DPS 03.08.2007 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Hej kobieto Ale postęp!!!!!!!!!! Rewelacyjnie wszystko to wymyśliłaś Kasieńka, jak miło Cię widzieć tutaj! Dzięki, dobra kobieto, za słowo wsparcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.08.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 DPS, Twoja jadalnia naprawdę robi wrażenie jest cudna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.08.2007 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Kuleczka, jak fajnie, że zajrzałaś! Czekaj, zaraz coś może do tej jadalni przyniese... Kolację jadłaś? Dzisiaj u nas warzywa ekologiczne - "Bezradność gospodyni" (jak już nie wiem, co mam zrobić, to to robię ). Ale goście sobie chwalą. Ich szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.08.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Kolację już jadłam, ale warzywami nie wzgardzę tym bardziej ekologicznymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.08.2007 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 No to jedz na zdrowie. Mam nadzieję, że będzie Ci smakowało i że jeszcze tutaj zajrzysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 03.08.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 1. to my chcemy do was przyjechać!!!!!!!!!!!!!!! chata jest cudna2. czy macie tynki gliniane???????????????/3. warzywa ekologiczne, pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 03.08.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Dzięki. Zdradzę Ci, że ja z kolei szyję obrazy patchworkowe. Również anioły.. Nie umiem natomiast robić na szydełku i gobelinów też tkać nie umiem, choć pewnie bardzo bym to polubiła. Wyszywam ... rzadko i chyba nie jest to moją mocną stroną- ale mamy coś wspólnego- nie uważasz? Na prawdę Twój pomysł na agro... i wnętrza sa świetne. A te kominki i koza, warte są uwagi i sama też bym je wykorzystała do swojego wnętrza. Zwłaszcza koza jest godna uwagi. Kapitalnie, że istnieje taka wzajemna pomoc na forum i wymiana pomysłów. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.08.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Kolację już jadłam, ale warzywami nie wzgardzę tym bardziej ekologicznymi Kulka moze sie jakos skrzykniemy na jakis weekend do DPS?Niech no sie tylko jako tako wykoncze Bo mi sie tam bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.08.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 zawsze twierdziłam, że jak się napijesz, to mądre rzeczy gadasz jestem za, a nawet przeciw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.08.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Kulka nie rob kichy, w gosciach jestesmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.08.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 depeesia , skarbie co ty tu za kity ludziom wciskasz? przecie niedawno bylam i widzialam ... a wlasciwie nie widzialam pieknie , pieknie nie moge sie doczekac odwiedzin oczywiscie nic nie obiecuje i tak mnie juz nie lubisz rrmi i kulka nie musicie sie czaic u depeesi jak u siebie a nawet i lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.08.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Kulka nie rob kichy, w gosciach jestesmy dobra dobra, już się miarkuję Frosia, to może też się skrzykniesz z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.08.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Kulka nie rob kichy, w gosciach jestesmy dobra dobra, już się miarkuję Frosia, to może też się skrzykniesz z nami ja raczej szara myszka cicho w kacie siedze ale jak trzeba bedzie jakies naglosnienie skombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.08.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 W myśl cytatu "wsi spokojna, wsi wesoła" Tak się szarogęsimy, że zaraz nas DPS ścierką pogoni i słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.08.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 pogoni nas...w las sosnowy dobrze , ze jest blisko gon stare baby! , gon stary baby! gon stare baby do lasa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.08.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 depeesia witaj Piękna stodoła, prawie jak moja siemi rympoli super wystrój, jak dla mnie boooomba ale...nie obraź się, proszę okna nie pasują...w jadalni na fotce widać, że pcv...nie pasuje do tych bielonych cegieł, sufitu (super wyszło, pozdrów majstra ) ale zawsze można zmienić Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.08.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 czepiasz sie jea przidom gardiny i nie bydzie widac kurde , przydalyby sie dps-i takie recznie sztrykowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.08.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 dps piękna kuchnia taka z duszą.... podejrzewam że cały dom taki będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.08.2007 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Wow!!! Ale fajnie, tyle ludzi!!! Kulka nie rob kichy, w gosciach jestesmy dobra dobra, już się miarkuję Frosia, to może też się skrzykniesz z nami Oj, jak to by było pięknie... My God... Mein Gott... czy jak to tam, mój Boże... kiedy przyjedziecie? Weźcie ze sobą tosinka i jea, jeszcze jakby sylvia1 była i niezapominajka... Ja cie.. ożesz... Dajcie znać zawczasu, bo we wrześniu to już bym musiała Was u koleżanek agrogospodyń na nocleg umieścić - u mnie pełno. Ale u koleżanek łóżka też wygodne! Sama czasem na imprezy jeżdżę. Dzięki dziewczyny, że przyszłyście, bardzo się cieszę! Jea, te okna muszą takie być na razie, bo to są najtańsze z dostępnych dużych. Już poszyłam zasłonki w krateczki (ręcznie wysztrykować nie dom rady tak szybko ) to jakoś może wezmę i zasłonię, nie? Aha - i co to za pomysły z gonieniem ścierką? Bardzo proszę czuć się jak u siebie i nigdzie mi się stąd nie wynosić. Ścierką to ja Was pogonię, jak nie będziecie zaglądać. Teraz przez parę dni mnie nie będzie - jadę pod wielkie żagle do Szczecina! Będzie cudnie! Porobię dużo zdjęć! Pa - na jakieś 3-4 dni (chyba... ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 04.08.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 DPS, Ty nas tak nie zapraszaj mile, bo my na poważnie Weźmiem dobry trunek, dobry humor i dobre fluidy i przyjedziem A przespać to możemy się nawet na sianie, ja mogę być koło rrmi, ponoć dobrze grzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts