DPS 18.11.2007 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Smacznego! Chyba jest smaczne, bo Mąż mlaska właśnie nad tym z rozanielonym wyrazem twarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.11.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 A co w tych pomidorach jest? Pewnei ananas i kukurydza? nadziewane? Podpowiedz proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.11.2007 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 W pomidorkach ananasy, miąższ pomidorowy w kostkach, siekane orzeszki solone, wszystko polane sosem z octu winnego, oliwy z oliwek, ziół i ketchupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.11.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Te orzeszki bardzo mi się tam podobają Muszą byc wyborne te pomidory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.11.2007 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Mąż właśnie zmłócił czwartego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.11.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Oni się po prostu tak najedli, że już nie mieli siły szaleć. To może i niezła metoda na spokojną imprezę osiemnastkową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.11.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Sama bym zmlocila Miej litosc , nie wklejaj zdjecia z jedzeniem , bo sie zaslinie Sniadanie szykuj chlopakom ,bo pewnie zaraz powstaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.11.2007 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Fakt, spokojnie się zachowywali. Albo tak mówią. Jedzonka nie wkleję, bo nie robiłam fotek. Nie było jakieś niezwykłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.11.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 to na tej osiemnastce nie było bab? cóż to za grzeczna młodzież ja po mojej osiemnastce mam niezapomnaną pamiątkę ma już 12lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.11.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 to na tej osiemnastce nie było bab? cóż to za grzeczna młodzież ja po mojej osiemnastce mam niezapomnaną pamiątkę ma już 12lat Owocna impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.11.2007 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Ooooo, Marjucha, jak miło, że zaszedłeś po drodze!!! Kuleczka, Ty smarkulo!!! W każdym razie wykazałaś się operatywnością i znajomością rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 18.11.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 to na tej osiemnastce nie było bab? cóż to za grzeczna młodzież ja po mojej osiemnastce mam niezapomnaną pamiątkę ma już 12lat przynajmniej masz juz dziecko prawie odchowane a moje 2,5 roku ma.....ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.11.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Ooooo, Marjucha, jak miło, że zaszedłeś po drodze!!! Kuleczka, Ty smarkulo!!! W każdym razie wykazałaś się operatywnością i znajomością rzeczy. To nie ja, to Kuleczka zaszła Czytam cały czas, ale rzadko się wpisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.11.2007 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Wiesz co, Marjuszka? To Ty wpisuj się gęściej, dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.11.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Wiesz co, Marjuszka? To Ty wpisuj się gęściej, dobra? Nie zebym cos , ale moze jest Marjucha wstydliwy W sumie nie wyglada , ale kto to wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.11.2007 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Mnie się zdaje, że powinien z tym walczyć. To w życiu potrzebne jest - troszkę śmiałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.11.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 myślę, że po spotkaniu z nami, ośmieli się chłopak a co do mojej 18-tki, to rzeczywiście, zaszło mi się ale dla usprawiedliwienia powiem, że z moim ówczesnym chłopakiem, a obecnym osobistym mężem no i nie żałuję nic a nic andzik.78, mój młodszy ma 5 lat czasem szkoda, że tak szybko rośnie banalnie brzmi, ale ciesz się chwilą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.11.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 myślę, że po spotkaniu z nami, ośmieli się chłopak a co do mojej 18-tki, to rzeczywiście, zaszło mi się ale dla usprawiedliwienia powiem, że z moim ówczesnym chłopakiem, a obecnym osobistym mężem no i nie żałuję nic a nic andzik.78, mój młodszy ma 5 lat czasem szkoda, że tak szybko rośnie banalnie brzmi, ale ciesz się chwilą tyz prowda, za szybko się te dzieci starzeją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.11.2007 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Oj, za szybko, za szybko... Troszkę sobie płaknęłam, jak synkowi życzenia na dorosłe życie składałam... Zruszyłam się normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.11.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 myślę, że po spotkaniu z nami, ośmieli się chłopak Patrzcie jaka chetna do spotkan Dpsiu I ja sie zruszylam jak swojemu skladalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts