braza 30.06.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Co prawda Nasz gość dzisiaj nie chciał na śniadanie ani wędlinek, ani serków, ani pomidorka, ani ogóreczka, ani szczypiorku, ani nic innego, tylko... surową kalarepkę z ogrodu! Blisko dwumetrowy młody mężczyzna, usiadł i łupał tę kalarepkę jakby mu najwykwintniejsze danie świata podano! I nic innego nie zjadł... Kochana, a czy moze to nie upal spowodowal, ze krolika za Goscia wzielas? Zapytaj moze Soltysa, ktoz to na tym sniadaniu sie pojawil I to jeszcze prawie dwumetrowy BTW warzywka z przydomowych ogrodkow najlepsiejsze!!! Wygrywaja i z szynka i z owsem do mleka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.06.2009 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 No mówię Wam, sama zdębiałam, jak to zobaczyłam. Na kolację też mu daliśmy kalarepkę. Zjadł jako pierwszą. Na szczęście zmogło go i pozostałe podane rzeczy też zostały zjedzone. Bo inaczej zaczęłabym się martwić. Burza u nas właśnie przeszła, taka konkretna. Dziwnie bardzo, bo chmurka jedna, biała, a nie szara nawet, wokół błękit nieba, a pieruny walili jak na wojnie. Od okna do okna latałam i z niedowierzaniem na to patrzyłam. Dopiero pod koniec burzy zrobiło się tak normalnie burzowo, znaczy szaro i pochmurnie. Przyroda naprawdę nam wystawia rachunek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Depsia, bo te pierwsze pioruny to pewnikiem jakieś ćwiczenia artyleryjskie były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.06.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Myślisz, że to z Żagania doszło do nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 A piorun ich tam wie, gdzie oni tłuką tymi armatami, ale pogoda ładna, powietrze czyste to i niesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.06.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 A u nas taki upał, że nawet tęsknie pomyślałam o jakiejś burzy... Byle w dzień, a nie w nocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 U mnie nawet i tąpnęło ze trzy razy, deszczyk lekki popadał i ... znowu ciepełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.06.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Aaaa... jeszcze tutaj dziś nie byłem dobry wieczór Państwu.. m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.06.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 U nas zagrzmiało gdzieś daaaleko i na tym poprzestało. W nocy lepiej niech nie grzmi, bo Madzi nie ma, więc Wero wyląduje w naszym łóżku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Mojej to i startujące promy kosmiczne nie obudza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.06.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Weroniki niby też nie, ale burza - zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.07.2009 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Depesia, dzień dobry Mam truskawki, dzis odcedzam sok Mąż we mnie nie wierzy, bo śmieje się, ze jeszcze bedziemy to wyrzucać ale ja twarda jestem Bedzie dżem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2009 05:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Aaaa... jeszcze tutaj dziś nie byłem dobry wieczór Państwu.. m. Maksiu, wszelki duch Pana Boga chwali! Jak to miło, że zajrzałeś! Widzę, że poruszyła Cię ta pozlotowa afera. Przyznaję, że i mnie się przykro zrobiło, bo coś pięknego zostało chyba bezpowrotnie zniszczone. U nas jak na razie piekne słoneczko świeci, więc może dzisiaj uda się trochę popracować w terenie, może nawet trochę się opalić przy tej pracy. Muszę krótkich spodenek poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Nie wydaje mi się, żeby bezpowrotnie, w końcu kilka osób nie da rady chyba zepsuć przyjemności reszcie, coooo???? Ja tam wierzę Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2009 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Obyś rację miała, kochana, obyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Mam, wierze w ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.07.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Amber-wielkie dzieki! kawke podac????? no to podam http://th.interia.pl/51,b2ea14d512068039/284015325_938317eaed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.07.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 gorąca hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2009 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Aka - super kawka, akurat dla mnie, łasucha... Kłólik - witaj, kochany, u Ciebie też gorąco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.07.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Aka - super kawka, akurat dla mnie, łasucha... Kłólik - witaj, kochany, u Ciebie też gorąco?też, z całą pewnością, bo skoro u mnie upał to i u niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts