Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Instrukcja dla tych, którzy nie mogą się zalogować

Redakcja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 56
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jak rany... Ściągnęłam, zainstalowałam, po wywołaniu czatu przez chwilę pokazuje się filiżanka z promyczkami, po czym Explorer na dolnym pasku okna zgłasza beztrosko "Applet POLChat notinited". I czemu nie ładuje tego apletu? Chyba nakicham wreszcie na ten czat i pozostanę przy samym forum. :evil: fiacior, jesteś wielki, ale mój komputer ma mnie w poważaniu... Ale i tak dzięki!!! :roll:

Czy ktoś może mi powiedzieć co się dzieje? Do tej pory byłam normalnie zalogowana, ale wczoraj coś strzeliło. Przy logowaniu hasła występowało, że hasło jest błedne . Robiłam co mogłam bez efektu, hasło musiałam zmienić. po tej zmianie za kazdym razem muszę sie logowac i nie mogę wejść na czat, bo mi wyświetla nie mozna nawiązać połaczenia z serwerm. A i te ciasteczka tez usunęłam, java działa wiec w czym bład? :(

Czy ktośz Was wie co zrobić, żebym znowu mogła usuwać wiadomości w skrzynce? Mam już prawie pełną i niedługo już nie będzioe miejsca na nowe, a opcja usuń zaznaczone przestała działać :evil: NIe wiem o co chodzi....

Chodzi o to, że redakcja jest monitowana już od miesięcy, ale nie chce im się tego naprawiać, więc nasze prośby łaskawie olewa. Trzeba posty usuwać pojedynczo.

• 1 month później...