jabko 09.03.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 ... No co ? To mężatkom się już nie należy ? Cytuja Marksa "Każdemu według potrzeb" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 09.03.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 bratki czy Twoja fota jest na forum ?? lepiej nie Tak pytam bo intryguje mnie Twoja inteligencja (śmiertelnie powaznie) i byłem ciekaw jak wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 09.03.2007 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 bratki czy Twoja fota jest na forum ?? lepiej nie Tak pytam bo intryguje mnie Twoja inteligencja (śmiertelnie powaznie) i byłem ciekaw jak wyglądasz No proszę, wystarczy trochę poświntuszyć, i jak człowiekowi akcje rosną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 09.03.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Te "świntuszenie" trwa jednak troszke dłużej ale faktycznie lubiem Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 09.03.2007 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Te "świntuszenie" trwa jednak troszke dłużej ale faktycznie lubiem Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.03.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Te "świntuszenie" trwa jednak troszke dłużej ale faktycznie lubiem Cię yes, yes, yes mamy romans na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 10.03.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 10.03.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 jasny gwint To mój pierwszy raz kiedy nawet nie widziałem partnerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 10.03.2007 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 jasny gwint To mój pierwszy raz kiedy nawet nie widziałem partnerki Hola, hola! Jakiej partnerki? Jaki czas przeszły? Jabko, obudź się! A Majka i Elutek pierze drzeć, a jezyki oszczędzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.03.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 romans jak nic bratki + jabko = NATURA -pasuje, no, pasuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 11.03.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 ... Hola, hola! Jakiej partnerki? Jaki czas przeszły? Jabko, obudź się! ... Ty też nic nie poczułaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 11.03.2007 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 ... Hola, hola! Jakiej partnerki? Jaki czas przeszły? Jabko, obudź się! ... Ty też nic nie poczułaś I tak się moc ducha pięknęgo ugina pod naporem gawiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 15.03.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 wiosną ABSOLUTNIE odmawiam pracy, no nie chce mi się, kompletnie.... ale za to pograbiłabym cuś, pokopała, zasadziła, zapaliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 15.03.2007 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 wiosną ABSOLUTNIE odmawiam pracy, no nie chce mi się, kompletnie.... ale za to pograbiłabym cuś, pokopała, zasadziła, zapaliła Przez wiele lat tak miałam, że na wiosnę urządzałam gdzieś jakiś mini ogródek, choćby na metrze kwadratowym trawnika przed blokiem - po tygodniu mi przechodziło, i kfiotki żyły swoim (krótkim) życiem. W ziemi się już niechętnie grzebię, ale wiosnę uwielbiam. Dostaję takiego pałeru, że nadganiam zaległości z całej zimy i jeszcze trochę nadrobię przed letnim rozleniwieniem. Mmmm, biorę przykład z kota i idę się przeciągnąć! I znów do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 15.03.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Ja nie wiem, wy tu świntuszycie, piszecie o pałerach... .... może już stara jestem, czy co, ale póki jasno jest to, OK, jak tylko zajdzie słońce, tak strasznie chce mi sie spać, że... że idę spać. A z tym grzebaniem w ziemi też tak mam. Później już mniej mi się chce, ale na wiosnę uwielbiam... No, ale u nas ledwie rozmarza... północ daleka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 15.03.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Wiosna jest cudowna, pierwsze ciepłe promienie słońca powodują, że zyć mi się chce. Tak jak zimą nic mi się nie chce tak wiosną wprost przeciwnie - góry bym mogła przenosić. No i fajnie jest, że można zrzucić te wstrętne grube ciuchy. Wiosna, wiosna, wiosna ech, że Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.03.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Mnie zima zmęczyła, odpocząć trzeba...na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CYCU 15.03.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Wiosna-wędka-jeźoro -rybki!!! Już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isztar 20.03.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Dzisiejszy wiosenny poranek http://images21.fotosik.pl/96/8ef4f05a2be48f6f.jpg http://images22.fotosik.pl/58/c6b8b55af37b130f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 20.03.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 o jaaa A już myślałam,ze u mnie jest najgorzej, bo kałuze poprzymarzane rano były.. Ogladałam niedawno długoteminowe prognozy i mówili, ze wietrznie i mokro może być nawet do końca kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts