Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy posty w ogólnym rozumieniu o chorobach są potrzebne ?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 353
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Watek jest o chorobach?Jest.Jaranie to choroba?Tak.No to Lucek sie juz zamknie w sobie i nic Ci nie odpowie.

odpowie , odpowie . zaloz jednak nowy swiezutki wateczek .

tak na marginesie , ale Ty NS juz sie z nami pozegnales na dzisiaj , nieprawdaz ?

z tobą jak najbardziej.Nie do ciebie kierowalem te pytanka.Podniecasz sie nie potrzebnie.

masz prawo do tego nicka na tym forum, na każdym forum, w całym internecie??? w jaki urzędzie to zastrzegłeś???

czyli np CI

http://www.starwars.com/

używają tego nicka bezprawnie????

...

Oj lewakku, to nie LUC twierdzi, że jego nick jest zastrzeżony, tylko NS kilkakrotnie go o to pyta :roll:

Ansi, pewnie masz rację, wątek jest o chorobach, a Lucek chciał chyba o tym pogadać dlatego ciągle powtarza o "jaraniu"....., rozumiem go, czytałem że uzaleznienie to ciezka choroba...

Oczywiście rozumiem że na zadane Ci pytania nie odpowiesz.

jak pisalem NS-owi , na pytania osobiste bede odpowiadal w watku zalozonym w tym celu . tutaj nic o swoim nicku nie powiem , za wyjatkiem tego , ze jestem szalenie czuly na dokladanie do niego literek . kiedys bawilismy sie w to . nazywales sie wtedy Gregmena . pamietasz to doskonale . no nie?

Lucek jeśli masz jakiś problem, jeśli chcesz się uzewnętrznić i porozmawiać o "jaraniu" i "whisky" forumowicze Cię wysłuchaja.

Przecież powiedział ,że nie odpowie.

Lucuś stosuje jedyną słuszną zasadę tego forum, jak on zadaje pytania, choćby absurdalne, każdy ma obowiązek mu odpowiedzieć, a dopominał sie odpowiedzi będzie długo. Jeśli jemu się zadaje pytania, po prostu na nie odpowiada.

Podobnie, LUCK jak się pożegna z dyskutantami, to i tak za chwile wróci, jak ktoś pożegna się i jednak coś napiszę, Lucek mu to wypomni...

Stosuje zasady forumowe, rozumiem go....

jak pisalem NS-owi , na pytania osobiste bede odpowiadal w watku zalozonym w tym celu . tutaj nic o swoim nicku nie powiem , za wyjatkiem tego , ze jestem szalenie czuly na dokladanie do niego literek . kiedys bawilismy sie w to . nazywales sie wtedy Gregmena . pamietasz to doskonale . no nie?

TAK, TAK LUCEK:):):)

nazywałem się też Baltazar Gąbka

i Tony Halik i miałem ksywę Guliwer, obecnie mówią mi Edmund:)

i w koło to samo:):):)

To zasada Lucka na pytanie nie odpowiem, a pojadę o personaliach, trochę to nudne czytać po raz setny to samo, ale ktoś kto w jednym watku powtarza wielokrotnie coś o "jaraniu" niewątpliwie powinien pisac w wątku o chorobach..., psycholog po to jest by pomóc:):):)

z tobą jak najbardziej.Nie do ciebie kierowalem te pytanka.Podniecasz sie nie potrzebnie.

ha ha . gdy ja sie podniecam , to w pewnej czesci mojego ciala , krew zywiej krazy . nie znajdujesz sie tak blisko mnie , aby to stwierdzic .ha ha

Pogieło cie od tego pisania.Hamuluj troszke z tym obnażaniem bo wezmą cie i zabiorą za takie gadki.Teraz to jakieś lewej marychy sie napalileś.Człowieku o czym ty mówisz?

ha ha . gdy ja sie podniecam , to w pewnej czesci mojego ciala , krew zywiej krazy . nie znajdujesz sie tak blisko mnie , aby to stwierdzic .ha ha

a co wystarczy że jakis obcy facet znajdzie się blisko Ciebie i już się podniecasz???? To chyba dobrze, zdrowy jestes, po co o tym jaraniu tyle piszesz????

Pogieło cie od tego pisania.Hamuluj troszke z tym obnażaniem bo wezmą cie i zabiorą za takie gadki.Teraz to jakieś lewej marychy sie napalileś.Człowieku o czym ty mówisz?

NS

Zanim cos napisze , to odpowiedz : naprawde nie zrozumiales ?