niktspecjalny 09.03.2007 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Ponawiam pytanie. Czy posty w ogólnym rozumieniu o chorobach są potrzebne ?Może teraz ta część młodych forumowiczow (tak trafnie wskazana przez jedną forumowiczke) odpowie na w/w temat. ?Stara wiara juz" wypowiedziała" się w tej kwestii.Pozwolicie chyba tym młodym ,niedoswiadczonym forumowiczom powiedziec cos od siebie. Mam prosbe i chyba elyta to zrozumie.Niech oni odpowiedzą czy słuszne było zakładanie tego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 09.03.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Zawsze mozna porozmawiac, np. na temat "Guz na jajniku". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.03.2007 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Zawsze mozna porozmawiac, np. na temat "Guz na jajniku". A co chcesz wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 09.03.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 jak wplywa na zmiany psychiczne domownikow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.03.2007 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 jak wplywa na zmiany psychiczne domownikow? To bardzo osobiste pytanie.W wątku chodziło mi o ogólne podejście do rozmów o chorobach .Jeżeli chcesz wiedziec co dzieje się z moja corka zapytaj wprost .Nie pytaj w tym watku o psychike domowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 09.03.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 jak wplywa na zmiany psychiczne domownikow? To bardzo osobiste pytanie.W wątku chodziło mi o ogólne podejście do rozmów o chorobach .Jeżeli chcesz wiedziec co dzieje się z moja corka zapytaj wprost .Nie pytaj w tym watku o psychike domowników. Nie, nie, ja tylko tak rozmyslam z nadmiaru wolnego czasu bo, skora zaklada sie taki watek "Guz na jajniku" a pozniej ten watem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.03.2007 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 jak wplywa na zmiany psychiczne domownikow? To bardzo osobiste pytanie.W wątku chodziło mi o ogólne podejście do rozmów o chorobach .Jeżeli chcesz wiedziec co dzieje się z moja corka zapytaj wprost .Nie pytaj w tym watku o psychike domowników. Nie, nie, ja tylko tak rozmyslam z nadmiaru wolnego czasu bo, skora zaklada sie taki watek "Guz na jajniku" a pozniej ten watem ? ten watek jeszcze jest zapytaj w nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.03.2007 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 ten jest bez watu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 09.03.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Ok, to inaczej. Watek o chorobach(chorobie) zalozyles wiec, dlaczego pytasz sie pozniej czy to ma sens ? Mysle , mysle i zgupialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.03.2007 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Ok, to inaczej. Watek o chorobach(chorobie) zalozyles wiec, dlaczego pytasz sie pozniej czy to ma sens ? Mysle , mysle i zgupialem. Zanim ci odpowiem.Powiedz dlaczego wlasnie teraz chcesz o to zapytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 09.03.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Przepraszam , czy to zla pora? Myslisz wlasnie o jajnikach ? P.s. moge poczekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.03.2007 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Przepraszam , czy to zla pora? Myslisz wlasnie o jajnikach ? P.s. moge poczekac. Własnie myślałem o jajnikach tylko nie wiem czy o tych co chcesz wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 09.03.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Nie , ja chce znac odpowiedz na zadane pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.03.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Ja pierniczę "Moda na sukces" skrzyżowana z "matrix'em" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.03.2007 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Przepraszam , czy to zla pora? Myslisz wlasnie o jajnikach ? P.s. moge poczekac. ad1.nie to nie jest zła pora ad2.mysle o jajnikach ad3.nie musisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 09.03.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Ja pierniczę "Moda na sukces" skrzyżowana z "matrix'em" Sssyskie odcinki ogladalem i to jest lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.03.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Ja pierniczę "Moda na sukces" skrzyżowana z "matrix'em" Sssyskie odcinki ogladalem i to jest lepsze. nie odbiegajmy lepiej od tematu, bo nie wolno przyjdzie Leonsjo i pozamiatane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 09.03.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Przepraszam , czy to zla pora? Myslisz wlasnie o jajnikach ? P.s. moge poczekac. ad1.nie to nie jest zła pora ad2.mysle o jajnikach ad3.nie musisz a gdzie ad. glowne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.03.2007 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Ja pierniczę "Moda na sukces" skrzyżowana z "matrix'em" eeee stara wiara miała nie włazić. i to jeszcze jakies matrixy.kulka ja ciem proszem daj pogadac.Miałas juz swoje pińć minut w tym we wąciu. w śpitalu zgasło swiatło.. lec maleńka leć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.03.2007 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Przepraszam , czy to zla pora? Myslisz wlasnie o jajnikach ? P.s. moge poczekac. ad1.nie to nie jest zła pora ad2.mysle o jajnikach ad3.nie musisz a gdzie ad. glowne? jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts