rrmi 11.03.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Dodzia nie jest zła. ładne ma ..uszy uszy to ma kazdy glupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.03.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Dodzia nie jest zła. ładne ma ..uszy uszy to ma kazdy glupi trzymajcie sie tematu. Uszy można zoperować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 11.03.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 hmmm Twoim zdaniem Dodzia nie nadaje się na nocne pogadanki o życiu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 11.03.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Dodzia nie jest zła. ładne ma ..uszy uszy to ma kazdy glupi trzymajcie sie tematu. Uszy można zoperować. A na oddziale jest specjalista.Co prawda od trzecich cycków ale zawsze może zmienić specjalizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.03.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 A na oddziale jest specjalista.Co prawda od trzecich cycków ale zawsze może zmienić specjalizację Chirurg to chirurg, a biust jest IMO trudniejszy niż uszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.03.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 rrmi rozwiązujesz testy Mensy ?? Tak , konkuruje z Doda ale zle mi cos poszlo, bo powinno byc tak opcja dodatkowa o matko to ja jestem za dodatkową X 2 :o:o :o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 11.03.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 A na oddziale jest specjalista.Co prawda od trzecich cycków ale zawsze może zmienić specjalizację Chirurg to chirurg, a biust jest IMO trudniejszy niż uszy. eee W obsłudze prostszy Bo do ucha to trza wiedzieć co szeptać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 11.03.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 A na oddziale jest specjalista.Co prawda od trzecich cycków ale zawsze może zmienić specjalizację Chirurg to chirurg, a biust jest IMO trudniejszy niż uszy. eee W obsłudze prostszy Bo do ucha to trza wiedzieć co szeptać ale Ty masz tylko dwie rączki a ich są trzy.Jeden będzie się czuł jak sierotka porzucona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.03.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 znalazłam dziś chwilę, żeby przeczytać cały wątek. Z każdym postem moja reakcja wyglądała tak: ja już całkiem nie rozumiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.03.2007 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Dziękuje wszystkim po raz drugi.To bardzo miłe z waszej strony ,że z takim zainteresowaniem udzieliliście mi odpowiedzi.Bardzo mi sie podobało to z jakim zaangażowaniem potraficie wgryść sie w temat.Wszystko to świadczy o tym,że forum muratora to niespotykana rzesza ludzi umiejaca stawić czoło przeciwnościom losu.Bardzo ale to bardzo chcę w tym miejsu podziekować tym wszystkim ktorzy okazali mi ta wspaniałą pomoc.Ten wzajemny szacunek jest perłą wśród pereł takich właśnie dyskusji.Wszyskie osoby biorace udział w tym spektaklu wykazały "szalone " zrozumienie czego przejawem były odpowiedzi na zadane pytanie.To moim zdaniem bardzo pouczajaca dyskusja, która przede wszystkim szanuje zdanie drugiego człowieka, nawet jeżeli wyraża się o nim samym w sposób krytyczny (nie obrażliwy lecz krytyczny), tylko w ten sposób może dojść do owocnej wymiany poglądów, ale łatwiej jest komuś zamknąć gębę niż wysłuchac tego co ma do powiedzenia, zastanawia mnie tylko jedno, czy ci wszyscy, którym tak bardzo temat się niepodobał(a nawet go nie zrozumieli) powiedzieliby to wprost tym ktorych tak bardzo lubia i szanują.........? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.03.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 ja już całkiem nie rozumiem o co chodzi A na początku rozumiałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.03.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Dziękuje wszystkim po raz drugi.To bardzo miłe z waszej strony ,że z takim zainteresowaniem udzieliliście mi odpowiedzi.Bardzo mi sie podobało to z jakim zaangażowaniem potraficie wgryść sie w temat.Wszystko to świadczy o tym,że forum muratora to niespotykana rzesza ludzi umiejaca stawić czoło przeciwnościom losu.Bardzo ale to bardzo chcę w tym miejsu podziekować tym wszystkim ktorzy okazali mi ta wspaniałą pomoc.Ten wzajemny szacunek jest perłą wśród pereł takich właśnie dyskusji.Wszyskie osoby biorace udział w tym spektaklu wykazały "szalone " zrozumienie czego przejawem były odpowiedzi na zadane pytanie.To moim zdaniem bardzo pouczajaca dyskusja, która przede wszystkim szanuje zdanie drugiego człowieka, nawet jeżeli wyraża się o nim samym w sposób krytyczny (nie obrażliwy lecz krytyczny), tylko w ten sposób może dojść do owocnej wymiany poglądów, ale łatwiej jest komuś zamknąć gębę niż wysłuchac tego co ma do powiedzenia, zastanawia mnie tylko jedno, czy ci wszyscy, którym tak bardzo temat się niepodobał(a nawet go nie zrozumieli) powiedzieliby to wprost tym ktorych tak bardzo lubia i szanują.........? Czy ktoś napisał, że temat się nie podoba??? Jest wręcz odwrotnie, wątek cieszy się dużym zainteresowaniem. Widać zakładanie tematów na temat, czy zakładanie tematów o chorobach jest potrzebne, jest potrzebne Kurcze, może założę taki temat Żeby nie było, że jestem tchórzem, powiem dzisiaj wszystkim moim bliskim, wszystkim, których lubię i szanuję, że nie zrozumiałam tematu, na temat, czy zakładanie tematów o chorobach jest potrzebne. Powiem im to prosto w oczy, rzucę im to w twarz....... tylko nie wiem jak oni to przeżyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.03.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Żeby nie było, że jestem tchórzem, powiem dzisiaj wszystkim moim bliskim, wszystkim, których lubię i szanuję, że nie zrozumiałam tematu, na temat, czy zakładanie tematów o chorobach jest potrzebne. Powiem im to prosto w oczy, rzucę im to w twarz....... tylko nie wiem jak oni to przeżyją O matko ! Aleś mnie prasnęła... W akcie zemsty odrzucam Ci prosto w twarz. Nic a nic nie rozumiem z tego tematu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.03.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 A ja zrozumialam wszystko, ale Wam nie powiem. No dobra, dobra nie wszystko.., te dwa slowa szuruburumcostamcostam i szalubalumlulumtulum..,dalej nie rozumiem....Ale dotre i do tego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.03.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Żeby nie było, że jestem tchórzem, powiem dzisiaj wszystkim moim bliskim, wszystkim, których lubię i szanuję, że nie zrozumiałam tematu, na temat, czy zakładanie tematów o chorobach jest potrzebne. Powiem im to prosto w oczy, rzucę im to w twarz....... tylko nie wiem jak oni to przeżyją O matko ! Aleś mnie prasnęła... W akcie zemsty odrzucam Ci prosto w twarz. Nic a nic nie rozumiem z tego tematu... teraz to mi pojechałaś po rajtuzach to był cios poniżej pasa...... tego się po tobie nie spodziewałam, w akcie zemsty, zakrawającym na desperację, odpowiem Ci i vice versa cha cha cha dobrze Ci tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.03.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 A ja zrozumialam wszystko, ale Wam nie powiem. No dobra, dobra nie wszystko.., te dwa slowa szuruburumcostamcostam i szalubalumlulumtulum..,dalej nie rozumiem....Ale dotre i do tego.... to akurat to zrozumiałby każdy gupi he he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 11.03.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Wszyscy już odpoczeli ,po śniadanku to teraz odpowiedzą na pytanie we watku.Zainteresowanym z gory dziekuje.Acha i mam prosbe.Czy te odpowiedzi moga być podparte przykładami z domu rodzinnego. pozdrawiam NS. ja jestem w pewnym stopniu zainteresowana, ale ponieważ nie moge wypowiedzi poprzec przykładami z domu rodzinnego, bo nikt w moim domu rodzinnym nie pisze postów na temat czy posty w ogólnym rozumieniu o chorobach są potrzebne, chyba nie powinnam się wypowiadać jesli źle zrozumiałam intencje autora przepraszam- prosto w twarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.03.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Kulka Ty sie z JoShi nie kloc.., wszyscy wiedza, ze JoShi ma bron... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.03.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 to akurat to zrozumiałby każdy gupi he he he Jak się nie przestaniesz czepiać Zeljki, to rzuce ci prawdę prosto w twarz jeszcze raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.03.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 A ja zrozumialam wszystko, ale Wam nie powiem. No dobra, dobra nie wszystko.., te dwa slowa szuruburumcostamcostam i szalubalumlulumtulum..,dalej nie rozumiem....Ale dotre i do tego.... to akurat to zrozumiałby każdy gupi he he he O jak widac, nie kazdy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts