Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

DPS, Ty nas tak nie zapraszaj mile, bo my na poważnie :D

Weźmiem dobry trunek, dobry humor i dobre fluidy i przyjedziem 8)

A przespać to możemy się nawet na sianie, ja mogę być koło rrmi, ponoć dobrze grzeje :D

No, ja na powaznie. :wink: Tylko to siano muszę Wam załatwić, bo nasze kurna, dawno zeżarły zwierzaki... Coś wymyślę... :roll: Dawać tutaj, dziewczyny! :D :D :D Jea też!!! Niech się sprawdzi!!! :lol: 8)

Ged, SylwiaW - dziękuję za dobre słowo. To cieszy, jak człowiek widzi, że nietórym to, co robi, też się trochę podoba. Zaglądajcie częściej, będzie mi miło. I pozdrawiam serdecznie! :D

Kurde, :evil: ciągle zapominam pogrubić nicki i potem muszę zmieniać posty! Jestem niewyuczalną sklerotyczką! :evil: :wink:

Tosinku - tynki takie no... normalne... Część starych, jeszcze po poprzednich właścicielach z czasów przedwojennych, zostały w stanie nieruszanym, tylko pomalowaner emulsją. Część Mąż nałożył nowych, starając się robić to nierówno, żeby pasowało do starych. A część (kąt, w którym kiedyś będzie kominek) wyklejona dość grubą i nierówną warstwą tynku z wetkniętymi "artystycznie" kamieniami polnymi. Adres - wejdź, proszę na naszą stronkę przyciskiem pod moimi postami - tam jest wszystko. :wink:

Znowu nicka nie pogrubiłam! :evil: :evil: :evil:

Kurde, :evil: ciągle zapominam pogrubić nicki i potem muszę zmieniać posty! Jestem niewyuczalną sklerotyczką! :evil: :wink:

To mnie możesz nie pogrubiać :D

wybaczę :lol:

Kuleczko, żebym nawet chciała, to i tak Cię nie pogrubię... Już ja wiem, jaka Ty szczupła jesteś! Nie oszukuj z tym swoim nickiem, ja zdjęcia widziałam, no! :lol:

Tosinku - tynki takie no... normalne... Część starych, jeszcze po poprzednich właścicielach z czasów przedwojennych, zostały w stanie nieruszanym, tylko pomalowaner emulsją. Część Mąż nałożył nowych, starając się robić to nierówno, żeby pasowało do starych. A część (kąt, w którym kiedyś będzie kominek) wyklejona dość grubą i nierówną warstwą tynku z wetkniętymi "artystycznie" kamieniami polnymi. Adres - wejdź, proszę na naszą stronkę przyciskiem pod moimi postami - tam jest wszystko. :wink:

Znowu nicka nie pogrubiłam! :evil: :evil: :evil:

Bo te ściany są super!!!!!!!!!!!!Takie zachęcające do jedzenia domowego jedzonka chlebka z masełkiem

No nie..... nie podgladalam przez pare dni, a tu TAKIE CUDA sie podzialy :D

Super klimaty, DPS, az sie cieplutko na sercu robi i przypomina dziecinstwo u babci...

A teraz powiedz szczerze, to wszystko po to, zeby sie pochwalic obrazkami malowanymi igla i gobelinkami, co? :wink:

Serio - jestem pod wrazeniem, wszystko swietnie pasuje do siebie (okienko, poki co, mozna zakamuflowac kolejnym rekodzielem artystycznym i jakimis badylkami kwitnacymi - nie bedzie nowoscia bilo po oczach :wink: ) Nie dziwie sie, ze tyle forumowiczek sie zapowiada na spodziewane i niespodziewane wizyty - jeszcze jak sie przeczyta o tych smakowitosciach, to w ogole nie ma sie co ogladac, tylko w droge :wink:

Witajcie, kochani! :D Nie było mnier parę dni, bo wyrwałam się pod wielkie żagle, troszkę popływałam, troszxkę pozwiedzałam żaglowce, troszkę pośpuiewałam szanty... Oj, jak fajnie było! A żaglowce jak zawsze - marzenie!

Tosinku - na Boże Narodzenie można, alw wtedy nie zapewniamy wiktu - trzeba by sobie samemeu Wigilię w domku w kuchni przygotować. :-? Dziewczyny - jak coś, to ja chętnie kiełbaski z Wami popiekę na grillu albo ognisku, tylko ustalcie jakiś termin. :D Amonite - cholerka, rozszyfrowałaś mnie z tymi haftami, jak ja się teraz ludziom na oczy pokażę? :roll: :lol:

:o Znowu te nicki... :o

Witak DePeSiku. Mam nadzieję, że odpoczęłaś, nawdychałaś się orzeźwiającego, morskiego powietrza i nie nabawiałaś się bólu gardła od śpiewania :wink: A skoro tak, to możesz ponownie tworzć kolejne cudeńka w swoim Domku Pod Sosnami, bo miło się je ogląda :)

Pozdrawiam :p

Brazo, dzięki za miłe słowo - gardło nie bolało, ale było mało... :lol:

Niezapominajko - dziękuję także, na razie małe szanse, żeby coś konkretnego się działo do przyszłej wiosny. Póki co staram się doszyć jakieś zasłonki, poduszeczki, pierdułeczki... Powiesić jeszcze coś, dostawić jeszcze coś... Jak coś dorobię, to wrzucę fotki! :D