niktspecjalny 08.03.2007 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 z tobą jak najbardziej.Nie do ciebie kierowalem te pytanka.Podniecasz sie nie potrzebnie. ha ha . gdy ja sie podniecam , to w pewnej czesci mojego ciala , krew zywiej krazy . nie znajdujesz sie tak blisko mnie , aby to stwierdzic .ha ha Pogieło cie od tego pisania.Hamuluj troszke z tym obnażaniem bo wezmą cie i zabiorą za takie gadki.Teraz to jakieś lewej marychy sie napalileś.Człowieku o czym ty mówisz? NS Zanim cos napisze , to odpowiedz : naprawde nie zrozumiales ? dużo już dzisiaj napisałeś zrozumie i to zapewne teraz wkleisz.śmiało od Ciebie teraz już wszystko przyjme.Hamulec ci sie zaciol.słucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 08.03.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 No jak to - nie zrozumiał??? przecie pisał, że kuma bazę ..bez aluzji wszyscy narazie wszystko rozumieja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 08.03.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 2 Chodzi o prawa autorskie do mojego forumowego nika ? Lucuś w kwestii formalnej, rzeczywiście jesteś gość i chyba od tego szybkiego podniecania czy tam "jarania", "nika" chodzi o Nika skrót od Anika, czy nicka???? tylko w kwestii formalnej, może Cię źle zrozumiałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.03.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 lewakk, no proszę, nie załamuj mnie...i Ty też masz kłopoty z rozumieniem słowa pisanego bez aluzji wszyscy narazie wszystko rozumieja. A jednak nie jest tak jak mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 08.03.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Jak byles Gregmena , to dolozylem ci literke "d". Alesmy sie wtedy ubawili . Co nie ? 110 raz, Lucek Ty masz naprawdę szeroki zakres argumentów:) Tak, tak Lucek, jak zamieniłem Edmund na Edmunt też sie smialismy, Ty się tak szybko podniecasz, rozśmieszasz i podjarywujesz.... Ja bardzo przepraszam , ale to szlo tak : po literce "n" wstawilem "d" . No i uciechy bylo co niemiara . Na swoje usprawiedliwienie mam to , ze to ty pierwszy zaczales pisac blednie moje imie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 08.03.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Jak byles Gregmena , to dolozylem ci literke "d". Alesmy sie wtedy ubawili . Co nie ? 110 raz, Lucek Ty masz naprawdę szeroki zakres argumentów:) Tak, tak Lucek, jak zamieniłem Edmund na Edmunt też sie smialismy, Ty się tak szybko podniecasz, rozśmieszasz i podjarywujesz.... Ja bardzo przepraszam , ale to szlo tak : po literce "n" wstawilem "d" . No i uciechy bylo co niemiara . Na swoje usprawiedliwienie mam to , ze to ty pierwszy zaczales pisac blednie moje imie . pisałeś o tym 2 posty powyżej, masz jakis problem z natręctwami, by pisac wciąż to samo???? na poprzedniej stronie ciągle o "jaraniu" teraz o "nika" i "d"..... dobrze że szukasz swego miejsca u psychologa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 08.03.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Lucuś w kwestii formalnej, rzeczywiście jesteś gość i chyba od tego szybkiego podniecania czy tam "jarania", "nika" chodzi o Nika skrót od Anika, czy nicka???? tylko w kwestii formalnej, może Cię źle zrozumiałem:) nudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 08.03.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Jak byles Gregmena , to dolozylem ci literke "d". Alesmy sie wtedy ubawili . Co nie ? 110 raz, Lucek Ty masz naprawdę szeroki zakres argumentów:) Tak, tak Lucek, jak zamieniłem Edmund na Edmunt też sie smialismy, Ty się tak szybko podniecasz, rozśmieszasz i podjarywujesz.... Ja bardzo przepraszam , ale to szlo tak : po literce "n" wstawilem "d" . No i uciechy bylo co niemiara . Na swoje usprawiedliwienie mam to , ze to ty pierwszy zaczales pisac blednie moje imie . Lucek może nie jest tak źle, lubisz o "jaraniu", podniecasz się od samej czyjejś obecności, szybko i łatwo sprawiasz sobie "uciechy", gitara gra:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.03.2007 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 lewakk, no proszę, nie załamuj mnie...i Ty też masz kłopoty z rozumieniem słowa pisanego bez aluzji wszyscy narazie wszystko rozumieja. A jednak nie jest tak jak mówisz interpretacje zostawiam Tobie i dla naszego spokoju powiem ,że masz racje.Dobzie dobzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 08.03.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Lucuś w kwestii formalnej, rzeczywiście jesteś gość i chyba od tego szybkiego podniecania czy tam "jarania", "nika" chodzi o Nika skrót od Anika, czy nicka???? tylko w kwestii formalnej, może Cię źle zrozumiałem:) nudne zgoda, faktycznie nudne czytac ciagle jak to "d" sprawiło Ci uciechę, zazdroszcze Ci tak niewiele a już sie podniecasz z radości.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.03.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Oj NS, czawsze to samo, zawsze tak samo, a na dodatek nigdy na temat Oryginał z Ciebie i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.03.2007 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Jak byles Gregmena , to dolozylem ci literke "d". Alesmy sie wtedy ubawili . Co nie ? 110 raz, Lucek Ty masz naprawdę szeroki zakres argumentów:) Tak, tak Lucek, jak zamieniłem Edmund na Edmunt też sie smialismy, Ty się tak szybko podniecasz, rozśmieszasz i podjarywujesz.... Ja bardzo przepraszam , ale to szlo tak : po literce "n" wstawilem "d" . No i uciechy bylo co niemiara . Na swoje usprawiedliwienie mam to , ze to ty pierwszy zaczales pisac blednie moje imie . Lucek może nie jest tak źle, lubisz o "jaraniu", podniecasz się od samej czyjejś obecności, szybko i łatwo sprawiasz sobie "uciechy", gitara gra:):) i jeszcze gitara.Jak zacznie grac to se nie pośpimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 08.03.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Chlopcy . T.j. NS i lewakk . Napiszcie cos z jajem , bo wyloguje sie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.03.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 http://www.film.org.pl/images2/dzien_swistaka/04.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 08.03.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Chlopcy . T.j. NS i lewakk . Napiszcie cos z jajem , bo wyloguje sie . i tak tego nie zrobisz:) PAPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.03.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 http://www.film.org.pl/images2/dzien_swistaka/04.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.03.2007 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Oj NS, czawsze to samo, zawsze tak samo, a na dodatek nigdy na temat Oryginał z Ciebie i już co znowu nie na temat?gdzie ?zlituj sie.Toz to przecież o chorobach i to sam zakładałem watek .Podobno demokracja i kazdy może pisac co chce bez ublizania sobie.Tak?to co mi tu o : a na dodatek nigdy na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 08.03.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 A wiec nie tylko ja to zauwazylem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 08.03.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 i tak tego nie zrobisz:) PAPA MIMI ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.03.2007 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Chlopcy . T.j. NS i lewakk . Napiszcie cos z jajem , bo wyloguje sie . Weź ja np nie lubie jak tak do mnie chłopcy!.A ten znowu.Najpierw sie uzewnetrzniasz a teraz jaja.Nie może byc z humorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts