Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kuleczka, jak fajnie, że zajrzałaś! Czekaj, zaraz coś może do tej jadalni przyniese... Kolację jadłaś? Dzisiaj u nas warzywa ekologiczne - "Bezradność gospodyni" (jak już nie wiem, co mam zrobić, to to robię :lol: ). Ale goście sobie chwalą. Ich szczęście. :wink: 8)

:D Dzięki. Zdradzę Ci, że ja z kolei szyję obrazy patchworkowe. Również anioły..

Nie umiem natomiast robić na szydełku i gobelinów też tkać nie umiem, choć pewnie bardzo bym to polubiła. Wyszywam ... rzadko i chyba nie jest to moją mocną stroną- ale mamy coś wspólnego- nie uważasz? Na prawdę Twój pomysł na agro... i wnętrza sa świetne. A te kominki i koza, warte są uwagi i sama też bym je wykorzystała do swojego wnętrza. Zwłaszcza koza jest godna uwagi. :wink: Kapitalnie, że istnieje taka wzajemna pomoc na forum i wymiana pomysłów. Pozdrawiam serdecznie.

depeesia , skarbie :o

co ty tu za kity ludziom wciskasz? :o :wink: :wink:

przecie niedawno bylam i widzialam ...

a wlasciwie nie widzialam :o :roll: :o

pieknie , pieknie :D

nie moge sie doczekac odwiedzin

oczywiscie nic nie obiecuje :roll: :D :D :D

i tak mnie juz nie lubisz :cry:

rrmi i kulka nie musicie sie czaic 8)

u depeesi jak u siebie

a nawet i lepiej :D

depeesia witaj :D

Piękna stodoła, prawie jak moja :D siemi rympoli :lol:

super wystrój, jak dla mnie boooomba ale...nie obraź się, proszę :roll:

okna nie pasują...w jadalni na fotce widać, że pcv...nie pasuje do tych bielonych cegieł, sufitu (super wyszło, pozdrów majstra :D ) ale zawsze można zmienić :roll:

Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszych pracach :D

Wow!!! Ale fajnie, tyle ludzi!!! :D :D :D

Kulka nie rob kichy, w gosciach jestesmy :roll: :D

dobra dobra, już się miarkuję :D

Frosia, to może też się skrzykniesz z nami 8)

Oj, jak to by było pięknie... My God... Mein Gott... czy jak to tam, mój Boże... kiedy przyjedziecie? Weźcie ze sobą tosinka i jea, jeszcze jakby sylvia1 była i niezapominajka... Ja cie.. ożesz... :roll: :D Dajcie znać zawczasu, bo we wrześniu to już bym musiała Was u koleżanek agrogospodyń na nocleg umieścić - u mnie pełno. :D Ale u koleżanek łóżka też wygodne! :D Sama czasem na imprezy jeżdżę. :D Dzięki dziewczyny, że przyszłyście, bardzo się cieszę! Jea, te okna muszą takie być na razie, bo to są najtańsze z dostępnych dużych. Już poszyłam zasłonki w krateczki (ręcznie wysztrykować nie dom rady tak szybko :oops: ) to jakoś może wezmę i zasłonię, nie? :roll:

Aha - i co to za pomysły z gonieniem ścierką? :evil: Bardzo proszę czuć się jak u siebie i nigdzie mi się stąd nie wynosić. :D Ścierką to ja Was pogonię, jak nie będziecie zaglądać. :evil:

Teraz przez parę dni mnie nie będzie - jadę pod wielkie żagle do Szczecina! :D 8) Będzie cudnie! 8) Porobię dużo zdjęć! :D :D :D Pa - na jakieś 3-4 dni (chyba... :roll: :wink: ). 8) 8) 8)