Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Życzę dobrego roku!!! Takiego, w którym nie ma złych chwil, nie ma złych zdarzeń a są tylko miłe, fajne, radosne chwile!!!! Żyjmy i cieszmy się każdą tą chwilą!!!!

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTZLiDLXgPcEa29C6p89zVRvPkexo5wnPUUHtlioNiCYK5bY9LaySV-9p9W

Widze, ze przyrost lapkow w domu bywa wprost proporcjonalny do przyrostu nowych Uzytkownikow na Forum :wiggle::wiggle::wiggle:Jeszcze chwila moi Mili Gospodarze, a bedziecie musieli lacze w przepustowosc poszerzac, bo Wam sie bajty nie zmieszcza :p

Witam Soltysa i niech oko i uwage ma na to co sie tutaj czasami wyczynia :sick: Tak tylko napisze, ze przed Swietami Szanowna Malzonka pol foruma wedzoneczka kusila wywolujac ogolne zaslinienie i nieokielznana nerwowosc, ze innych lodowki jeszcze puste i marne sa widoki na podobne frykasy :p Ale widze, ze Soltys nie lepsiejszy i rowniez ciezka, miesna orez wyciaga :o:oops:

No nic ... to ja moze zyczenia pozostawie wszystkiego smacznego w Nowym Roku i zmyje sie cichaczem zanim mnie pogonia :sick::p:lol2:

Deeepeś - ( ino nie krzycz :rolleyes: ) ... to sem ja ... Jezyk ( jeszcze żyję )

Przylazłam życzenia zostawić i prośbę co byś Sołtysa nie karmiła "zupą akustyczną"

( miej litość - wykończysz chłopa ...)

A życzę Ci na ten nadchodzący co by był lepszy jak miniony ( chociaż ciut ;))

Winę za zupę akustyczną ponosi w całości i od początku do końca Babcia. :lol2:

Popatrz, popatrz, to Ty jeszcze żyjesz> :jawdrop:

Dziękować i najserdeczniejsze nawzajem! :D

Widze, ze przyrost lapkow w domu bywa wprost proporcjonalny do przyrostu nowych Uzytkownikow na Forum :wiggle::wiggle::wiggle:Jeszcze chwila moi Mili Gospodarze, a bedziecie musieli lacze w przepustowosc poszerzac, bo Wam sie bajty nie zmieszcza :p

Witam Soltysa i niech oko i uwage ma na to co sie tutaj czasami wyczynia :sick: Tak tylko napisze, ze przed Swietami Szanowna Malzonka pol foruma wedzoneczka kusila wywolujac ogolne zaslinienie i nieokielznana nerwowosc, ze innych lodowki jeszcze puste i marne sa widoki na podobne frykasy :p Ale widze, ze Soltys nie lepsiejszy i rowniez ciezka, miesna orez wyciaga :o:oops:

No nic ... to ja moze zyczenia pozostawie wszystkiego smacznego w Nowym Roku i zmyje sie cichaczem zanim mnie pogonia :sick::p:lol2:

A któż by Ciebie gonił, kochana! :hug:

Wzajemnie, aby było z takimi sukcesami jak w tym roku a nawet jeszcze większymi, a co! :cool:

Te otwarte drzwi tak plączą zmysły,że i ja nieśmiała,zaglądam.Ale śmiało dobrym Gospodarzom i Ich Gościom :zdrowia i dostatku życze na cały 13 rok :bye:

Prababko - dziękujemy najserdeczniej, także Tobie wszystkiego, co najlepsze! :yes:

DPSia - niech się Wam wszystko ułoży tak, co byście razem całą rodzinką i przyległościami osiedli na Prowansji (czy Toskanii?) i pokazali tam im jak się prawdziwą agroturystykę robi :yes::yes: !

..no ale to jeszcze nie w przyszłym roku....

Tu czy tam, byle z którymś Synkiem... :D

Dziękuiję, kochana, oby się i Wam wszystkie marzenia spełniły!

Depesiu i Soltysie Depesiowy - NAJLEPSZEGOhttp://www.cosgan.de/images/smilie/musik/n015.gif

Dziękujemy, Tarciu, my w tym roku baaardzo spokojnie będziemy świętować, w domu i z kapciami na podorędziu! :lol2:

I nawet filmów jakichś fajnych w tv nie widzę! :o

Latam po wszystkich wątkach to i tu koniecznie zaglądnąć muszę

Oby ten nadchodzący rok był zdrowszy niż poprzedni,

weselszy niż ostatni i obfity spełnionych marzeń ;)

Szczęśliwej 13-tki !!!

A samym Sołtysom życzę tupotu małych nóżek w domciu, czas już na dziadkowanie póki sił starczy ;)

Tfu, na psa urok!

Jeszcze dla nich za wcześnie na rodzicowanie! :p

U nas dzisiaj bardzo spokojnie, spać poszliśmy dość wcześnie bo o pierwszej w nocy, więc nawet zmęczeni nie jesteśmy.

Idę sobie wziąć jajka faszerowane. :cool: