DPS 03.09.2007 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Kochani moi, dziękuję! Baaaardzo to przyjemnie tak odbierać życzenia przez kilka dni, zamiast przez jeden i już. Przy następnej okazji też bardzo proszę o składanie życzeń na raty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.09.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Jak trzeba i chcesz to mozemy sie do samego Bozego Narodzenia goscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.09.2007 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Ehe - kiedy z Kulką przyjedziecie? To się pogościmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.09.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Oj bys nas dosyc miala, ja to sie w kolko smieje . A jak mi wlac do szklanki to calkiem kabaret Kulka to wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.09.2007 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Dobrze, dobrze. KIEDY ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.09.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 No , ze na grzyby chodzisz( trzeba sie po forum uczytac ) to nie znaczy , ze Cie to zwalnia od pisania co sie dzieje I juz nie ma znaczenia , ze sobie kiedys tam zjemy razem kilka sloikow w occie ..mniam mniam buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 A ja się podpisuję wszystkimi kończynami pod tym, co napisała Rrmisia. Lenisz się Droi Domeczku potworniście Napiszesz w końcu, o co chodzi z tym uratowanym człowiekiem? Radość aż Cię rozpiera, to na pewno wielka sprawa. Podziel się z nami, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.09.2007 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Dziewczyny moje kochane, naprawdę postaram się jutro to opisać. Dzisiaj po prostu padam z nóg. Od rana jadę z robotą jak mały samochodzik, skończyłam jakieś 20 minut temu. Zmęczyłam się. Ale Was zawsze bardzo lubię, więc postaram się nie zaniedbywać tak dziennika. Dziękuję za odwiedziny, proszę częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Dziewczyny moje kochane, naprawdę postaram się jutro to opisać. Dzisiaj po prostu padam z nóg. Od rana jadę z robotą jak mały samochodzik, skończyłam jakieś 20 minut temu. Zmęczyłam się. Ale Was zawsze bardzo lubię, więc postaram się nie zaniedbywać tak dziennika. Dziękuję za odwiedziny, proszę częściej. Usprawiedliwiam i trzymam za słowo. Odpoczywaj,Domeczkusłodko. Zasługujesz na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.09.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Dps - już nie raz doświadczyłam tego ,że nic nie dzieje sie bez powodu .Ta Wasza przygoda w lesie uświadamia po raz kolejny ,że życiem rządzi przypadek ....no bo gybście nie zatrzmali sie w lesie przy tych cudnych grzybach -ten człowiek możeby nigdy nie został odnaleziony .... Każdy ma swojego Anioła Stróża -wczoraj byłaś nim Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.09.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Ewa pięknie to ujęła Wyobrażam sobie Twoją dumę i radość ze zrobienia czegoś tak wspaniałego. I powinnaś być dumna. Nie każdy ma możliwość uratowania człowieka Mam nadzieję, że ta pseudolekarka kiedyś za to zapłaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 16.09.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Boże, jestem wstrząśnięta... Tej lekarce nie powinno to ujść na sucho - zrobiłabym taki raban, żeby pożałowała, zadzwoniłabym do gazety i do Uwagi - niech sobie babsko nie myśli... Depeesia - dobrze, że są tacy ludzie jak Wy :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.09.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 http://www.skrzacik.now.pl/Grafika/Kwiaty/roze.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.09.2007 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Dziękuję Wam za wszystkie dobre słowa. Nie ma jednak powodu - nie zrobiłam niczego, co wymagałoby poświęcenia. Myśmy tylko nie odwrócili się od Człowieka - choć ten był zaniedbany i biedny. Może trochę chrzanię, ale mam tendencję do widzenia Chrystusa w takich właśnie ludziach. I chciałam przy okazji stanowczo zdementować informacje, jakobym była babką moherową! Rrmisia - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.09.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Dpsiu Ten biedny czlowiek nie moze Tobie podziekowac, to chociaz kwiatki ode mnie przyjmij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.09.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Depesiu, wiem, że późno, ale szczerze http://bluerose.lublin.pl/images/data/9_normal.jpg Wzruszyłam Się mocno tą niesamowitą leśną historią Cieszę się, że są tacy ludzie, jak Wy. Naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 16.09.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Szok.Ja bym tego nie zostawił. Zadzwoń na policje, dowiedz się co z nim zrobili. Ustal nazwisko lekarki. Zgłoś na policji dokonanie przestępstwa - reszta sama się potoczy z urzędu. Gdy prokurator umorzy śledztwo napisz odwołanie. To są proste sprawy, a dasz lekarce dużo do myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.09.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 ... tylko pytanie, czy ona będzie w ogóle o tym myślała? Bo ja się obawiam, że postąpiła "zgodnie z przepisami" i można będzie jej skoczyć obunóż. Pewnie jeszcze ją dyrekcja szpitala pochwaliła, bo pacjent "nierentowny" był...Za to tę z Krakowa, która fałszywe recepty wystawiała, zeby ludzi ratować,pewnie wsadzą w majestacie prawa...Eee..., lepiej nie myśleć, bo się coś robi...Miał człowiek szczęście, że na Was trafił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.09.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 ... tylko pytanie, czy ona będzie w ogóle o tym myślała? Bo ja się obawiam, że postąpiła "zgodnie z przepisami" i można będzie jej skoczyć obunóż. Pewnie jeszcze ją dyrekcja szpitala pochwaliła, bo pacjent "nierentowny" był... Za to tę z Krakowa, która fałszywe recepty wystawiała, zeby ludzi ratować,pewnie wsadzą w majestacie prawa... Eee..., lepiej nie myśleć, bo się coś robi... No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.09.2007 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Rrmi, Kuleczka - pogadamy jak kiedyś wreszcie przyjedziecie. Ciekawe, za ile lat ta wiekopomna chwila nadejdzie. Ged - też o tym myślałam. Ale doszłam do wniosku, że nie o to w tym wszystkim chodzi. Spróbuję oczywiście dowiedzieć się czegoś o losach tego Pana. A lekarka - jeżeli rzeczywiście zostawiła Go tak - policja musi wszcząć dochodzenie, jeśli nie jako przeciw podejrzanej to przynajmniej w sprawie. Nie chcę użerać się z systemem, po prostu cieszę się, że zdążyliśmy tym razem na czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts