kuleczka 09.03.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 a ja nie wiem z kim Wy się chcecie "szczepić", znaczy zczepić....sczepić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.03.2007 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Nefer - brawa za Swistaka Oj Świstak prześladuje mnie całe życie - NS stara się jak może tu na forum, żebym nei zapomniała jak to jest Najgorzej, że ja już jestem w tej kwestii na etapie pogodzenia. 1. A teraz będzie o tym jak to niektórzy są okropni i nie lubią NS. I nikt go nie lubi. I nie spodziewał się tego. 2. A potem bedzię, że NS przeprasza wszystkich, których uraził tu nastąpi kilka jobów ( staropolskich) 3. NS założy wątek "kto mnie nie lubi" Tu zrobię się wredna i założę wątek konkurencyjny 4. Będzie chwila spokoju, a potem NS napisze, że nie znamy się na żartach i to był po prostu taki świetny dowcip i lekka prowokacja i daliśmy się zrobić... I abarot : Dzień Świstaka - w końcu wiosna idzie ( i chyba się już obudził) Wszystko już napisałaś.Milcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.03.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Nefer, Ty to zawsze musisz zabawę przerwać w najlepszym momencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 09.03.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Odpisałbym coś, ale Pan niktspecjalny sądzi, że to jego prywatny wątek i można się w nim wypowiadać tylko za jego aprobatą a poglądy muszą być zbieżne z jego Panie niktspecjalny - ponawiam pytanie, czy mogę poddać Pana wiadomość wysłaną do mnie na PW pod publiczną debatę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.03.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Odpisałbym coś, ale Pan niktspecjalny sądzi, że to jego prywatny wątek i można się w nim wypowiadać tylko za jego aprobatą a poglądy muszą być zbieżne z jego Panie niktspecjalny - ponawiam pytanie, czy mogę poddać Pana wiadomość wysłaną do mnie na PW pod publiczną debatę ? fajny wątek mógłby powstać "co ns pisze w pw" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.03.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Odpisałbym coś, ale Pan niktspecjalny sądzi, że to jego prywatny wątek i można się w nim wypowiadać tylko za jego aprobatą a poglądy muszą być zbieżne z jego Panie niktspecjalny - ponawiam pytanie, czy mogę poddać Pana wiadomość wysłaną do mnie na PW pod publiczną debatę ? fajny wątek mógłby powstać "co ns pisze w pw" Majka, zdziwiłabyś się mam taką jedną perełkę w swoim archiwum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.03.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 fajny wątek mógłby powstać "co ns pisze w pw" Majka, zdziwiłabyś się mam taką jedną perełkę w swoim archiwum a ja mam brylancika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.03.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 fajny wątek mógłby powstać "co ns pisze w pw" Majka, zdziwiłabyś się mam taką jedną perełkę w swoim archiwum a ja mam brylancika ZDRADA!!!!! Do Ciebie też pisał myślałam, że jestem jedyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 09.03.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 A co ja mam powiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.03.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 fajny wątek mógłby powstać "co ns pisze w pw" Majka, zdziwiłabyś się mam taką jedną perełkę w swoim archiwum a ja mam brylancika ZDRADA!!!!! Do Ciebie też pisał myślałam, że jestem jedyna oj Ty naiwno kobieto, puchu marny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.03.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 A co ja mam powiedzieć ? milcz waść, wstydu oszczędź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.03.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 fajny wątek mógłby powstać "co ns pisze w pw" jestem za , tak fajnie weekend bysmy rozpoczeli na wesolo znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.03.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Odpisałbym coś, ale Pan niktspecjalny sądzi, że to jego prywatny wątek i można się w nim wypowiadać tylko za jego aprobatą a poglądy muszą być zbieżne z jego Panie niktspecjalny - ponawiam pytanie, czy mogę poddać Pana wiadomość wysłaną do mnie na PW pod publiczną debatę ? fajny wątek mógłby powstać "co ns pisze w pw" nooooooooo ...... w lewym obiegu już krążą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.03.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 [myślałam, że jestem jedyna dla mnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 09.03.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Czuje sie niedowartosciowana i wyraznie pominieta... ns do mnie nie pisze.... a ja tak lubie go czytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 09.03.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 [myślałam, że jestem jedyna dla mnie tak Och, dlugi, tu o chorobach pisac trzeba, a ty deklaracje skladasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.03.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 [myślałam, że jestem jedyna dla mnie tak Och, dlugi, tu o chorobach pisac trzeba, a ty deklaracje skladasz z pokryciem czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 09.03.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Ale Wy to się czepiacie...... swiat jest bardzo różnorodny, a na tymże są rzeczy , o ktorym filozofom się nie śniło J sie nie czepiam ja tylko mam nadzieję ,że to nie jest zaraźliwe ja się już 3 razy szczepiłam A ja raz ale za to porządnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.03.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Niektórzy zapewnie pamiętają jak otrzymałam od NS list "w drugim obiegu" i niezwłocznie go opublikowałam Ku uciesze zgormadzonych i rozpaczy NS, który rozpoczął dyskusję tajemnicy korespondencji. Ostrzegam : gadania będzie na trzy tygodnie :) NS - nie chcesz być komentowany - nie prowokuj. Wiem, że uwielbiasz być adorowany i robisz wszystko by ktoś, gdzieś Cię pochwalił (bidulka stłamszonego) Ja i tak Cię lubię ale........................sobie idę, bo mnie znudziło to "nic śmiesznego" z "Dniem świstaka" do kupy .... PA Miłego łikendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.03.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Ale Wy to się czepiacie...... swiat jest bardzo różnorodny, a na tymże są rzeczy , o ktorym filozofom się nie śniło J sie nie czepiam ja tylko mam nadzieję ,że to nie jest zaraźliwe ja się już 3 razy szczepiłam A ja raz ale za to porządnie ;) Serio, nic nam o tym nie wiadomo długi na Ciebie zawsze można liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts