Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Depeesiu a cóz to za artysta zdjęcia robił!!!!????

Zachowałam się jak nie przymierzając burak, ale sobie zapisałam kilka i spróbuję z nich tapety na pulpit porobić. Przyznaję się bez bicia, a nawet jak bić będą to zdjęć nie oddam :oops: Z pazurami skoczę!!

Cudo!!!!

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Depeesiu a cóz to za artysta zdjęcia robił!!!!????

Zachowałam się jak nie przymierzając burak, ale sobie zapisałam kilka i spróbuję z nich tapety na pulpit porobić. Przyznaję się bez bicia, a nawet jak bić będą to zdjęć nie oddam :oops: Z pazurami skoczę!!

Cudo!!!!

No cóż... Nie chwalęcy się - jam to uczyniła. :oops: :D Dziękuję za uznanie! Tapetka chyba nie wyjdzie - za słaba rozdzielczość, zmniejszałam zdjęcia przed wysłaniem do netu - mój ukochany limit... :x Ale korzystaj z nich jak chcesz, masz moje błogosławieństwo. :lol: 8) Jeśli zostanie mi do wykorzystania jakaś reszta limitu 14. dnia miesiąca, to mogę Ci przysłać nie zmniejszone na maila, wtedy się uda tapetka. Tylko przyślij mi Twojego maila na priva. :D

Doczekalismy sie w koncu wpisu w tym dzienniku :D

DpsiuPieknie masz.

Kolory jesieni sa takie dobre dla wspomnien i takie soczyste , czerowne liscie bluszcza :D

echh

Cudnie tak wyjsc do takiego ogrodu i pospacerowac.

Ciesze sie , ze masz tak pieknie .

:p

Rrmisia, jeszcze troszkę i u Was też tak będzie. :D Posadzisz ładne klony, które tak pięknie się przebarwiają jesienią, czerwone dęby, do tego trochę winobluszczu i niebieskawych iglaków. I gotowe! :D A dopóki nie masz jeszcze urządzonego ogrodu, możesz zimą do mnie zajrzeć - też jest pięknie. :D

:o :o :o

widoki są po prostu przecudne!!!!!

Oniemiałam, naprawdę szczerze gratuluję :D

Jak już przyjedziemy, to się napatrzymy do woli :wink:

ale to chyba na wiosnę będzie, tak myślę 8)

Ps. zrobiłam sobie tapetę na kompie z tych żółtych listków :oops:

mam nadzieję, że nie masz nic naprzeciw :wink:

Kuleczko, dziękuję za ciepłe słowo! :oops: :D Jak na wiosnę to też będzie pięknie. Zawsze jest pięknie. :D

I nie mam nic naprzeciw. Dumna bardzo jestem z siebie i ze swojego aparatu. :D 8)

Jakie piękne kolorki! Nie dziwię się, że grzybków masz tyle, skoro za progiem rosną! Jakby tu zarazić nasze brózki czerwonymi kozakami? Szkoda, że to tak daleko, bo byśmy zaraz na weekendowe zbieranie przyjeżdżali!

U mnie tylko borówki amerykańskie się tak jesiennie ubrały. Brzozy jesienią są mało dekoracyjne. Chyba posadzę klon palmolistny, ale taki zielony latem a kolorowy jesienią.Szkoda, że nie mam miejsca na prawdziwy klon i buka bym chciała, takiego wielkiego i jodłę, taką zwyczajną... ALe sumaka, choć piękne kolorki ma teraz - za żadne skarby nie posadzę!

Fakt, sumak to chwastownia straszliwa, ale Dziadkowie bardzo go chcieli, więc u nas jest. Ale jak tylko za bardzo się rozpanoszy, to... Już ja wiem, co ja zrobię - z nim i z jego odrostami wokół. :lol:

Kochane Moje, ja jestem very oczeń bardzo mucho "za". Tylko gdzie? Ja też mam do Was jakieś 500 km... :( Ale jestem logistycznie najlepiej przygotowana na przyjmowanie Gości! Co Wy na to? Mały drewniany domek czeka! :D