Majka 08.03.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 o rany moze chora jestes , ze sie tak wytrzeszczasz? Jesli chcesz mozemy o tym pogadac no, odruch mialam, ale już mi przechodzi to Wasza hacjenda pod twoim nickiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.03.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 no, odruch mialam, ale już mi przechodzi to Wasza hacjenda pod twoim nickiem? Jednak pytania o samopoczucie sa pomocne . Zobacz nie zdazylam zapytac a Tobie juz lepiej Widzisz NS jest jakas magia w tym pytaniu Moja chata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.03.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Moja chata a kurza nóżka gdzie czujem się rozczarowanom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.03.2007 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 no, odruch mialam, ale już mi przechodzi to Wasza hacjenda pod twoim nickiem? Jednak pytania o samopoczucie sa pomocne . Zobacz nie zdazylam zapytac a Tobie juz lepiej Widzisz NS jest jakas magia w tym pytaniu Moja chata No to juz coś.Jak uzdrawiać to z fasonem.A nie tam jakies takieś chorowanie itd.Zaraz magia.To rzeczywistość.Im mniej o tym gadam tym mi lzej na duszy. Zdziwie sie teraz tak jak majka .Jak mówie o swojej chorobie to mie mówią,że co ty za głupoty piszesz.Jak pytam czy to mowienie jest potrzebne to mie mowia ,że : no coś ty Pisanie o chorobach pewnie nie ma na celu wcale znalezienia konkretnego rozwiazania, ale czasem takie zwerbalizowanie problemu, wyrzucenie go z serca bardzo pomaga...... Majka pozwolisz się zdziwić jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 08.03.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 o rany znowu mój naturalny blond chyba dał znać o sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.03.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Według mnie to każdy ma prawo pisać co chce (byle nie ubliżać innym forumowiczom i nie sprawiać im przykrości) Widocznie komuś to pomaga jak sie wyzali i ktos mu pomoże, doradzi wysłuch. Poza tym nie wszyscy muszą to czytać! Wolna wola! Nie podoba mi sie tytuł, omijam nie czytam, nie piszę głupich odpowiedzi. Proste jak budowa cepa! Jestem tylko za tym by umieszczać "swoje" posty w odpowiednich działach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbro 08.03.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Według mnie to każdy ma prawo pisać co chce (w ramach przyzwoitości) Generalnie jestem za. Tylko z tą przyzwoitością to bym nie przesadzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.03.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Według mnie to każdy ma prawo pisać co chce (w ramach przyzwoitości) Generalnie jestem za. Tylko z tą przyzwoitością to bym nie przesadzał Źle sie wyraziłem, chodziło mi o to żeby nikomu nie ubliżać i nie robić przykrości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 08.03.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 NS Cos mi ten watek traci filozofia Forresta G. : jak jestem glodny - to jem , jak sie zmecze - to odpoczywam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.03.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 eeee tam - NS chciał sobie pogadać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.03.2007 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Według mnie to każdy ma prawo pisać co chce (w ramach przyawoitości) Widocznie komuś to pomaga jak sie wyzali i ktos mu pomoże, doradzi wysłuch. Poza tym nie wszyscy muszą to czytać! Wolna wola! Nie podoba mi sie tytuł, omijam nie czytam, nie piszę głupich odpowiedzi. Proste jak budowa cepa! Jestem tylko za tym by umieszczać "swoje" posty w odpowiednich działach Nie podoba mi sie tytuł, omijam nie czytam, nie piszę głupich odpowiedzi. Proste jak budowa cepa! Bardzo mi sie to podoba. To mam rozumiec ,że te sa madre?Idąc twoim tokiem rozumowania. ja pitole ale jazda są bardziej potrzebne niż wątki o tym czy wątki o chorobach są potrzebne za chwile będzie wątek o tym czy potrzebne są wątki o tym czy wątki o chorobach są potrzebne... o rany znowu mój naturalny blond chyba dał znać o sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.03.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 jak jestem glodny - to jem , jak sie zmecze - to odpoczywam ... Mi to raczej na Zen wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.03.2007 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Według mnie to każdy ma prawo pisać co chce (w ramach przyawoitości) Widocznie komuś to pomaga jak sie wyzali i ktos mu pomoże, doradzi wysłuch. Poza tym nie wszyscy muszą to czytać! Wolna wola! Nie podoba mi sie tytuł, omijam nie czytam, nie piszę głupich odpowiedzi. Proste jak budowa cepa! Jestem tylko za tym by umieszczać "swoje" posty w odpowiednich działach Nie podoba mi sie tytuł, omijam nie czytam, nie piszę głupich odpowiedzi. Proste jak budowa cepa! Bardzo mi sie to podoba. To mam rozumiec ,że te sa madre?Idąc twoim tokiem rozumowania. ja pitole ale jazda są bardziej potrzebne niż wątki o tym czy wątki o chorobach są potrzebne za chwile będzie wątek o tym czy potrzebne są wątki o tym czy wątki o chorobach są potrzebne... o rany znowu mój naturalny blond chyba dał znać o sobie NS Czego sie dzisiaj najarales ? Ale ty jestes Nie dość ,że sie spóźnileś to jeszcze mi pojechaleś z tym najaraniem.Taki fajny z ciebie koleś i taki niesystematyczny.Zapomnialeś ,że ty wchodzisz na antene po 20-stej?.Wiem ,że to żarty tylko ,że troszku zaśmiecają watek.Możesz troszke przybliżyć się z odpowiedzia na w/w temat?Ktoś z inego forum jak to przeczyta może pomysleć ,że to prawda i co wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 08.03.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Moim zdaniem robiac takie cytaty : Według mnie to każdy ma prawo pisać co chce (w ramach przyawoitości) Widocznie komuś to pomaga jak sie wyzali i ktos mu pomoże, doradzi wysłuch. Poza tym nie wszyscy muszą to czytać! Wolna wola! Nie podoba mi sie tytuł, omijam nie czytam, nie piszę głupich odpowiedzi. Proste jak budowa cepa! Jestem tylko za tym by umieszczać "swoje" posty w odpowiednich działach Nie podoba mi sie tytuł, omijam nie czytam, nie piszę głupich odpowiedzi. Proste jak budowa cepa! Bardzo mi sie to podoba. To mam rozumiec ,że te sa madre?Idąc twoim tokiem rozumowania. ja pitole ale jazda są bardziej potrzebne niż wątki o tym czy wątki o chorobach są potrzebne za chwile będzie wątek o tym czy potrzebne są wątki o tym czy wątki o chorobach są potrzebne... o rany znowu mój naturalny blond chyba dał znać o sobie NS Czego sie dzisiaj najarales ? Ale ty jestes Nie dość ,że sie spóźnileś to jeszcze mi pojechaleś z tym najaraniem.Taki fajny z ciebie koleś i taki niesystematyczny.Zapomnialeś ,że ty wchodzisz na antene po 20-stej?.Wiem ,że to żarty tylko ,że troszku zaśmiecają watek.Możesz troszke przybliżyć się z odpowiedzia na w/w temat?Ktoś z inego forum jak to przeczyta może pomysleć ,że to prawda i co wtedy? dajesz do zrozumienia , ze kiepele dzisiaj Ci nie robi . Jest to w sumie o zdrowiu , a wiec w temacie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.03.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 NS moim tokiem rozumowania mamy demokracje (chyba) i wyznaję kolejna prosta zasadę "wiek i doświadczenie nie chroni od głupoty" Tylko nie bież tego do siebie, to tylko tak podaję własne spostrzeżenia (na wypadek gdybyś sie obraził na mnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.03.2007 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Moim zdaniem robiac takie cytaty : Według mnie to każdy ma prawo pisać co chce (w ramach przyawoitości) Widocznie komuś to pomaga jak sie wyzali i ktos mu pomoże, doradzi wysłuch. Poza tym nie wszyscy muszą to czytać! Wolna wola! Nie podoba mi sie tytuł, omijam nie czytam, nie piszę głupich odpowiedzi. Proste jak budowa cepa! Jestem tylko za tym by umieszczać "swoje" posty w odpowiednich działach Nie podoba mi sie tytuł, omijam nie czytam, nie piszę głupich odpowiedzi. Proste jak budowa cepa! Bardzo mi sie to podoba. To mam rozumiec ,że te sa madre?Idąc twoim tokiem rozumowania. ja pitole ale jazda są bardziej potrzebne niż wątki o tym czy wątki o chorobach są potrzebne za chwile będzie wątek o tym czy potrzebne są wątki o tym czy wątki o chorobach są potrzebne... o rany znowu mój naturalny blond chyba dał znać o sobie NS Czego sie dzisiaj najarales ? Ale ty jestes Nie dość ,że sie spóźnileś to jeszcze mi pojechaleś z tym najaraniem.Taki fajny z ciebie koleś i taki niesystematyczny.Zapomnialeś ,że ty wchodzisz na antene po 20-stej?.Wiem ,że to żarty tylko ,że troszku zaśmiecają watek.Możesz troszke przybliżyć się z odpowiedzia na w/w temat?Ktoś z inego forum jak to przeczyta może pomysleć ,że to prawda i co wtedy? dajesz do zrozumienia , ze kiepele dzisiaj Ci nie robi . Jest to w sumie o zdrowiu , a wiec w temacie . Ty to zawsze tak schamińdziory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 08.03.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Moim zdaniem robiac takie cytaty : Według mnie to każdy ma prawo pisać co chce (w ramach przyawoitości) Widocznie komuś to pomaga jak sie wyzali i ktos mu pomoże, doradzi wysłuch. Poza tym nie wszyscy muszą to czytać! Wolna wola! Nie podoba mi sie tytuł, omijam nie czytam, nie piszę głupich odpowiedzi. Proste jak budowa cepa! Jestem tylko za tym by umieszczać "swoje" posty w odpowiednich działach Nie podoba mi sie tytuł, omijam nie czytam, nie piszę głupich odpowiedzi. Proste jak budowa cepa! Bardzo mi sie to podoba. To mam rozumiec ,że te sa madre?Idąc twoim tokiem rozumowania. ja pitole ale jazda są bardziej potrzebne niż wątki o tym czy wątki o chorobach są potrzebne za chwile będzie wątek o tym czy potrzebne są wątki o tym czy wątki o chorobach są potrzebne... o rany znowu mój naturalny blond chyba dał znać o sobie NS Czego sie dzisiaj najarales ? Ale ty jestes Nie dość ,że sie spóźnileś to jeszcze mi pojechaleś z tym najaraniem.Taki fajny z ciebie koleś i taki niesystematyczny.Zapomnialeś ,że ty wchodzisz na antene po 20-stej?.Wiem ,że to żarty tylko ,że troszku zaśmiecają watek.Możesz troszke przybliżyć się z odpowiedzia na w/w temat?Ktoś z inego forum jak to przeczyta może pomysleć ,że to prawda i co wtedy? dajesz do zrozumienia , ze kiepele dzisiaj Ci nie robi . Jest to w sumie o zdrowiu , a wiec w temacie . Ty to zawsze tak schamińdziory? Nie znam znaczenia ostatniego slowa z Twojej wypowiedzi . Poprosze o wyjasnienie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.03.2007 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Moim zdaniem robiac takie cytaty : Według mnie to każdy ma prawo pisać co chce (w ramach przyawoitości) Widocznie komuś to pomaga jak sie wyzali i ktos mu pomoże, doradzi wysłuch. Poza tym nie wszyscy muszą to czytać! Wolna wola! Nie podoba mi sie tytuł, omijam nie czytam, nie piszę głupich odpowiedzi. Proste jak budowa cepa! Jestem tylko za tym by umieszczać "swoje" posty w odpowiednich działach Nie podoba mi sie tytuł, omijam nie czytam, nie piszę głupich odpowiedzi. Proste jak budowa cepa! Bardzo mi sie to podoba. To mam rozumiec ,że te sa madre?Idąc twoim tokiem rozumowania. ja pitole ale jazda są bardziej potrzebne niż wątki o tym czy wątki o chorobach są potrzebne za chwile będzie wątek o tym czy potrzebne są wątki o tym czy wątki o chorobach są potrzebne... o rany znowu mój naturalny blond chyba dał znać o sobie NS Czego sie dzisiaj najarales ? Ale ty jestes Nie dość ,że sie spóźnileś to jeszcze mi pojechaleś z tym najaraniem.Taki fajny z ciebie koleś i taki niesystematyczny.Zapomnialeś ,że ty wchodzisz na antene po 20-stej?.Wiem ,że to żarty tylko ,że troszku zaśmiecają watek.Możesz troszke przybliżyć się z odpowiedzia na w/w temat?Ktoś z inego forum jak to przeczyta może pomysleć ,że to prawda i co wtedy? dajesz do zrozumienia , ze kiepele dzisiaj Ci nie robi . Jest to w sumie o zdrowiu , a wiec w temacie . Ty to zawsze tak schamińdziory? Nie znam znaczenia ostatniego slowa z Twojej wypowiedzi . Poprosze o wyjasnienie . Teraz to robisz wrażenie ,że ty sie najarales albo ktos napisał ci co masz powiedzieć.kiepele dzisiaj Ci nie robi .Schamińdziory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.03.2007 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 NS moim tokiem rozumowania mamy demokracje (chyba) i wyznaję kolejna prosta zasadę "wiek i doświadczenie nie chroni od głupoty" Tylko nie bież tego do siebie, to tylko tak podaję własne spostrzeżenia (na wypadek gdybyś sie obraził na mnie ) Dlaczego mam sie obrażać?Wytłumaczyłeś mi definicje demokracji.Nawet jej mutacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 08.03.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Moim zdaniem robiac takie cytaty : Według mnie to każdy ma prawo pisać co chce (w ramach przyawoitości) Widocznie komuś to pomaga jak sie wyzali i ktos mu pomoże, doradzi wysłuch. Poza tym nie wszyscy muszą to czytać! Wolna wola! Nie podoba mi sie tytuł, omijam nie czytam, nie piszę głupich odpowiedzi. Proste jak budowa cepa! Jestem tylko za tym by umieszczać "swoje" posty w odpowiednich działach Nie podoba mi sie tytuł, omijam nie czytam, nie piszę głupich odpowiedzi. Proste jak budowa cepa! Bardzo mi sie to podoba. To mam rozumiec ,że te sa madre?Idąc twoim tokiem rozumowania. ja pitole ale jazda są bardziej potrzebne niż wątki o tym czy wątki o chorobach są potrzebne za chwile będzie wątek o tym czy potrzebne są wątki o tym czy wątki o chorobach są potrzebne... o rany znowu mój naturalny blond chyba dał znać o sobie NS Czego sie dzisiaj najarales ? Ale ty jestes Nie dość ,że sie spóźnileś to jeszcze mi pojechaleś z tym najaraniem.Taki fajny z ciebie koleś i taki niesystematyczny.Zapomnialeś ,że ty wchodzisz na antene po 20-stej?.Wiem ,że to żarty tylko ,że troszku zaśmiecają watek.Możesz troszke przybliżyć się z odpowiedzia na w/w temat?Ktoś z inego forum jak to przeczyta może pomysleć ,że to prawda i co wtedy? dajesz do zrozumienia , ze kiepele dzisiaj Ci nie robi . Jest to w sumie o zdrowiu , a wiec w temacie . Ty to zawsze tak schamińdziory? Nie znam znaczenia ostatniego slowa z Twojej wypowiedzi . Poprosze o wyjasnienie . Teraz to robisz wrażenie ,że ty sie najarales albo ktos napisał ci co masz powiedzieć.kiepele dzisiaj Ci nie robi .Schamińdziory. Czyli jednak trafilem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts