kuleczka 09.03.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Ja pierniczę "Moda na sukces" skrzyżowana z "matrix'em" eeee stara wiara miała nie włazić. i to jeszcze jakies matrixy.kulka ja ciem proszem daj pogadac.Miałas juz swoje pińć minut w tym we wąciu. w śpitalu zgasło swiatło.. lec maleńka leć. czym jest pieć minut w porównaniu do wieczności.............. ale ty sobie gadaj do woli, nieźle Ci idzie ja będę niezależnym obserwatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.03.2007 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 właśnie zaczyna sie kultowy filmik z wandajmem.Zamiast odpowiadac to głupkowato mnie pytasz. dobranoc .bedzie jeszcze okazja by ponawijać. narazienko .[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 09.03.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Nowotwor mozg ugniata? To: "Watek o chorobach(chorobie) zalozyles wiec, dlaczego pytasz sie pozniej czy to ma sens ? " P.S.co do jajnikow, to mozna bez nich. W "kulturalnym" swiecie to nawet homoseksualisci w zwiazkach maja kilkoro dzieci pod opieka rodzicielska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.03.2007 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Nowotwor mozg ugniata? To: "Watek o chorobach(chorobie) zalozyles wiec, dlaczego pytasz sie pozniej czy to ma sens ? " P.S.co do jajnikow, to mozna bez nich. W "kulturalnym" swiecie to nawet homoseksualisci w zwiazkach maja kilkoro dzieci pod opieka rodzicielska. nie kop proszę nie kop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.03.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 dlugi idz spac juzjako i ja ide Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 09.03.2007 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Zamiast odpowiadac to głupkowato mnie pytasz. Moj Boze ! Czyzby ktos osmielil sie zapytac !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.03.2007 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Zamiast odpowiadac to głupkowato mnie pytasz. Moj Boze ! Czyzby ktos osmielil sie zapytac !! Luc, całe szczęście, że jesteś Lider forum, bo jak byś był Elita, to miałbyś zakaz wypowiadania się w tym "waciu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 09.03.2007 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Mam prosbe i chyba elyta to zrozumie. Nasz NS sam siebie prosi o zrozumienie . To nawet zabawne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.03.2007 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Nowotwor mozg ugniata? To: "Watek o chorobach(chorobie) zalozyles wiec, dlaczego pytasz sie pozniej czy to ma sens ? " P.S.co do jajnikow, to mozna bez nich. W "kulturalnym" swiecie to nawet homoseksualisci w zwiazkach maja kilkoro dzieci pod opieka rodzicielska. Masz racje i obiecuje ,że wrocimy do tego(odp na P.S).Odpowiadając na pytanie"Watek o chorobach(chorobie) zalozyles wiec, dlaczego pytasz sie pozniej czy to ma sens ? "Nikt nie odpowiedzial na to pytanie:Czy tak głośno i publicznie mamy o tym mówić? .Widzisz ty publicznie jako bardzo znana osoba grzecznie i rzeczowo wypowiedzialeś sie na temat ugniatania nowotwora w mozgu.Potem kulturalnie i z sensem polączyles problemy jajnikow mojej córki ,nawiazując do roli homoseksualisty w otaczającym nas świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.03.2007 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Nowotwor mozg ugniata? To: "Watek o chorobach(chorobie) zalozyles wiec, dlaczego pytasz sie pozniej czy to ma sens ? " P.S.co do jajnikow, to mozna bez nich. W "kulturalnym" swiecie to nawet homoseksualisci w zwiazkach maja kilkoro dzieci pod opieka rodzicielska. nie kop proszę nie kop Pozwole sobie skomentowac to wejście kolegi długiego.W jednym z twoich wystąpień(zreszta bardzo kulturalnych) powiedzialeś i zakończyleś rozmawianie ze mną.Wraca to jednak jak bumerang.Znowu jakieś nawroty? Jeżeli chcesz to przytosze kilka takich"wejść jak to kolega długi doradza po kryjomu by nie narazić się pozostalym.Podobno młodzi forumowicze mają sie od tych starszych uczyć jak to słusznie ktos zauważył. Jeżeli sie zdecydujesz to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.03.2007 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Mam prosbe i chyba elyta to zrozumie. Nasz NS sam siebie prosi o zrozumienie . To nawet zabawne . Mam prosbe i chyba elyta to zrozumie.Niech oni odpowiedzą czy słuszne było zakładanie tego postu. . Czytamy ze zrozumieniem .Pisałem elyta.Wytrzymałeś do tak późnej godziny?.Myslalem już ,że uporales sie z schamińdziory.Widać jeszcze nie.Zapewniam ,że to to już klasyka.Jaką postać teraz nam przedstawisz? schamińdziory czy schlastupiiiii?Mutacja to w pewnym sensie też choroba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.03.2007 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 dziękuje wszystkim za odpowiedzi w tym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 10.03.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 bardzo prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 10.03.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Nowotwor mozg ugniata? To: "Watek o chorobach(chorobie) zalozyles wiec, dlaczego pytasz sie pozniej czy to ma sens ? " P.S.co do jajnikow, to mozna bez nich. W "kulturalnym" swiecie to nawet homoseksualisci w zwiazkach maja kilkoro dzieci pod opieka rodzicielska. nie kop proszę nie kop Pozwole sobie skomentowac to wejście kolegi długiego.W jednym z twoich wystąpień(zreszta bardzo kulturalnych) powiedzialeś i zakończyleś rozmawianie ze mną.Wraca to jednak jak bumerang.Znowu jakieś nawroty? Jeżeli chcesz to przytosze kilka takich"wejść jak to kolega długi doradza po kryjomu by nie narazić się pozostalym.Podobno młodzi forumowicze mają sie od tych starszych uczyć jak to słusznie ktos zauważył. Jeżeli sie zdecydujesz to daj znać. jak ktoż to słusznie zauważył masz nie tylko problemy z czytaniem ze zrozumieniem ale również z postrzeganiem rzeczywistości Jesli przyjrzysz się dokładniej zauważyśz ,że moja wupowiedź skierowana byłą do Q a nie do ciebie ..... choć nie ukrywam ,że w tym momencie złamałem swoje postanowienie a co do przytoszania to chyba nie będziesz chciał ,żebym cytował to co ty do innych piszesz na PW ......a mam juz:lol: całkiem pokaźne archiwum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.03.2007 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Nowotwor mozg ugniata? To: "Watek o chorobach(chorobie) zalozyles wiec, dlaczego pytasz sie pozniej czy to ma sens ? " P.S.co do jajnikow, to mozna bez nich. W "kulturalnym" swiecie to nawet homoseksualisci w zwiazkach maja kilkoro dzieci pod opieka rodzicielska. nie kop proszę nie kop Pozwole sobie skomentowac to wejście kolegi długiego.W jednym z twoich wystąpień(zreszta bardzo kulturalnych) powiedzialeś i zakończyleś rozmawianie ze mną.Wraca to jednak jak bumerang.Znowu jakieś nawroty? Jeżeli chcesz to przytosze kilka takich"wejść jak to kolega długi doradza po kryjomu by nie narazić się pozostalym.Podobno młodzi forumowicze mają sie od tych starszych uczyć jak to słusznie ktos zauważył. Jeżeli sie zdecydujesz to daj znać. jak ktoż to słusznie zauważył masz nie tylko problemy z czytaniem ze zrozumieniem ale również z postrzeganiem rzeczywistości Jesli przyjrzysz się dokładniej zauważyśz ,że moja wupowiedź skierowana byłą do Q a nie do ciebie ..... choć nie ukrywam ,że w tym momencie złamałem swoje postanowienie a co do przytoszania to chyba nie będziesz chciał ,żebym cytował to co ty do innych piszesz na PW ......a mam juz:lol: całkiem pokaźne archiwum chłopie nawet nie wiesz co ty napisaleś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.03.2007 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Mamuniu zbierasz wszystkie PW i je archiwizujesz?Ja tego nie wiedzialem.IPN na muratorze?Człowieku co jest zgrane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.03.2007 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 to chyba nie będziesz chciał ,żebym cytował to co ty do innych piszesz na PW . Przecież (jezeli tak jest ) to ja pisze na priva do nich.Skąd one u ciebie?Powiedz prosze? O innych tez masz archiwum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.03.2007 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Zaczynam sie bać.A to u mnie zła oznaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.03.2007 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Być caly czas podgladanym.To chyba naruszenie prywatnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.03.2007 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Teraz to ludziska powinni sie bac pisac cokolwiek na priva ,żeby sie nie znalazło u długiego w archiwum.Ja bym sie bal.A nawet juz sie boje j/w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts