Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy posty w ogólnym rozumieniu o chorobach są potrzebne ?

Recommended Posts

NS 8) masz ty chłopie talent :) Z wielkim zainteresowaniem czytam Twoje posty. Świetny materiał do ćwiczeń na zajęciach ze składni, stylu i czytania ze zrozumieniem 8) :)

• Odpowiedzi 353
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

NS 8) masz ty chłopie talent :) Z wielkim zainteresowaniem czytam Twoje posty. Świetny materiał do ćwiczeń na zajęciach ze składni, stylu i czytania ze zrozumieniem 8) :)

No to ćwicz.Przecież nic nie mowie ,żeby nie ćwiczyć.

A jednak nie rozumiesz :-?

Weź ja np nie lubie jak tak do mnie chłopcy!.A ten znowu.Najpierw sie uzewnetrzniasz a teraz jaja.Nie może byc z humorem?

Ojej . Przeciez w takich sytuacjach odpisuje sie np.: chlopcy to u szewca drewniane gwozdzie w zebach prostuja , czy jakos tak .

A wycieczki w strone homo sa skuteczne u ludzi posiadajacych takie zamilowania i skrzetnie je ukrywajacy .

Weź ja np nie lubie jak tak do mnie chłopcy!.A ten znowu.Najpierw sie uzewnetrzniasz a teraz jaja.Nie może byc z humorem?

Ojej . Przeciez w takich sytuacjach odpisuje sie np.: chlopcy to u szewca drewniane gwozdzie w zebach prostuja , czy jakos tak .

A wycieczki w strone homo sa skuteczne u ludzi posiadajacych takie zamilowania i skrzetnie je ukrywajacy .

Takie homoniewiadomo?.Winszuje zamiłowania.Dobrze ci to nawet wychodzi.

Ty jeszcze daleko zajdziesz na tym forum oj daleko.

życząc ci milej nocy musze powiedzieć ,że nie dotrzymales obietnicy.

Tobie takie wpadki nie powinny sie zdarzac.

Jeżeli cie urazilem to przepraszam tak z problemami z tekstem pisanym ale dociagnelismy do konca.No to tradycyjnie:schamińdziory

pisałeś o tym 2 posty powyżej, masz jakis problem z natręctwami, by pisac wciąż to samo????

na poprzedniej stronie ciągle o "jaraniu" teraz o "nika" i "d".....

dobrze że szukasz swego miejsca u psychologa:):)

:lol: :lol: :lol:

Luc pisze ciagle o jaraniu :D

ciekawe....................................... :roll:

to wypowiedzi lewakka z ostatnich dwóch stron:

Lucek nie chciałbym z Toba wchodzić w dyskusje, bo jak Cię każdy zna, to każdy wie że Ty zawsze masz rację, ale co Ty tak o tym jaraniu??? przyznaj się jarasz???? dawno Cie podejrzewałem że coś bieresz

Lucek jeśli masz jakiś problem, jeśli chcesz się uzewnętrznić i porozmawiać o "jaraniu" i "whisky" forumowicze Cię wysłuchaja.

Ansi, pewnie masz rację, wątek jest o chorobach, a Lucek chciał chyba o tym pogadać dlatego ciągle powtarza o "jaraniu"....., rozumiem go, czytałem że uzaleznienie to ciezka choroba...

To zasada Lucka na pytanie nie odpowiem, a pojadę o personaliach, trochę to nudne czytać po raz setny to samo, ale ktoś kto w jednym watku powtarza wielokrotnie coś o "jaraniu" niewątpliwie powinien pisac w wątku o chorobach..

a co wystarczy że jakis obcy facet znajdzie się blisko Ciebie i już się podniecasz???? To chyba dobrze, zdrowy jestes, po co o tym jaraniu tyle piszesz????

Tak, tak Lucek, jak zamieniłem Edmund na Edmunt też sie smialismy, Ty się tak szybko podniecasz, rozśmieszasz i podjarywujesz....

Lucuś w kwestii formalnej, rzeczywiście jesteś gość i chyba od tego szybkiego podniecania czy tam "jarania", "nika" chodzi o Nika skrót od Anika, czy nicka???? tylko w kwestii formalnej, może Cię źle zrozumiałem:)

Lucek może nie jest tak źle, lubisz o "jaraniu", podniecasz się od samej czyjejś obecności, szybko i łatwo sprawiasz sobie "uciechy", gitara gra:)

Jak na pobożnego katolika, coś mocno się tym jaraniem podniecasz :lol:

jestes jakimś jarofilem :o :roll: :p

NS - prooooooszę - zaraz się będziesz obrażał, a potem będziesz przepraszał, a potem napiszesz, ze to był żart :):)

Przecież to już byyyyyyyyyłłłłłłłłłłłłłłłłłłoooooooooooo :) AAAAAAAAAAAAA !

NS - prooooooszę - zaraz się będziesz obrażał, a potem będziesz przepraszał, a potem napiszesz, ze to był żart :):)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

I jak by powiedział Koterski ustami Miałczyńskiego "I tak kur... do zajeb...."

Neferka! plisssssssssss."Ale to juz było i nie wróci wiecej".Gdybym dał Ci przeczytać moja poczte ,,,zapewniam ,że zmieniłabyś zdanie o niektórych .Nie chce Ci niczego udawadniac bo to jest po prostu komiczne.Nie ma nawet takiej siły ,która by zadziałała w tej materii.

a potem napiszesz, ze to był żart
,Jakaś kolej rzeczy mus zachować.

W tym watku zapytałem poważnie o choroby itd.Prześledź prosze jak do tego co niektorzy sie ustosu.....Gdybys to Ty założyła takiego posta nic by sie nie stało ale ,że zrobił to NS.OOOOOOOOOO! to już insza inszość.Jak ktoś słusznie zauważył albo odpowiadać z sensem autorowi albo omijac takie posty i niepotrzebnie nie wywoływać burzy.Przyzwyczaiłem sie do krytyki takiej jak twoja i niczego nie zmienie.Gdybym nawet probował to i tak ta wyżej wspomniana kolejność będzie trwac.

Więc śmiejmy sie tyle naszego.Przepraszajmy sie bo tak pokazujem szacuneczek do innych.Obrażajmy sie bo to świadczy o tym,że ktos o nas mocno pamieta.

.Przyzwyczaiłem sie do krytyki takiej jak twoja i niczego nie zmienie.Gdybym nawet probował to i tak ta wyżej wspomniana kolejność będzie trwac.

przypomniało mi się, jak moja licealna miłość mówił z akcentem B.Lindy, wykrzywiając przy tym swa piękna, przystojną buźkę "jestem jaki jestem i zmieniac się nie chcę". Był wierny temu hasłu i powtarzał jak mantrę każdej dziewczynie. Problem w tym że całkowicie sie w tym zapomniał - dzis podbiega pod czterdziechę - wciąz plecie to samo, i mimo niewątpliwie zachęcającej fizjonomii :oops: jest sam - rozumek zatrzymał się na pewnym etapie rozwoju - nawet naiwnych dziewcząt z liceum (w którym jest nauczycielem w-fu) nie przekonuje jego filozofia życia, zaśmiewają się z niego z plecami...trochę mo go nawet szkoda...tych niewykorzystanych obszarów "osobowości" :oops:

Try NS, Try - dla Twojego, Twych bliskich, i naszego, szeroko rozumianego dobra 8)

Neferka! plisssssssssss."Ale to juz było i nie wróci wiecej".Gdybym dał Ci przeczytać moja poczte ,,,zapewniam ,że zmieniłabyś zdanie o niektórych .Nie chce Ci niczego udawadniac bo to jest po prostu komiczne.Nie ma nawet takiej siły ,która by zadziałała w tej materii.

a potem napiszesz, ze to był żart
,Jakaś kolej rzeczy mus zachować.

W tym watku zapytałem poważnie o choroby itd.Prześledź prosze jak do tego co niektorzy sie ustosu.....Gdybys to Ty założyła takiego posta nic by sie nie stało ale ,że zrobił to NS.OOOOOOOOOO! to już insza inszość.Jak ktoś słusznie zauważył albo odpowiadać z sensem autorowi albo omijac takie posty i niepotrzebnie nie wywoływać burzy.Przyzwyczaiłem sie do krytyki takiej jak twoja i niczego nie zmienie.Gdybym nawet probował to i tak ta wyżej wspomniana kolejność będzie trwac.

Więc śmiejmy sie tyle naszego.Przepraszajmy sie bo tak pokazujem szacuneczek do innych.Obrażajmy sie bo to świadczy o tym,że ktos o nas mocno pamieta.

To wraca. Zniechęcasz kolejnych forumowiczów. Takie dyskusje do niczego nie prowadzą. Nie potrafisz na ich podstawie zdobywać doświadczenie i nie robić z siebie nieudacznika :roll:

sorry, to przykre.