ania1719508426 09.03.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 I mam dużo energii! - wczoraj zdałam egzamin na prawko Łee, awansem na te brzucho ci dali, bo za miesiąc już się nie zmieścisz za kierownicą... Gratulki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.03.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 I mam dużo energii! - wczoraj zdałam egzamin na prawko Łee, awansem na te brzucho ci dali, bo za miesiąc już się nie zmieścisz za kierownicą... Gratulki! Dzięki Wszyscy mają taką samą teorię, jak Twoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.03.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 A ja miałam zasze doła na wiosnę, wyłazi słońce zza chmury i wszyskie kurze w chałupie widać, smugi na oknach.....i takie inne.... trzeba też wziąć się za się i coś mi się chce, ale nie wiem co, gdzieś mnie goni, ale nie wiem gdzie i jestem rozdrażniona i płaczliwa.... Ale w tym roku jest inaczej, moze dlatego, że to pierwsza moja wiosenka w domu, a nie w bloku wiosna, człowiek rozporkiem myśli coś w tym jest w wydaniu kobiecym, to mogłoby brzmieć "wiosna, wiosna, romantyczna, radosna......." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 09.03.2007 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 wiosna, człowiek rozporkiem myśli coś w tym jest w wydaniu kobiecym, to mogłoby brzmieć "wiosna, wiosna, romantyczna, radosna......." zaraz tam romantyczna... mi dziś tylko świństwa w głowie Aż się nadziwić nie mogę, że reszta tak tylko o tych motylkach, bzach itd. Jedna joan trafiła w ton. O paniach też znam dosadne zdanko: "wiosna, soki w babach się grzeją". Nastrój korespondujący podejrzałam na sąsiednim oddziale. Ale wstydziłam się przyznać, że mi się chwilowo też skojarzenia... usamodzielniły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.03.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 bratki byś zachowała chociaż pozory fstydu nie masz Ps. ja już się zdradziłam w dochodzącym watku, to teraz muszę grzeczną udawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 09.03.2007 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 bratki byś zachowała chociaż pozory fstydu nie masz Ps. ja już się zdradziłam w dochodzącym watku, to teraz muszę grzeczną udawać mam fstyda O! Taki jest! Ale jaka to frajda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 09.03.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 rusza rusza - już Wojktkowi się tłumaczyłam - bo za duzo o swych walorach pisałam w innym wątku...że piękna, powabna, wyjątkowa, że obdarowuję swego kochanka niepowtarzalnymi uniesieniami... i poza forum też mi wszystko zwisa i dynda - i chce mi się tańczyć, kochać, , i mam dystans którego wczoraj zabrakło... i chce mi się chcieć, i się częściej uśmiecham - życie jest piękne, seksowne, czekam na ciepłe dni- czekam na ten przemiły moment kiedy czuję jak krew w mym ciele rozrzedza dobry alkohol sączony w ciepły wieczór, a wokół pachnie świeżoskoszoną trawą, macierzanką, bzem, i leciutki wiaterek we włosach, i spiew ptaków, świerszczy...(wersja bez alkoholu ...też może być )... Decyzja zapadła ... jestem Twój Wiosna to czas radosny dla facetów bo na ulice w końcu wychodzą ponętne ciałka które wcześniej snuły się ponuro niczym grubo opatulone kulki. Aczkolwiek sprawne oko wychwyci powabne ciałko nawet w futrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 09.03.2007 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Wiosna to czas radosny dla facetów bo na ulice w końcu wychodzą ponętne ciałka które wcześniej snuły się ponuro niczym grubo opatulone kulki. Aczkolwiek sprawne oko wychwyci powabne ciałko nawet w futrze Jabko, słuchaj czy ty nie jesteś moim mężem??? Sygnaturka przynajmniej w połowie też by mu pasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 09.03.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 yyy Kochanie to Ty ?? Ja to znam tylko z opowiadań kolegów I odłóż ten tłuczek proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 09.03.2007 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 yyy Kochanie to Ty ?? Ja to znam tylko z opowiadań kolegów I odłóż ten tłuczek proszę 21.26? Niemożliwe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 09.03.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 21.26? To jakiś nowy język ? 17.39? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 09.03.2007 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 21.26? To jakiś nowy język ? 17.39? A co robiłaś o 17.39? bo o 23.49 to wiem co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 09.03.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 A co robiłaś o 17.39? Nie pamiętam. Próbowałam coś powiedzieć w tym dziwny języku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 09.03.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 A co robiłaś o 17.39? Ściagała rajstopy Nie pamiętam. Próbowałam coś powiedzieć w tym dziwny języku 69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 09.03.2007 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 A co robiłaś o 17.39? Ściagała rajstopy Nie pamiętam. Próbowałam coś powiedzieć w tym dziwny języku 69 o tej porze to raczej 96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 09.03.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Jak się nie ma dzieci to o 17.39 może być 69 bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 09.03.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 bratki czy Twoja fota jest na forum ?? JoShi Ty.....Ty ... ... jestem zgorszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 09.03.2007 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Jak się nie ma dzieci to o 17.39 może być 69 bez problemu Miałam na myśli 23.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 09.03.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 JoShi Ty.....Ty ... ... jestem zgorszony No co ? To mężatkom się już nie należy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 09.03.2007 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 bratki czy Twoja fota jest na forum ?? lepiej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts