Luc Skywalker 10.03.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Skoro tak milo sobie gawedzimy , to pozwole sobie na zarcik sytuacyjny : Nieprawda jest , jakoby w bielutkich spodniach NS , kieszenie byly dziurawe . A on nie pogrywa sobie w tego no ... zapomnialem jak ta zabawa z samym soba sie nazywa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.03.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Zaraz nas posądzą że jesteśmy wielonickową postacią No Co Ty jablko z gruszki spadles!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.03.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Niktspecjalny.Domagasz się ciągle z uporem maniaka, odpowiedzi na zadane pytanie.......przecież Ci odpowiedziano, że skoro jest zapotrzebowanie na "zdrowotne pogadanki" w psychologu, to jest sens, żeby takie tematy zakładać.Potem ktoś słusznie zauważył, że dziwne jest to, iż sam zakładając taki temat, pytasz się czy to ma sens. Czego jeszcze oczekujesz????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 10.03.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Zaraz nas posądzą że jesteśmy wielonickową postacią No Co Ty jablko z gruszki spadles!? To też MY Bo przecie to dziwne ze tylko jeden chory a reszta zdrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 10.03.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Alez mam zagwoztkę. Na Canal+ trwa właśnie arcyciekawy mecz rugby Włochy-Walia. Tymczasem tu równie emocjonujące spotkanie. Czuję sie rozdarta, chorobliwie rozdarta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 10.03.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Czuję sie rozdarta, chorobliwie rozdarta. przyniesc igle i nici ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.03.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Alez mam zagwoztkę. Na Canal+ trwa właśnie arcyciekawy mecz rugby Włochy-Walia. Tymczasem tu równie emocjonujące spotkanie. Czuję sie rozdarta, chorobliwie rozdarta. A my jesteśmy zaproszeni na kolację urodzinową na 19 A ja jeszcze w proszku Dobra, idę się moczyć w pianie Tymczasem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 10.03.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Czuję sie rozdarta, chorobliwie rozdarta. przyniesc igle i nici ? Może wystarczy plaster i jakies głaski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 10.03.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Plastra brak, ale folie i zgrzewarke gdzies moj majster zostawil ... moze cos tym zalatwimy glaski po zgrzaniu beda zapodane, nie myslic z nagrzaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 10.03.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Plastra brak, ale folie i zgrzewarke gdzies moj majster zostawil ... moze cos tym zalatwimy glaski po zgrzaniu beda zapodane, nie myslic z nagrzaniem To ja bardzo poproszę, bo rozdarcie sie pogłębia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 10.03.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Plastra brak, ale folie i zgrzewarke gdzies moj majster zostawil ... moze cos tym zalatwimy glaski po zgrzaniu beda zapodane, nie myslic z nagrzaniem To ja bardzo poproszę, bo rozdarcie sie pogłębia. Dostałaś coś na priv? Dawaj, rozbierzemy,pomożemy a w razie potrzeby przetłumaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 10.03.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Jak tylko dostanę to się dowiesz... A rozdarcie sie pogłębia, bo tu bardzo emocjonująco jest a w Canal+ Walia niestety wygrywa z Włochami. Nie moge się skupić. To chyba też zdrowotny problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 10.03.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 NS, daj spokoj kulturze. Jesli mieszasz ja w watku o chorobach, to raczej powinno to dotyczyc bardzo wyselekcjonowanego chorobliwego zainteresowania nia. Takim chorobliwym przykladem tego ograniczenia moze byc np. "Bozia z jasnej gory i pisowski chlyb" i nic poza tym . P.S. nie mam nic przeciwko Bozi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.03.2007 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Wszyscy już odpoczeli ,po śniadanku to teraz odpowiedzą na pytanie we watku.Zainteresowanym z gory dziekuje.Acha i mam prosbe.Czy te odpowiedzi moga być podparte przykładami z domu rodzinnego. pozdrawiam NS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.03.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Wszyscy już odpoczeli ,po śniadanku to teraz odpowiedzą na pytanie we watku.Zainteresowanym z gory dziekuje.Acha i mam prosbe.Czy te odpowiedzi moga być podparte przykładami z domu rodzinnego. pozdrawiam NS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.03.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 przepczylas jedne wylupiaste oczy Powinno byc tak , zeby mialo sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 11.03.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Wiesz co NS ta Twoja Gosia to święty człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 11.03.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 przepczylas jedne wylupiaste oczy Powinno byc tak , zeby mialo sens rrmi rozwiązujesz testy Mensy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.03.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 rrmi rozwiązujesz testy Mensy ?? Tak , konkuruje z Doda ale zle mi cos poszlo, bo powinno byc tak opcja dodatkowa o matko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 11.03.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Dodzia nie jest zła. ładne ma ..uszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts