AmberWind 03.07.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Łeeee! Kozy przynajmniej mogłabyś mieć! Kury głupie są i srają gdzie popadnie na rzadko. Albo chociaż owieczki ze dwie w roli kosiarek - pomyśl ile roboty mniej byś miała z trawą! jestem za!!! Gdybym takie Uroczysko miala, zaraz podreczne stadko owiec i border do zaganiania ... kozy w zaganianiu sa najgorsze i pies musi byc twardziel, a o te najtrudniej Kaczki tez sa fajne ... tak synchroniczne daja sie wypasac braza, na duchu nie upadaj ... nie ma to jak wlasna bazylia, oregano czy szczypior ciety tuz przed zmieszaniem z twarozkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.07.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Kaczki i gęsi ładnie koszą, tylko srają też na rzadko i gdzie popadnie - bieganie boso po trawie odpada. Szczypiorek sam rośnie jak chwast! Wystarczy raz posiać. Mój w tym roku wiosną ruszył aż szumiało. Teraz jednak przeżywa przesadzanie jak stonka oprysk i nie może się pozbierać. Dobrze, że dużo go mam to i jest z czego uszczknąć mimo wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.07.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Kaczki?? a fe... sra toto, mieso twarde jak cholera, jeszcze po łydkach szczypie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.07.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Kaczki?? a fe... sra toto, mieso twarde jak cholera, jeszcze po łydkach szczypie... alez nie dla miesa, tylko dla sportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.07.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Kaczki?? a fe... sra toto, mieso twarde jak cholera, jeszcze po łydkach szczypie... alez nie dla miesa, tylko dla sportu Jogging z kaczką szczypiącą po łydkach jako dopingiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.07.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Kaczki?? a fe... sra toto, mieso twarde jak cholera, jeszcze po łydkach szczypie... alez nie dla miesa, tylko dla sportu Jogging z kaczką szczypiącą po łydkach jako dopingiem? Powodzenia, już takie sparingi są za mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Kaczki?? a fe... sra toto, mieso twarde jak cholera, jeszcze po łydkach szczypie... alez nie dla miesa, tylko dla sportu Jogging z kaczką szczypiącą po łydkach jako dopingiem? Powodzenia, już takie sparingi są za mną A mi jakoś się nawet nie chce próbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2009 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Mojeż Wy miastowe, dziewuszki... Kaczki nie szczypią. Gęsi szczypią - i to jak! A kury zielononóżki u Brazy by sie pewnie sprawdziły, ale trzeba Brazie dać czas, musi dojrzeć do tych kur. Jogging to nic w porównaniu z dużym warzywnikiem, możecie mi wierzyć. Wciornastku, dziękuję, ale to praca zespołowa - cała rodzina się starała. Taki border do zaganiania - piękne pieski, gdybym była mniej leniwa, to bym sobie takiego wzięła, coby mi dzieci do roboty zaganiał. Bardzo, bardzo mi się te pieski podobają, słodkie mordki mają i są piekielnie inteligentne w swojej dziedzinie. Ha! Słonko u nas wyszło i jest ciepło! Ba - gorąco nawet! Dzieciuki już wleźli do basena się okąpać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.07.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Kaczki?? a fe... sra toto, mieso twarde jak cholera, jeszcze po łydkach szczypie... alez nie dla miesa, tylko dla sportu Jogging z kaczką szczypiącą po łydkach jako dopingiem? moglyby z tego wyjsc efektywne HIIT, ale nie o to biega http://www.bordercollie.net.pl/chybie2006mistrzostwa.html zamiast owieczek, mozna "wsadzic" kaczunie, a nawet dla twardzieli krowy Fajne sa w tym kelpiki, bo zaganiajac m.in. skacza po bydle Depsia, chyba wiem o czym piszesz ... jak popielilam pod thujami i w klabikach, to wstac nie moglam Czlowiek ma dosc do konca dnia, a rano w krzyzu lupie Fajnie macie z tym basenem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2009 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 No właśnie, Amberciu, no właśnie... A z basenem to w takie gorące dni jest po prostu bosko! Dzieciaki kąpią się, my sobie wieczorkiem z soczkiem do ogrodu koło basenu, posiedzieć, popatrzyć... Czasem nawet pogadać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.07.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Mojeż Wy miastowe, dziewuszki... Kaczki nie szczypią. Gęsi szczypią - i to jak! [/i] Chyba Twoje kaczki nie szczypia Mojej teściowej co druga syczała i leciała do łydek. A kaczora to poczułam na swoich łydeczkach zgrabnych. Jakbym miała chudsze to pewnie nie miałby co szczypać... I nawet skur...la nie mogłam trzepnąć raz a porządnie bo teściowej był.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2009 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Jesteś absolutnie pewna, że to kaczki? Jak szczypią to chyba tylko dlatego, że to Teściowej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.07.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Depesia ja namiary na basen poproszę. Może byc pw. Cena, producent, co należy zrobić żeby go postawić, praca własna, na co zwrócić uwagę, czy z filtrem, jak przechowywać.... i całą resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.07.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Depsia, co tu tak cicho? Znowu odcieli Ci net? Piatek a ja taka zmachana ... pol dnia kupowala pulsometr Sprawa prosta i przyjemna ... tak mi sie wydawalo ... W trzy minuty wybralam i rzeklam do Mojego "to TEN". Moj spojrzal, pokiwal glowa i zapytal: a przeczytalas opinie i ktory na tyle dobry technicznie, aby Cie zadowolic? No nie przeczytalam ... Obejrzalam tylko i jedyne co moglam o nim powiedziec, to ze bedzie mi pasowac do butow No dobra ... aby nie strzelic technicznej gafy zaczelam szukac po forach, opiniach i specyfikacjach ... I JEST, JEST, JEST! Wybralam I co ze 5 razy drozszy od tego pierwszego skoro taaaak zaawansowany technologicznie ... Uslyszawszy cene Moj pyta a co on takiego ma ... no to wymieniam i wymieniam i wymieniam a na koncu mowie rozradowana z trafnego wyboru i jest tez GPS!!!! Na to Moj: a po co Ci kochanie GPS? ja z dzieciecym zachwytem w glosie: bo bede tak biegac i biegac, gdzie oczy i nogi poniosa, dalej i dalej Moj: no ale wiesz ... w twoim przypadku "biegac i biegac i biegac, gdzie oczy poniosa" nabiera zupelnie nowego wymiaru. ja z drezeniem w glosie: jak to? Moj ze stoickim spokojem: przeciez ty biegasz tylko na biezni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Ambercia .... padłam Ucałowania dla Winda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.07.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 A mnie zawsze zastanawia, jak szybko to zielsko w doniczkach odrasta ... ... ... szybciej się wymienia doniczki, niż odrasta ... ale masz pod ręką zawsze świeże ... A z basenem to w takie gorące dni jest po prostu bosko! ... ... zara mi się skojarzyło ... "siostro basen" pozdróweńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Chefie ... skojarzenia akurat takie, jakie powinny być Świeże powietrze wykańcza!!!! Parę godzin wdychania i ledwo na oczy patrzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.07.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Świeże powietrze wykańcza!!!! Parę godzin wdychania i ledwo na oczy patrzę... strach myslec, co bedzie gdy do Uroczyska wybedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Tez się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts