bosia 22.03.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Ja tam nic nie wiem...koledzy mi opowiadali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 22.03.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 od kwietnia temp. powyzej 20st.C CUDO !!! Eeee... Tam ... Ja nie wierzę w żadną prognozę pogody sięgająca dalej niż trzy dni na przód. http://meteo.icm.edu.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malwinek 22.03.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Wczoraj przeczytałam o odkryciu niemieckich naukowców - pogoda najczęściej pogarsza się w weekendy, (nie trzeba chyba aż badań naukowych żeby to zauważyć, planujesz jakąś robótkę w ogródku na sobotę a tu nici ) najładniejsze są wtorki i środy, to może by tak dodatkowe weekendy w środku tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.03.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 od kwietnia temp. powyzej 20st.C CUDO !!! Eeee... Tam ... Ja nie wierzę w żadną prognozę pogody sięgająca dalej niż trzy dni na przód. http://meteo.icm.edu.pl/ Właśnie obejrzałam prognozę dla mojego regionu Idzie ciepło , w sobote ma być słonecznie i temp. ok. 15C . Wreszcie zaszaleję w ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 22.03.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 łaaa !! obejrzałam właśnie prognozę i od soboty u nas ma być słonecznie i nawet ciepło !! Jabko Twoje nadawanie chyba poskutkowało Senkju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 23.03.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 ... Jabko Twoje nadawanie chyba poskutkowało Senkju A to wszystko na odległość setek km Pomyśl co by było przy mniejszych dystansach...powiedzmy 0,2mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CYCU 23.03.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Wieje,leje jak cholera ,a ja mam dzisiaj urlop na prace porządkowe MASAKRA!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 23.03.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 ... Jabko Twoje nadawanie chyba poskutkowało Senkju A to wszystko na odległość setek km Pomyśl co by było przy mniejszych dystansach...powiedzmy 0,2mm Oo.. to niezłe kfiotki by były ....wiosenne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.03.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 A mnie jakoś tak wesoło ostatnio jest i pogoda mi nie przeszkadza Lubię być w takim stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 23.03.2007 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 W TV pokazują jak to wyż idzie do nas i od rana nas słońcem zaleje i 12 stopni przyniesie, a w radiu biadolą, że weekend będzie pod psem, zwałem chmur i z depresją. Normalnie to wolę radio, ale już mi tak tęskno za słońcem że nawet telewizji uwierzę! Wiosno, wracaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts