Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

wiosna, wiosna; wiosna - ach to ty!

bratki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 89
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A ja miałam zasze doła na wiosnę,

wyłazi słońce zza chmury i wszyskie kurze w chałupie widać, smugi na oknach.....i takie inne....

trzeba też wziąć się za się :roll:

i coś mi się chce, ale nie wiem co,

gdzieś mnie goni, ale nie wiem gdzie

i jestem rozdrażniona i płaczliwa....

Ale w tym roku jest inaczej, moze dlatego, że to pierwsza moja wiosenka w domu, a nie w bloku 8)

wiosna, człowiek rozporkiem myśli

:lol: :lol: :lol: coś w tym jest :D

w wydaniu kobiecym, to mogłoby brzmieć "wiosna, wiosna, romantyczna, radosna......."

wiosna, człowiek rozporkiem myśli

:lol: :lol: :lol: coś w tym jest :D

w wydaniu kobiecym, to mogłoby brzmieć "wiosna, wiosna, romantyczna, radosna......."

zaraz tam romantyczna... mi dziś tylko świństwa w głowie :oops: Aż się nadziwić nie mogę, że reszta tak tylko o tych motylkach, bzach itd. Jedna joan trafiła w ton.

O paniach też znam dosadne zdanko: "wiosna, soki w babach się grzeją". Nastrój korespondujący podejrzałam na sąsiednim oddziale. Ale wstydziłam się przyznać, że mi się chwilowo też skojarzenia... usamodzielniły. :lol: :oops: :roll:

rusza rusza - już Wojktkowi się tłumaczyłam - bo za duzo o swych walorach pisałam w innym wątku...że piękna, powabna, wyjątkowa, że obdarowuję swego kochanka niepowtarzalnymi uniesieniami... :o

i poza forum też mi wszystko zwisa i dynda - i chce mi się tańczyć, kochać, , i mam dystans którego wczoraj zabrakło... i chce mi się chcieć, i się częściej uśmiecham - życie jest piękne, seksowne, czekam na ciepłe dni- czekam na ten przemiły moment kiedy czuję jak krew w mym ciele rozrzedza dobry alkohol sączony w ciepły wieczór, a wokół pachnie świeżoskoszoną trawą, macierzanką, bzem, i leciutki wiaterek we włosach, i spiew ptaków, świerszczy...(wersja bez alkoholu ...też może być :wink: )...

Decyzja zapadła ... jestem Twój :lol:

Wiosna to czas radosny dla facetów bo na ulice w końcu wychodzą ponętne ciałka które wcześniej snuły się ponuro niczym grubo opatulone kulki.

Aczkolwiek sprawne oko wychwyci powabne ciałko nawet w futrze :lol:

Wiosna to czas radosny dla facetów bo na ulice w końcu wychodzą ponętne ciałka które wcześniej snuły się ponuro niczym grubo opatulone kulki.

Aczkolwiek sprawne oko wychwyci powabne ciałko nawet w futrze :lol:

Jabko, słuchaj czy ty nie jesteś moim mężem??? :o :o :o Sygnaturka przynajmniej w połowie też by mu pasowała :lol: :lol: :lol: