Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Kochani moi, dziękuję! :D :D :D

Baaaardzo to przyjemnie tak odbierać życzenia przez kilka dni, zamiast przez jeden i już. :roll: Przy następnej okazji też bardzo proszę o składanie życzeń na raty! :D 8)

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

A ja się podpisuję wszystkimi kończynami pod tym, co napisała Rrmisia. Lenisz się Droi Domeczku potworniście :wink:

Napiszesz w końcu, o co chodzi z tym uratowanym człowiekiem? Radość aż Cię rozpiera, to na pewno wielka sprawa. Podziel się z nami, proszę :oops:

Dziewczyny moje kochane, naprawdę postaram się jutro to opisać. :oops: Dzisiaj po prostu padam z nóg. Od rana jadę z robotą jak mały samochodzik, skończyłam jakieś 20 minut temu. Zmęczyłam się. Ale Was zawsze bardzo lubię, więc postaram się nie zaniedbywać tak dziennika. :D

Dziękuję za odwiedziny, proszę częściej. :D :D :D

Dziewczyny moje kochane, naprawdę postaram się jutro to opisać. :oops: Dzisiaj po prostu padam z nóg. Od rana jadę z robotą jak mały samochodzik, skończyłam jakieś 20 minut temu. Zmęczyłam się. Ale Was zawsze bardzo lubię, więc postaram się nie zaniedbywać tak dziennika. :D

Dziękuję za odwiedziny, proszę częściej. :D :D :D

Usprawiedliwiam i trzymam za słowo.

Odpoczywaj,Domeczkusłodko. Zasługujesz na to :D

Dps - już nie raz doświadczyłam tego ,że nic nie dzieje sie bez powodu .Ta Wasza przygoda w lesie uświadamia po raz kolejny ,że życiem rządzi przypadek ....no bo gybście nie zatrzmali sie w lesie przy tych cudnych grzybach -ten człowiek możeby nigdy nie został odnaleziony .... :(

Każdy ma swojego Anioła Stróża -wczoraj byłaś nim Ty :wink:

Dziękuję Wam za wszystkie dobre słowa. Nie ma jednak powodu - nie zrobiłam niczego, co wymagałoby poświęcenia. Myśmy tylko nie odwrócili się od Człowieka - choć ten był zaniedbany i biedny. Może trochę chrzanię, ale mam tendencję do widzenia Chrystusa w takich właśnie ludziach. I chciałam przy okazji stanowczo zdementować informacje, jakobym była babką moherową! :lol:

Rrmisia - :oops: :oops: :oops:

Szok.Ja bym tego nie zostawił. Zadzwoń na policje, dowiedz się co z nim zrobili. Ustal nazwisko lekarki. Zgłoś na policji dokonanie przestępstwa - reszta sama się potoczy z urzędu. Gdy prokurator umorzy śledztwo napisz odwołanie. To są proste sprawy, a dasz lekarce dużo do myślenia.

... tylko pytanie, czy ona będzie w ogóle o tym myślała? Bo ja się obawiam, że postąpiła "zgodnie z przepisami" i można będzie jej skoczyć obunóż. Pewnie jeszcze ją dyrekcja szpitala pochwaliła, bo pacjent "nierentowny" był...

Za to tę z Krakowa, która fałszywe recepty wystawiała, zeby ludzi ratować,pewnie wsadzą w majestacie prawa...

Eee..., lepiej nie myśleć, bo się coś robi...

Miał człowiek szczęście, że na Was trafił...

... tylko pytanie, czy ona będzie w ogóle o tym myślała? Bo ja się obawiam, że postąpiła "zgodnie z przepisami" i można będzie jej skoczyć obunóż. Pewnie jeszcze ją dyrekcja szpitala pochwaliła, bo pacjent "nierentowny" był...

Za to tę z Krakowa, która fałszywe recepty wystawiała, zeby ludzi ratować,pewnie wsadzą w majestacie prawa...

Eee..., lepiej nie myśleć, bo się coś robi...

No właśnie :evil:

Rrmi, Kuleczka - pogadamy jak kiedyś wreszcie przyjedziecie. :evil: Ciekawe, za ile lat ta wiekopomna chwila nadejdzie. :lol:

Ged - też o tym myślałam. Ale doszłam do wniosku, że nie o to w tym wszystkim chodzi. Spróbuję oczywiście dowiedzieć się czegoś o losach tego Pana. A lekarka - jeżeli rzeczywiście zostawiła Go tak - policja musi wszcząć dochodzenie, jeśli nie jako przeciw podejrzanej to przynajmniej w sprawie. Nie chcę użerać się z systemem, po prostu cieszę się, że zdążyliśmy tym razem na czas. :-?