kuleczka 12.03.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Bawi mnie i to bardzo to, że ns czepił się akurat tej, która zaproponowała skończyć temat. Bawi, bo jakos zaskoczona nie jestem I tu jest dowód, że nie zawsze warto sie pochylać.... no co Ty......tu zaszło tylko małe nieporozumienie że jak, nefer przez pomyłkę chciała skończyć taki piękny watek? nie......że NS przez przypadek czepił się Nefer równie dobrze mogło paść na mnie, bądź Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 12.03.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Co tam wątek, ważne że Nefer wróciła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.03.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 NS zadałeś pytanie czy zakładanie watkach o chorobach są potrzebne i odpowiedz dostałeś nie jedna. Jeśli twierdzisz, ze nikt Ci nie odpowiedział na to pytanie, to zniechęcasz nas wszystkich, zwłaszcza tych co już odpowiedzieli do tego aby w przyszłości w ogóle reagować na Twoje posty i wypowiadać się w Twoich watkach.Do każdego z nas masz jakieś ale. Do każdego wychodzisz z pozycji broniącego się, choć nie jesteś atakowany. Czytając co ludzie do Ciebie piszą, Ty nie czytasz, tylko interpretujesz po swojemu to co tam jest napisane, a zawsze zakładasz, ze jesteś przez rozmówcę atakowany... Skąd u Ciebie tyle strachu? Czemu wybierasz taka drogę? Przecież tak wcale nie jest łatwo żyć, jeśli widzi się wszędzie zgorzenie. Nikt Cię tutaj nie atakuje. Ludzie tylko radzą Ci abyś trochę z dystansem popatrzał na życie i ludzi koło siebie. Joan nawet zadała sobie tyle trudu aby w necie odnaleźć cos co mogło by być pomocne, nie tylko Tobie ale nam wszystkim, a Ty posądzasz ja o plagiat.. Czy Tobie jest potem z tym dobrze? Czy nie uważasz, czy nie masz chociaż cienia wątpliwości, ze może czasami przesadzasz? Czy Ty nas choc troche lubisz? Czy tylko uwazasz ze jestemy po drugiej stronie barikady? p.s. nie musisz odpowiadac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.03.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Co tam wątek, ważne że Nefer wróciła! :) Zawsze tu byłam tylko uśpiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.03.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 NS zadałeś pytanie czy zakładanie watkach o chorobach są potrzebne i odpowiedz dostałeś nie jedna. Jeśli twierdzisz, ze nikt Ci nie odpowiedział na to pytanie, to zniechęcasz nas wszystkich, zwłaszcza tych co już odpowiedzieli do tego aby w przyszłości w ogóle reagować na Twoje posty i wypowiadać się w Twoich watkach. Do każdego z nas masz jakieś ale. Do każdego wychodzisz z pozycji broniącego się, choć nie jesteś atakowany. Czytając co ludzie do Ciebie piszą, Ty nie czytasz, tylko interpretujesz po swojemu to co tam jest napisane, a zawsze zakładasz, ze jesteś przez rozmówcę atakowany... Skąd u Ciebie tyle strachu? Czemu wybierasz taka drogę? Przecież tak wcale nie jest łatwo żyć, jeśli widzi się wszędzie zgorzenie. Nikt Cię tutaj nie atakuje. Ludzie tylko radzą Ci abyś trochę z dystansem popatrzał na życie i ludzi koło siebie. Joan nawet zadała sobie tyle trudu aby w necie odnaleźć cos co mogło by być pomocne, nie tylko Tobie ale nam wszystkim, a Ty posądzasz ja o plagiat.. Czy Tobie jest potem z tym dobrze? Czy nie uważasz, czy nie masz chociaż cienia wątpliwości, ze może czasami przesadzasz? Czy Ty nas choc troche lubisz? Czy tylko uwazasz ze jestemy po drugiej stronie barikady? p.s. nie musisz odpowiadac. Pewnie,że nie musi - miał okazję już nie dopwiadać i nie wustawiac sie na więcej naigrywań - ale wybrał inną drogę Każdemu według potrzeb P.S. bardzo mądrze napisałaś Zljka - dokładnie tak jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 13.03.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Co tam wątek, ważne że Nefer wróciła! :) Zawsze tu byłam tylko uśpiona Twoje uśpienie jest aspołeczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 13.03.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 wczoraj mój osobisty małżonek przyłapał mnie jak śmieję się na głos do monitora, i - podejrzewając pewnie, ze omija go coś wyjątkowo zabawnego poprosił o wyjasnienie tej okoliczności....no tu to sie zaczęłam zanosic smiechem - do spazmu prawie - bo nijak nie mogłam mu wyjasnić o czym to wszystko - 6 stron.... im bardziej go chciałam uświadomić - tym większego z siebie głupka robiłam....wyszedł z pokoju dziwnie na mnie patrząc... wszak choroby psychiczne w pewnym sensie ułatwiają rozstrzygnięcie procesu rozwodowego... apeluję zatem o ostateczne zakończenie wątku, dla dobra nas wszystkich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.03.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 joan, kto by tam plagiatorki słuchał jak tak się wgłębię w temat, to ja też plagiat popełniam , bo nieraz wklejam jakeś fotki z netu, albo insze dyrdymały, bez podania żródła dobrze, że chociaż poem mam podpisany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 13.03.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 ... Acha niewazne ,że popełniła plagiat tylko ważne ,że napisała to P. zosia.Zostawie to bez komentarza. ... Skoro o przypadłosciach różnorakich tutaj mowa, to i ja zapytam Cię NS-ie czy nie zauważyłeś, że joan całą swoją wypowiedż w cudzysłów ujęła, a ten - jak wiadomo - informuje, że czyimiś sformułowaniami posłużyła się? Teza o joan - plagiatorce raczej nietrafiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.03.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 rozumie przepraszam ze off topic - ale od czasu do czasu gryzie mnie pytanie, z pozoru blahe - dlaczego autor, kiedy odwoluje sie do rozumu - to zaczyna pisac o sobie w 3ciej osobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.03.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Zosiu a czy Ty nie jestes troche przekorna tak prostolinijnie pytajac? Zeljko brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 13.03.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 dlaczego autor, kiedy odwoluje sie do rozumu - to zaczyna pisac o sobie w 3ciej osobie Duzo ryzykujesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.03.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 przepraszam ze off topic - ale od czasu do czasu gryzie mnie pytanie, z pozoru blahe - dlaczego autor, kiedy odwoluje sie do rozumu - to zaczyna pisac o sobie w 3ciej osobie To taka moda - przyszła od polityków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.03.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 rozumie przepraszam ze off topic - ale od czasu do czasu gryzie mnie pytanie, z pozoru blahe - dlaczego autor, kiedy odwoluje sie do rozumu - to zaczyna pisac o sobie w 3ciej osobie Ja bym powiedziała, że to raczej forma wołacza Rozumie! ty nad poziomy Wylatuj, a okiem słońca Ludzkości całe ogromy Przeniknij z końca do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts