AmberWind 01.07.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Depsia, ogrodek imponujacy! Teraz to ja sie nie dziwie, ze goscie tak za zrywanym sniadankiem som A i basenik na komfortowy wyglada No kawalek pieknego raju na ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.07.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Ale piękny kolor liliowców Kurcze, ze nie trafiłam na takie. Pasowałyby do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.07.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Sorry Depeszko, że tak długo mnie u Ciebie nie było (poza zdawkowym pozdrowieniem) ... Domyślam się, że jak masz Synka na miejscu to szczęśliwa jesteś ... no i tak ma być O ile pamiętam to nie zapisywałaś się na Zlot, czy może jednak byłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.07.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Plusza to ja już miałam okazję oglądać w tej chuście, zresztą mam ją cały czas, bo zapisałam, ale za każdym razem wymiękam gdy na niego patrzę Majutek jest po prostu fantastic!!! Depsiu, ja widziałam Twoje włości zimą a i tak mnie zauroczyły, więc co tu dużo gadać - latem jest tam jeszcze piękniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Dziękuję za takie miłe słowa! Ale chciałam napisać, że ten ogródeczek tutaj to jest wyłącznie "podręczny", z kilkoma roslinkami na krzyż, a na zdjęciu widac jego 1/3. Ten właściwy warzywniak to tutaj: http://podsosnami.wordpress.com/files/2009/06/p6270016.jpg http://podsosnami.wordpress.com/files/2009/06/p6270006.jpg http://podsosnami.wordpress.com/files/2009/06/p6270010.jpg Jest co robić, oj, jest... To oczywiście też jakies fragmenty, całosci aparat nie chce objąć. Mayland - liliowców to ja mam całą kolekcję, pięknych i niespotykanych. Jak kiedyś zajedziesz, to dostaniesz szczepki. Czujesz się zachęcona? Ambercia - basenik całkiem fajny jest, goście sie pluskają i nie narzekają, więc jesteśmy zadowoleni. Gwoździku - dobrze pamiętasz, nie zapisywałam się. W tym roku nie dało rady... Ania - a posypże te mrówki, kochana, proszkiem do pieczenia i miej spokój z nimi! Rzuciły sie na najlepsze, ja się im nie dziwię... Ulewa taka u nas przeszła przed 19, że szok! Ulicą płynęły rwące strumienie wody, ściana deszczu leciała z góry. Martwiliśmy się z Sołtysem o baseny - że się nam przeleją. Ale dzielnie to przyjęły, chociaż ten mniejszy już - już, prawie się przelał. Jutro trzeba będzie mocniej to nachlorować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.07.2009 04:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Pozostawiam poranne bry dla spiochow i leceeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.07.2009 05:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 No nie mogę, Ambercia z Ciebie! Dla śpiochów! I pewnie już na jakiś trening poleciałaś? Niesamowita jesteś dziewczyna, wiesz? No to dzień dobry wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.07.2009 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 dzień dobry Rety, jakie połacie i jak pieknie wypielone dla mnie byłby raj, uwielbiam pielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Ja też się witam. Widzieliście, jaką plamę dałam Zamiast Marjuszkowi złożyłam urodzinowe życzenia Maksiowi Najwyższy czas zrobić sobie przerwę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.07.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Ja też się witam. Widzieliście, jaką plamę dałam Zamiast Marjuszkowi złożyłam urodzinowe życzenia Maksiowi Najwyższy czas zrobić sobie przerwę .... sadze, ze w Twojej obecnej sytuacji zmian i zawirowan nikt nie bedzie mial pretensji Kochana ... to wszystko z przepracowania Cos Wam zapodam ... na silowni "karmia" nas zdrowa propaganda i wlasnie przeczytalam w jednej gazecie zachecajacej do bycia fit , ze w USA na trzech Amerykanow jeden ma wage w normie, jeden ma nadwage i jeden nadwage monstrulana Ale to nie jest jeszcze najgorsze w tym kraju mlekiem i miodem zielonym plynacym ... Najgorsze, ze na rozdmuchana anoreksje ROCZNIE umiera 200 osob, a z powodu otylosci CODZIENNIE 800 osob No dobra to sie napisalam, co dzisiaj przeczytalam ... wracam do roboty a potem jazda po urzedach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Wiecie, z kim mi się ostatnio kojarzy przeciętny Amerykanin? Z wielkim grubym potworem!!!! Czyli coś w tym jest!!!! Niestety ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.07.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Wiecie, z kim mi się ostatnio kojarzy przeciętny Amerykanin? Z wielkim grubym potworem!!!! Czyli coś w tym jest!!!! Niestety ... niestety otylosc grozi wiekszosci wysoko rozwinietych krajow ... Co wiecej obecny kryzys moze to poglebic. Frustracje, "leczenie" depresji i smutkow jedzeniem, oraz mniejsze pieniadze na zdrowa zywnosc i aktywne spedzanie czasu, sprzyjaja dodatkowym kilogramom. Taki McDonald's rejestruje az 30% wzrost sprzedazy Pare dni temu slyszalam ze w Polsce poslowie mieli pomysl zakazania promowania programow TV, w ktorych gotuje sie niezdrowo No coz niejedna jeszcze glupote wymysla na nasz, podatnikow koszt, ale z drugiej strony ciekawe gdzie by sie Ci wszyscy Maklowicze czy Pascale podziali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Umiar to trzeba zachować we wszystkim ... Odrobina tłuszczyku jeszcze nikomu nie zaszkodziła, ale pochłonięcie całej słoniny już tak Taki obrazek widuję często na słonecznych deptakach Perły Bałtyku: rodzina 4-osobowa, wszyscy waga mniej więcej od młodej orki do nosorożca, a w rękach gofry z ooooogroooomnąąąąą górą bitej śmietany!!!! Ohyda!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.07.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 W niedzielę wrócił nasz znajomy z USA po miesięcznym pobycie w NY Zapytany o ładne kobiety powiedział, ze widział 1 bo reszta poniżej 200 kg nie schodziła Pewnie przesadził ale coś w tym musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.07.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Umiar to trzeba zachować we wszystkim ... Odrobina tłuszczyku jeszcze nikomu nie zaszkodziła, ale pochłonięcie całej słoniny już tak Taki obrazek widuję często na słonecznych deptakach Perły Bałtyku: rodzina 4-osobowa, wszyscy waga mniej więcej od młodej orki do nosorożca, a w rękach gofry z ooooogroooomnąąąąą górą bitej śmietany!!!! Ohyda!!! Kochana, Ty za to możesz pochłaniać każdą ilość bitej śmietany hejka poranna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Jesteś cudowny Króliczku ... a bita śmietanę to jadam czasami tylko w jednej kawiarence ... mają przepyszną!!! Reszta chłam ... a samej nie chce mi się robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.07.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Kochana, Ty za to możesz pochłaniać każdą ilość bitej śmietany hejka poranna otoz to! Taka to genetyczna szczesciara BTW przechadzajac sie po plazy chyba co drugiego faceta mialam ochote upomniec, ze arbuza je sie po kawalku, a nie polyka w calosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Kochana, Ty za to możesz pochłaniać każdą ilość bitej śmietany hejka poranna otoz to! Taka to genetyczna szczesciara BTW przechadzajac sie po plazy chyba co drugiego faceta mialam ochote upomniec, ze arbuza je sie po kawalku, a nie polyka w calosci P.S. "Genetyczna szczęściara" Od dzisiaj będę się wszystkim tak przedstawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.07.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Gorrąco witam! Zaczyna mnie denerwować ten wewątek - albo o jedzeniu się gada, albo o nadwadze! W kompleksy popadam i w ogóle...Idę sobie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.07.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 przyszłam sie poluskac i skubnąc co nieco z ogródka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts