Ew-ka 08.03.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070308/REGION/70308020 http://img245.imageshack.us/img245/8586/najpdomnc8.jpg zdjęcia ..... http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/tngallery?Site=NO&Date=20070308&Category=GALERIA&ArtNo=308004&Ref=PH&Params=Itemnr=15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 08.03.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Teraz już wiem dlaczego wzrosła cena kostki granitowej w Strzegomiu. A tak poza tym to nie chcialabym takiego domu, jest zimny, nieprzytulny, bezduszny,obcy i chyba niezamieszkały. Oznak zamieszkiwania nie widać żadnych, ani w dzień, ani w nocy. To taka sztuka dla sztuki. Dom na pokaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pi0tr 08.03.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 a mi sie podoba.PK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 08.03.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Czy to scenografia do filmu s-f ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pohlanka 08.03.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 jak to mówią:" uroda rzecz gustu"mnie też się podoba!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadilak 08.03.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 08.03.2007 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 O tym domu można napisać tylko w jednej linijce tak jak to prawie wszyscy powyżej zrobiliście. Podoba - nie podoba..... to chyba o czymś świadczy...... "sztuka dla sztuki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.03.2007 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 no nie wiem................................ jest taki odrealniony, futurystyczny, minimalistyczny, zjawiskowy, ulotny, jakby był zawieszony gdzieś w chmurach............ niewątpliwie ma w sobie jakąś magię, ale... ja bym zwariowała w takim domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prystelka 09.03.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Mnie też się podoba...ale dziękuję za taki - kto by to sprzątał? Ciężko by szło mycie okien na święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 09.03.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Piękny. Tylko jak w nim mieszkać? Jeżeli to jest najpiękniejsze co architekci wymyślili w 2006 to gargamele mają dużą szansę się ostać na długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hitech 09.03.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Ja bym tylko ze ściereczką latał i ścierał ślady palców na szklanych elementach , albo pani Ela miałaby pełny etat na sprzątanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UJO 09.03.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Trochę jak nie z tej ziemi Ale bardzo mi się podoba taka ilość przeszkleń- uwielbiam duże i dużo okien- tylko kto by je mył???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isztar 09.03.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 A tak poza tym to nie chcialabym takiego domu, jest zimny, nieprzytulny, bezduszny,obcy i chyba niezamieszkały. Oznak zamieszkiwania nie widać żadnych, ani w dzień, ani w nocy. To taka sztuka dla sztuki. Dom na pokaz. Zgadzam się w 100% Bardzo mi się NIE PODOBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.03.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 A tak odbiegając od tematu czy ten dom jest ładny czy nie, to nie wydaje Wam się, że przy tym domu kręcone były sceny z Samotności w sieci, kiedy Cielecka wrzuciła tego kelnera do basenu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 09.03.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Dom - oczywiście rzecz gustu = może podobć się tym, którzy lubią nowoczesnośc Ja jednak uważam, że dom to nie tylko budynek, to ciepło, rodzinna atmosfera, kuchnia serce domu itp itd - nie chciałabym żeby moje dzieci bawiły się przed budynkiem, który przypomina laboratorium genetyczne prowadzone przez psychpatycznego naukowaca z Rosji:)Nie dla mnie!Ten dom nie ma ani grama ciepła, ludzkości - jest bezduszny i nieludzki - ale.... o gustach się nie dyskutuje.Ja w tym domu widze parę młodych ludzi - żyjących w konkubinacie, bez dzieci, robiące wielka karierę np w bankowości. ot i wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 09.03.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Mnie się podoba, ale chyba jednak trochę za zimny, gdybym miała w nim mieszkać...więcej drewna musiałoby być jak na mój gust - zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.03.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 No faktycznie jest to dzieło sztuki nowoczesnej. Ale nie ma to jak dom przytulny, ciepły, miły itd. Ale dla właścicieli tego domu na pewno jest on najwspanialszy na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UJO 09.03.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 A tak odbiegając od tematu czy ten dom jest ładny czy nie, to nie wydaje Wam się, że przy tym domu kręcone były sceny z Samotności w sieci, kiedy Cielecka wrzuciła tego kelnera do basenu???? Wiesz, że może masz rację. Jakiś aki podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 09.03.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Warto zobaczyc jakie domy z calego swiata zostaly zgloszone do konkursu. http://www.worldarchitecturenews.com/index.php?fuseaction=wanappln.awardsselectedinpictures Dom uznany za naj- podoba mi sie bardzo i moglabym zamieszkac w nim bez oporow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 09.03.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Prezentowany dom finalista oraz inne biorące udział w tym konkursie to na ogół domy mocno przeszklone, jakie jest zużycie energii w takich budynkach?Jak one się mają do domów 3-5 litrowych? Czy są energooszczędne? Może ktoś się wypowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts