Chodzi o to, że redakcja jest monitowana już od miesięcy, ale nie chce im się tego naprawiać, więc nasze prośby łaskawie olewa. Trzeba posty usuwać pojedynczo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 24.03.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Do południa działa funkcja zbiorczego usuwania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.03.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Sell, żartujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 24.03.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 dziwne, u mnie cały czas można usuwać zbiorczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 26.03.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 U mnie nie działa nawet do południa ale mnie Sel podpuscił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 28.03.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 U mnie nie działa nawet do południa ale mnie Sel podpuscił kuleczka, nie podpuścił Cię u niego tak właśnie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 28.03.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 U mnie nie działa nawet do południa ale mnie Sel podpuscił kuleczka, nie podpuścił Cię u niego tak właśnie działa tylko do południa ciekawe co na to żonka może mają specjalny grafik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 23.05.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Proszę o instrukcję do przeglądarki SAFARI w systemie MAC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 23.05.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 menu "Safari" , wybierz "Ustawienia".Z okna dialogowego Zabezpieczenia, wybierz "Zakładki"Naciśnij "Pokaż Ciasteczka"Wybierz ciasteczko (lub ciasteczka) aby usunąć, lub kilkni przycisk "Usuń wszystkie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 23.05.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 menu "Safari" , wybierz "Ustawienia". Z okna dialogowego Zabezpieczenia, wybierz "Zakładki" Naciśnij "Pokaż Ciasteczka" Wybierz ciasteczko (lub ciasteczka) aby usunąć, lub kilkni przycisk "Usuń wszystkie" Wielkie dzięki!!!! Działa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts