Majka 10.03.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Teraz to ludziska powinni sie bac pisac cokolwiek na priva ,żeby sie nie znalazło u długiego w archiwum.Ja bym sie bal.A nawet juz sie boje j/w. kto ma czyste sumienie, to i bać się nie musi czyżbyś się czuł lustrowany? teraz 700tyś osób musi sie zlustrować. To upokarzające, ale zgodne z prawem IV rzeczpospolitej. Więc wprawiaj się. Wiek masz odpowiedni, może zawód i funkcję narazie nie podpadającą pod ustawę, ale moga to zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.03.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 NS - chwyć no sie wreszcie budowy - piszesz ze Twoje dzieci tu zaglądają a, Ty walisz tu takie zenua teksty... człowieku -Ty prawie z wszystkimi juzmasz tu zadarte ...o to Ci chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 10.03.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Mamuniu zbierasz wszystkie PW i je archiwizujesz?Ja tego nie wiedzialem.IPN na muratorze?Człowieku co jest zgrane? Żadne tam sprawy instytucjonalne po prostu taki mój konik zbieram bo jest to niezle studium i moze kiedyś napisze fajny referat o oligofrenii w nowoczesnym swiecie nie wiem czy bedzie dobry ale na pewno zabawny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.03.2007 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 NS - chwyć no sie wreszcie budowy - piszesz ze Twoje dzieci tu zaglądają a, Ty walisz tu takie zenua teksty... człowieku -Ty prawie z wszystkimi juz masz tu zadarte ...o to Ci chodzi ? Ty uważasz to za "zenua".Selimm wybacz i tak chciałbyś?Niech to usłysze to chyba nie będziesz chciał ,żebym cytował to co ty do innych piszesz na PW ......a mam juz:lol: całkiem pokaźne archiwum .To ,ze mam zadarte zawdzieczam takim wlaśnie osobistościom i ma sie nijak do tego co zrobił długi. Zmusil mnie do kroków które podjąlem i tyle.Co do tego maja moje dzieci i ,że ktoś ma czy nie ma ze mna zadarte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 10.03.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 A i jak gadam z tobą na ogólnym to nie zapychaj mi skrzynki na PW proooszę A teraz lece na budowę .....do wieczorka ........... jakby kto nie mial co robić to moze mi pomóc bo ta papa term ch.....usteczkowo ciezka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.03.2007 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Mamuniu zbierasz wszystkie PW i je archiwizujesz?Ja tego nie wiedzialem.IPN na muratorze?Człowieku co jest zgrane? Żadne tam sprawy instytucjonalne po prostu taki mój konik zbieram bo jest to niezle studium i moze kiedyś napisze fajny referat o oligofrenii w nowoczesnym swiecie nie wiem czy bedzie dobry ale na pewno zabawny FAJNEGO MASZ KONIKA A to jednak prawda.Ty masz to archiwum.Żle masz tam napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.03.2007 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 A i jak gadam z tobą na ogólnym to nie zapychaj mi skrzynki na PW proooszę A teraz lece na budowę .....do wieczorka ........... jakby kto nie mial co robić to moze mi pomóc bo ta papa term ch.....usteczkowo ciezka Przecież to twój konik I zbierasz te privy Napisałem do Ciebie dwa razy .krzynke masz zapchania dwoma wiadomosciami? Zaczynasz się gubić. pozwole sobie na selimma zenua. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.03.2007 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Teraz to ludziska powinni sie bac pisac cokolwiek na priva ,żeby sie nie znalazło u długiego w archiwum.Ja bym sie bal.A nawet juz sie boje j/w. kto ma czyste sumienie, to i bać się nie musi czyżbyś się czuł lustrowany? teraz 700tyś osób musi sie zlustrować. To upokarzające, ale zgodne z prawem IV rzeczpospolitej. Więc wprawiaj się. Wiek masz odpowiedni, może zawód i funkcję narazie nie podpadającą pod ustawę, ale moga to zmienić. Zapomnialem o Tobie .Sorki.Zła interpretacja tekstu pisanego.Boje się nie dlatego ,że mam cos na sumieniu tylko o to ,że ktos bardzo źle sie zaczyna wyrażac o mojej córce.Są pewne granice ,ktore jak sie przekroczy to bardzo bolą.Właśnie mnie to boli.Rozmawiając na privie z kims nie mam teraz pewności czy nie powie tego publicznie.Dowod na to dal długi i nie ulego to żadnej wątpliwości. Zostałem za to bardzo zrugany ,że załozylem watek o "guz na jajniku", ma teraz wielki nieprzyjemności i nie wiem jak sobie poradzić. Prosze nie mów mi o teraz 700tyś osób musi sie zlustrować. To upokarzające, ale zgodne z prawem IV rzeczpospolitej. bo ja tu i teraz chcę wybrac opcje:nie być lustrowanym w taki sposob jak robi to długi,,,i byc ciagle upokarzanym w postach ,ktore może dla niektorych nie maja sensu ,dla mnie sa odpowiedzia na wiele problemów. Wszyscy wiedza ,że trudno mi nieraz wytlumaczyc problem i zamiast pomagać i naprowadzić to szydzi się i drwi jeszcze przed udzieleniem odpowiedzi.To tyle. Mam nadzieje ,że choć w 1% zrozumiałas o co mi chodzi.Bo to i tak jest dla mnie duzo. pozdrawiam Cie serdecznie miłego wickendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.03.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Jaką postać teraz nam przedstawisz? schamińdziory czy schlastupiiiii? Daj spokój ns ! Chyba nie oczekujesz odpowiedzi na to pytanie? Tu nikt z nas nie ma pojęcia o co Tobie chodzi. Jeśli myślisz, ze masz jakąś przewagę dlatego ze używasz słów których nikt nie rozumie to się mylisz... Chcesz zrozumienia ale sam to ludziom utrudniasz jak tylko możesz... Powiedz to lepiej po polsku aby cały świat Cię zrozumiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.03.2007 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Jaką postać teraz nam przedstawisz? schamińdziory czy schlastupiiiii? Daj spokój ns ! Chyba nie oczekujesz odpowiedzi na to pytanie? Tu nikt z nas nie ma pojęcia o co Tobie chodzi. Jeśli myślisz, ze masz jakąś przewagę dlatego ze używasz słów których nikt nie rozumie to się mylisz... Chcesz zrozumienia ale sam to ludziom utrudniasz jak tylko możesz... Powiedz to lepiej po polsku aby cały świat Cię zrozumiał. KOCHANY DUSZKU.Przecież nie pisałem tego do Ciebie tylko do Luc i koniec.Zrozum to prosze. A oczekiwałem odpowiedzi na inne pytanie .Prosze nie ironizuj.Chcesz to omijaj mnie koncertowo.Widzisz wszyscy ,jak to sama mowisz gdyby skupili sie nad odpowiedziami w temacie byłoby po kłopocie.Teraz bede rozwijał temat schamińdziory jak on jest tylko dla luc.Wybacz ale nie rozumiemy się.Najlepiej olej ,omijaj itd.skoro sprawia ci trudnośc odpowiedzi na pytanie zadane w watku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 10.03.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 NS Ciebie chyba Pan Bóg opuścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.03.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 skoro sprawia ci trudnośc odpowiedzi na pytanie zadane w watku. Na jakie pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.03.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Mam znajomego psychiatrę, chyba mu to wyślę P.s. - on też pisze o chorobach, także nie będzie OT. Niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 10.03.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 ale jazda Moze trzeba załozyć post o "chorobie psychicznej ... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 10.03.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 NS Zabieraj sobie tego priva i wiecej do mnie nie pisz : Od: niktspecjalny Do: Luc Skywalker Wysłany: Sob, 10 Marzec 2007 10:21 Temat: Konfi.... Fajnie mnie sprzedałes i jeszcze nie dochowales tajemnicy korespondencji.Mnie sie dostało po uszach a tobie???Nie ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.03.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 NS Ciebie chyba Pan Bóg opuścił Szkoda tylko , ze sie wczesniej nie ulitowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.03.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 NS Zabieraj sobie tego priva i wiecej do mnie nie pisz : Od: niktspecjalny Do: Luc Skywalker Wysłany: Sob, 10 Marzec 2007 10:21 Temat: Konfi.... Fajnie mnie sprzedałes i jeszcze nie dochowales tajemnicy korespondencji.Mnie sie dostało po uszach a tobie???Nie ładnie. Nie pisz, nie dzwoń, kwiatów nie przysyłaj ... Dramat jaiś się kroi na skalę galaktyczną Kompletny odpał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 10.03.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 W takim towarzystwie to i ja poproszę o nie pisanie do mnie na priv (dotyczy tylko ns) Nie chodzi tylko o privy o kretynach. Miłych też do mnie nie pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 10.03.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Tu nikt z nas nie ma pojęcia o co Tobie chodzi. No wlasnie . Moje typy : - popalamy - popijamy - mamy , ze tak oglednie sie wyraze , rozchwiana psyche . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 10.03.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Widzę że mamy nadzwyczaj zgodne poglądy Zaraz nas posądzą że jesteśmy wielonickową postacią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts