babajaga 08.03.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 ad1.Luk to bład?Czy luck to błąd? ad2.Nio do twojego forumowego nicka. Kurcze , NS , ale nie zmieniaj mi nicka . Jak chcesz poznac moja odpowiedz , to zaloz nowy watek . W tym nie ma na to miejsca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.03.2007 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 ad1.Luk to bład?Czy luck to błąd? ad2.Nio do twojego forumowego nicka. Kurcze , NS , ale nie zmieniaj mi nicka . Jak chcesz poznac moja odpowiedz , to zaloz nowy watek . W tym nie ma na to miejsca . Nie dość ,że wlazłes do mojego posta z br... gira....to jeszcze chcesz ustalac jakies warunki? Zadam pytanie bardzo poprawnie wymawiajac twój nick. Luc Skywalker czy jest on chroniony prawami autorskimi? Odpowiadaj bo zaczynasz mnie meczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 08.03.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Luc Skywalker czy jest on chroniony prawami autorskimi? Odpowiadaj bo zaczynasz mnie meczyc. ...jak jestem zmeczony - to odpoczywam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.03.2007 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Luc Skywalker czy jest on chroniony prawami autorskimi? Odpowiadaj bo zaczynasz mnie meczyc. ...jak jestem zmeczony - to odpoczywam ... Godzina nie ta? Jak zrozumiales to zamrugaj oczami. Pytam ostatni raz .Luc Skywalker czy jest on chroniony prawami autorskimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.03.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 a nasz forumowicz jest tym , kto bierze , czy tym ktory daje ... Ty naprawde nie wiesz co to jest schamińdziory.....Wiem ,że to boli. Tak samo pomyślalem o tobie z tym braniem.Ale jazda jutro to wydrukuje i dam corce na wykłady.Oczywiscie z zachowaniem wszelkich zasad ochrony danych osobowych. Ale jak dowiedza sie ,że nie wiesz co to jest schamińdziory to bedzie dopiero jazda.Czy twój nick jest chroniony prawem autorskim? takie małe pytanko na koniec? Cholewcia ns, ja też nie wiem....mam się wstydzić nawet wpisałam w wyszukiwarkę, bo pomyślałam, że może to jakiś slang młodzieżowy, ale d.upa, wyszukiwarka nie zna takiego słowa TEZ NIE ZNAM. To z innej planety jest. Okaze sie, ze NS tez nie wie co to znaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.03.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Luc Skywalker czy jest on chroniony prawami autorskimi? Odpowiadaj bo zaczynasz mnie meczyc. ...jak jestem zmeczony - to odpoczywam ... Zen, slowo daje, ze zen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 08.03.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Godzina nie ta? Jak zrozumiales to zamrugaj oczami. Pytam ostatni raz .Luc Skywalker czy jest on chroniony prawami autorskimi? juz pisalem , zaloz nowy watek . najlepiej sledczo - odkrywczy . moze byc wesolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 08.03.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Zen, slowo daje, ze zen. Moim zdaniem , jest to petla logiczna Nikogospecjalnego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.03.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Pytam ostatni raz .Luc Skywalker czy jest on chroniony prawami autorskimi? Ja tam sie nie znam, ale chyba wszystkie sa chronione. A czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 08.03.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Pytam ostatni raz .Luc Skywalker czy jest on chroniony prawami autorskimi? Ja tam sie nie znam, ale chyba wszystkie sa chronione. A czemu? NS zapomnial dodac : nic Ci nie zrobie , tylko sie przyznaj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.03.2007 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Pytam ostatni raz .Luc Skywalker czy jest on chroniony prawami autorskimi? Ja tam sie nie znam, ale chyba wszystkie sa chronione. A czemu? NS zapomnial dodac : nic Ci nie zrobie , tylko sie przyznaj ... Ok potraktuje to jako odpowiedź.A tak przy okazji.Czy ty sam nie potrafisz odpowiedzieć sam... tylko musisz sie podpierać podpowiedziami innych? Miłej nocy.Schamińdziory bo nie schlastupi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 08.03.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Miłej nocy.Schamińdziory bo nie schlastupi.... ...ale to nie jest romantyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.03.2007 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Miłej nocy.Schamińdziory bo nie schlastupi.... ...ale to nie jest romantyczne odp masz na privie. żegnam.. teraz poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.03.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Jakie tu ciekawe dysputy lingwistyczne siem toczom A z zawodowej ciekawości zapytam, czy słowo schamińdzory ma w rdzeniu -cham- ?? Jakaż jest etymologia tego słowa??? No ciekawość zżera mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 08.03.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 odp masz na privie. ale ja nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 08.03.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 2 Chodzi o prawa autorskie do mojego forumowego nika ? co to jest "nika"??? chodzi o "nick"?? możesz podać paragraf regulaminu tego forum???? masz prawo do tego nicka na tym forum, na każdym forum, w całym internecie??? w jaki urzędzie to zastrzegłeś??? czyli np CI http://www.starwars.com/ używają tego nicka bezprawnie???? Lucek nie chciałbym z Toba wchodzić w dyskusje, bo jak Cię każdy zna, to każdy wie że Ty zawsze masz rację, ale co Ty tak o tym jaraniu??? przyznaj się jarasz???? dawno Cie podejrzewałem że coś bieresz, no bo wybacz nigdy nie spotkałem człowieka który udowodnił że Boga nie ma, więc pewnie musisz coś brać, jeśli mógłbys odpowiedziec na moje pytania, bez skupiania sie na złośliwości i na mojej osobie byłbym wdzięczny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 08.03.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 2 Chodzi o prawa autorskie do mojego forumowego nika ? co to jest "nika"??? 1 chodzi o "nick"?? 2 możesz podać paragraf regulaminu tego forum???? 3 masz prawo do tego nicka na tym forum, na każdym forum, w całym internecie??? 4 w jaki urzędzie to zastrzegłeś??? 5 czyli np CI http://www.starwars.com/ używają tego nicka bezprawnie???? 6 Lucek nie chciałbym z Toba wchodzić w dyskusje, bo jak Cię każdy zna, to każdy wie że Ty zawsze masz rację, ale co Ty tak o tym jaraniu???7 przyznaj się jarasz???? 8dawno Cie podejrzewałem że coś bieresz, no bo wybacz nigdy nie spotkałem człowieka który udowodnił że Boga nie ma, więc pewnie musisz coś brać, jeśli mógłbys odpowiedziec na moje pytania, bez skupiania sie na złośliwości i na mojej osobie byłbym wdzięczny.... tak na szybko i bez skupiania sie na twojej osobie , to proponuje utwor zespolu Dzem "Whysky moja zono" . 8 pytan w jednym poscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.03.2007 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 2 Chodzi o prawa autorskie do mojego forumowego nika ? co to jest "nika"??? chodzi o "nick"?? możesz podać paragraf regulaminu tego forum???? masz prawo do tego nicka na tym forum, na każdym forum, w całym internecie??? w jaki urzędzie to zastrzegłeś??? czyli np CI http://www.starwars.com/ używają tego nicka bezprawnie???? Lucek nie chciałbym z Toba wchodzić w dyskusje, bo jak Cię każdy zna, to każdy wie że Ty zawsze masz rację, ale co Ty tak o tym jaraniu??? przyznaj się jarasz???? dawno Cie podejrzewałem że coś bieresz, no bo wybacz nigdy nie spotkałem człowieka który udowodnił że Boga nie ma, więc pewnie musisz coś brać, jeśli mógłbys odpowiedziec na moje pytania, bez skupiania sie na złośliwości i na mojej osobie byłbym wdzięczny.... Watek jest o chorobach?Jest.Jaranie to choroba?Tak.No to Lucek sie juz zamknie w sobie i nic Ci nie odpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 08.03.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Watek jest o chorobach?Jest.Jaranie to choroba?Tak.No to Lucek sie juz zamknie w sobie i nic Ci nie odpowie. odpowie , odpowie . zaloz jednak nowy swiezutki wateczek . tak na marginesie , ale Ty NS juz sie z nami pozegnales na dzisiaj , nieprawdaz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.03.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 masz prawo do tego nicka na tym forum, na każdym forum, w całym internecie??? w jaki urzędzie to zastrzegłeś??? czyli np CI http://www.starwars.com/ używają tego nicka bezprawnie???? ... Oj lewakku, to nie LUC twierdzi, że jego nick jest zastrzeżony, tylko NS kilkakrotnie go o to pyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts