Floran 18.06.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Jakieś podpowiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amber 19.06.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 A czy w zeszłym roku też stała woda ta wiosna jest wyjątkowo mokra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaki 24.06.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Moja znajoma założyła trawnik w połowie maja.Kiedy i jakim nawozem można go zasilić. Czy saletrzak byłby dobry? Dodam że jeszcze nie był nawożony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.06.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 najlepszy nawóz to ten z małą ilością fosforu a duża azotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Floran 08.07.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 A czy w zeszłym roku też stała woda ta wiosna jest wyjątkowo mokra Ciężko powiedzieć, działkę nabyłem w zimie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
youka85 27.07.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Nie chcę się wymądrzać, ale według mnie jeśli chcecie popalić sobie trawnik w pierwszym roku to użyjcie nawozu z duża zawartością azotu. TRAWA W PIERWSZYM ROKU JEST ZBYT DELIKATNA BY UŻYWAC ZWYKŁYCH NAWOZOW DO TRAWNIKÓW. Najlepszym nawozem dla trawnikow w pierwszym roku po siewie jest HYDROKOMLEKS, który zawiera niewiele azotu jest delikatny ale skuteczny i zawiera duzo dodatkowych mikroskladnikow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek- LM 27.07.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Młody trawnik jeżeli gleba została dobrze przygotowana obędzie się bez nawożenia,trawa ma za zadanie dobrze się ukorzenić, a nie szybko rosnąć. To samo się tyczy preparatów chwastobójczych należy zacząć ich używać w drugim roku po założeniu trawnika. PozdrawiamWojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts