Biała 02.12.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 U mnie do wiosny to też nic się nie będzie działo. Może i dobrze, będzie czas na pogaduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.12.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Ale cały czas jestem na forum No trudno , ze mialabys nie byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2007 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 No właśnie. Nie wiem, czy to nie uzależnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.12.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 No właśnie. Nie wiem, czy to nie uzależnienie. Nie , po prostu nie mozesz zyc bez nas Beze mnie zwlaszcza mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.12.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 No właśnie. Nie wiem, czy to nie uzależnienie. Nie , po prostu nie mozesz zyc bez nas Beze mnie zwlaszcza mam nadzieje I beze mnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2007 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Ha, to się rozumie, że bez Was żyć ciężko na tym świecie. Chociaż Rodzina próbuje mnie pocieszać, jak nie mam dostępu do netu albo czasu. Wtedy zwykle mówią, że mnie kochają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.12.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Ha, to się rozumie, że bez Was żyć ciężko na tym świecie. Chociaż Rodzina próbuje mnie pocieszać, jak nie mam dostępu do netu albo czasu. Wtedy zwykle mówią, że mnie kochają. Wiedzą, co mówią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.12.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 CIESZĘ SIĘ, JAK JASNA CH.... BO NALEŻAŁO CI SIĘ OD DAWNA!!!!!!! Grozisz mi - a ja sponiewierana z okazji prezent mam http://kriz.blox.pl/resource/justforyou.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2007 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Brazunia - Ty wiesz, że ja Ciebie kocham... Dziękuję wszystkim, którzy na mnie oddali głos, zwłaszcza zaś Brazie, która to wariactwo zaczęła i najgłośniej krzyczała. I dziękuję za piękny prezent. I obiecuję, że postaram się zasłużyć kiedyś na ten forumowy tytuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.12.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Brazunia - Ty wiesz, że ja Ciebie kocham... Dziękuję wszystkim, którzy na mnie oddali głos, zwłaszcza zaś Brazie, która to wariactwo zaczęła i najgłośniej krzyczała. I dziękuję za piękny prezent. I obiecuję, że postaram się zasłużyć kiedyś na ten forumowy tytuł. http://gify.klimacik.pl/mini/72.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.12.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Depesia, przyszłam szczerze pogratulować tytułu tylko jak tu teraz komuś dogadać, nie? nie uchodzi http://img82.imageshack.us/img82/2579/bukiet0di8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.12.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Tak mysle , ze poruszylas Kulka powazny problem Nie wazne , poki co trzeba to oblac Dla Ciebie na kaca bedzie jak raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.12.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Gratulacje Dobra Duszo Tytuł zasłużony i jak najbardziej trafny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.12.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 depeesiu gratuluje !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.12.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 DePeeSia jak się cieszę, należało Ci się Gratuluje zasłuzonego tytułu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2007 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Kochani , najmilsi moi, z tej okazji zapraszam Was na 2 w 1 - szampan zapieczony w babie!!! Bardzo, bardzo dziękuję za Wasze gratulacje!!! http://www.felixpph.com.pl/images/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.12.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Depeesiu a to baboszampańskie cudo to sama popełniłaś I jak to się ... otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.12.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Dps, gratulacje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2007 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Kasia - dziękuję i też zapraszam na baboszampana! Brazunia - tego nie popełniłam, ale wiem, jak to się robi! Zapieka się ciasto na pustej butelce i dopierto potem nalewa się np. szampana i korkuje. Inaczej szampan by wystrzelił w piekarniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.12.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Kasia - dziękuję i też zapraszam na baboszampana! Brazunia - tego nie popełniłam, ale wiem, jak to się robi! Zapieka się ciasto na pustej butelce i dopierto potem nalewa się np. szampana i korkuje. Inaczej szampan by wystrzelił w piekarniku... Ale byłoby fajnieeeeee!!!!! Tylko kto by to później sporzątał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts