Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy posty w ogólnym rozumieniu o chorobach są potrzebne ?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 353
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A na oddziale jest specjalista.Co prawda od trzecich cycków ale zawsze może zmienić specjalizację :lol:

Chirurg to chirurg, a biust jest IMO trudniejszy niż uszy.

eee

W obsłudze prostszy :lol:

Bo do ucha to trza wiedzieć co szeptać 8)

ale Ty masz tylko dwie rączki a ich są trzy.Jeden będzie się czuł jak sierotka porzucona :lol:

Dziękuje wszystkim po raz drugi.To bardzo miłe z waszej strony ,że z takim zainteresowaniem udzieliliście mi odpowiedzi.Bardzo mi sie podobało to z jakim zaangażowaniem potraficie wgryść sie w temat.Wszystko to świadczy o tym,że forum muratora to niespotykana rzesza ludzi umiejaca stawić czoło przeciwnościom losu.Bardzo ale to bardzo chcę w tym miejsu podziekować tym wszystkim ktorzy okazali mi ta wspaniałą pomoc.Ten wzajemny szacunek jest perłą wśród pereł takich właśnie dyskusji.Wszyskie osoby biorace udział w tym spektaklu wykazały "szalone " zrozumienie czego przejawem były odpowiedzi na zadane pytanie.To moim zdaniem bardzo pouczajaca dyskusja, która przede wszystkim szanuje zdanie drugiego człowieka, nawet jeżeli wyraża się o nim samym w sposób krytyczny (nie obrażliwy lecz krytyczny), tylko w ten sposób może dojść do owocnej wymiany poglądów, ale łatwiej jest komuś zamknąć gębę niż wysłuchac tego co ma do powiedzenia, zastanawia mnie tylko jedno, czy ci wszyscy, którym tak bardzo temat się niepodobał(a nawet go nie zrozumieli) powiedzieliby to wprost tym ktorych tak bardzo lubia i szanują.........?

Dziękuje wszystkim po raz drugi.To bardzo miłe z waszej strony ,że z takim zainteresowaniem udzieliliście mi odpowiedzi.Bardzo mi sie podobało to z jakim zaangażowaniem potraficie wgryść sie w temat.Wszystko to świadczy o tym,że forum muratora to niespotykana rzesza ludzi umiejaca stawić czoło przeciwnościom losu.Bardzo ale to bardzo chcę w tym miejsu podziekować tym wszystkim ktorzy okazali mi ta wspaniałą pomoc.Ten wzajemny szacunek jest perłą wśród pereł takich właśnie dyskusji.Wszyskie osoby biorace udział w tym spektaklu wykazały "szalone " zrozumienie czego przejawem były odpowiedzi na zadane pytanie.To moim zdaniem bardzo pouczajaca dyskusja, która przede wszystkim szanuje zdanie drugiego człowieka, nawet jeżeli wyraża się o nim samym w sposób krytyczny (nie obrażliwy lecz krytyczny), tylko w ten sposób może dojść do owocnej wymiany poglądów, ale łatwiej jest komuś zamknąć gębę niż wysłuchac tego co ma do powiedzenia, zastanawia mnie tylko jedno, czy ci wszyscy, którym tak bardzo temat się niepodobał(a nawet go nie zrozumieli) powiedzieliby to wprost tym ktorych tak bardzo lubia i szanują.........?

Czy ktoś napisał, że temat się nie podoba???

Jest wręcz odwrotnie, wątek cieszy się dużym zainteresowaniem.

Widać zakładanie tematów na temat, czy zakładanie tematów o chorobach jest potrzebne, jest potrzebne :D

Kurcze, może założę taki temat :wink:

Żeby nie było, że jestem tchórzem, powiem dzisiaj wszystkim moim bliskim, wszystkim, których lubię i szanuję, że nie zrozumiałam tematu, na temat, czy zakładanie tematów o chorobach jest potrzebne.

Powiem im to prosto w oczy, rzucę im to w twarz....... :-?

tylko nie wiem jak oni to przeżyją :roll:

:p :p :p

Żeby nie było, że jestem tchórzem, powiem dzisiaj wszystkim moim bliskim, wszystkim, których lubię i szanuję, że nie zrozumiałam tematu, na temat, czy zakładanie tematów o chorobach jest potrzebne.

O matko :o ! Aleś mnie prasnęła... W akcie zemsty odrzucam Ci prosto w twarz. Nic a nic nie rozumiem z tego tematu...

O matko :o ! Aleś mnie prasnęła... W akcie zemsty odrzucam Ci prosto w twarz. Nic a nic nie rozumiem z tego tematu...

teraz to mi pojechałaś po rajtuzach

to był cios poniżej pasa......

tego się po tobie nie spodziewałam,

w akcie zemsty, zakrawającym na desperację, odpowiem Ci

i vice versa :evil: cha cha cha

dobrze Ci tak 8)

Wszyscy już odpoczeli ,po śniadanku to teraz odpowiedzą na pytanie we watku.Zainteresowanym z gory dziekuje.Acha i mam prosbe.Czy te odpowiedzi moga być podparte przykładami z domu rodzinnego.

pozdrawiam NS.

ja jestem w pewnym stopniu zainteresowana, ale ponieważ nie moge wypowiedzi poprzec przykładami z domu rodzinnego, bo nikt w moim domu rodzinnym nie pisze postów na temat czy posty w ogólnym rozumieniu o chorobach są potrzebne, chyba nie powinnam się wypowiadać :cry:

jesli źle zrozumiałam intencje autora przepraszam- prosto w twarz.

A ja zrozumialam wszystko, ale Wam nie powiem. 8) No dobra, dobra nie wszystko.., te dwa slowa szuruburumcostamcostam i szalubalumlulumtulum..,dalej nie rozumiem....Ale dotre i do tego.... 8) :D

to akurat to zrozumiałby każdy gupi :lol:

he he he :roll: :D :wink:

O jak widac, nie kazdy!!!! 8) :lol: :wink: :o :o :o :evil: :evil: :evil: