Gosia-Anbudowa 03.07.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Depsia, co tu tak cicho? Znowu odcieli Ci net? Piatek a ja taka zmachana ... pol dnia kupowala pulsometr Sprawa prosta i przyjemna ... tak mi sie wydawalo ... W trzy minuty wybralam i rzeklam do Mojego "to TEN". Moj spojrzal, pokiwal glowa i zapytal: a przeczytalas opinie i ktory na tyle dobry technicznie, aby Cie zadowolic? No nie przeczytalam ... Obejrzalam tylko i jedyne co moglam o nim powiedziec, to ze bedzie mi pasowac do butow No dobra ... aby nie strzelic technicznej gafy zaczelam szukac po forach, opiniach i specyfikacjach ... I JEST, JEST, JEST! Wybralam I co ze 5 razy drozszy od tego pierwszego skoro taaaak zaawansowany technologicznie ... Uslyszawszy cene Moj pyta a co on takiego ma ... no to wymieniam i wymieniam i wymieniam a na koncu mowie rozradowana z trafnego wyboru i jest tez GPS!!!! Na to Moj: a po co Ci kochanie GPS? ja z dzieciecym zachwytem w glosie: bo bede tak biegac i biegac, gdzie oczy i nogi poniosa, dalej i dalej Moj: no ale wiesz ... w twoim przypadku "biegac i biegac i biegac, gdzie oczy poniosa" nabiera zupelnie nowego wymiaru. ja z drezeniem w glosie: jak to? Moj ze stoickim spokojem: przeciez ty biegasz tylko na biezni. leże i płacze ze śmiechu nocne bry zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.07.2009 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Witam się gorącym już porankiem Amber, Ja też płaczę ze smiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2009 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Ło matko, Ambercia, oplułam się... Muszę szybko pisać, dopóki mój net jeszcze cokolwiek łączy. Dzień doberek wszystkim! Czemu basen nie chce się czyścić sam?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.07.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Basen czyści sie codziennie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.07.2009 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Czemu basen nie chce się czyścić sam?! Ja se wychowałaś, to teraz masz! Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.07.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Wy tu smiechu-chichu a ja jak nie mialam pulsometru, tak nie ma Dzien Dobry Sobota, sobotka, sobotunia Chociaz pracuje, to i tak jest fajnie czego i Wam zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.07.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Po co jest pulsometr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.07.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Po co jest pulsometr? zastosowanie moze miec bardzo szerokie, ale dla mnie ma byc do optymalizacji efektywnosci treningu cardio, HIIT i silowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.07.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 aaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.07.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Wiolasz, jeśli pojęłaś, do czego ten pulsometr służy to szacun, bo ja dalej ni w ząb nie kumam Amberciu, no tak jak dla czterolatka poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.07.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 No wiesz, nie piszę, że rozumiem, tylko samo "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.07.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Najprosciej rzecz ujmujac chodzi o trening wedlug tetna. Jesli mamy urzadzenie, ktore ten pomiar dokonuje dosc dokladnie (najlepiej z dokladnoscia EKG) to mozemy pelniej realizowac nasze zalozenia treningowe jak np. zwiekszeni wytrzymalosci, zrzucenie zbednych kilogramow, czy po prostu systematyczny rozwoj kondycji. Z drugiej strony ustawienie na pulsometrze pewnych stref tetna pozwala uniknac ewentualnego "przetrenowania", czy tez sytuacji w ktorych trening przestaje byc efektywny. To tak najprosciej rzecz ujmujac poniewaz pulsometry oprocz funkcji pomiaru tetna, posiadaja jeszcze cale mnostwo funkcji od mierzenia dystansu, tempa treningu, po wydatek energetyczny, indywidualne strefy wysilku i oczywiscie funkcje zegarka, kalendarza i wspolpracy z PC, a nawet GPS wraz z mapami aby przez zabieganie lub rowerowe zajechanie w terenie sie nie zgubic ... to tak po krtotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.07.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 aaa no teraz trochę zrozumiałam Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.07.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Teraz rozumiem .... zmyślne urządzenie, szczególnie ta nawigacja przypadła mi do gustu, może księżniczce takie sprawię ... się nie zgubimy w terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.07.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 no i jakie sa ladiutkie http://www.redcoon.pl/index.php/cmd/shop/a/ProductDetail/pid/B131859/refId/skapiec/# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.07.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 W pomarańczowym księżniczce nie do twarzy Jakiegoś innego kolorku poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Basen czyści sie codziennie? Jeśli nie jest niczym przykryty, to trzeba wyławiać z niego setki drobnych owadów, które zawsze tam wpadają - całymi tabunami. Zwykle jest przykryty czarną folią (nasz własny patent, woda się grzeje, a owady nie wpadają), ale nie zawsze się to uda - czasem trzeba włączyć pompę i filtr, a wtedy lepiej nie przykrywać. Amber - no masz mój podziw, Dziewczyno. Padłabym na serce, gdybym miała takie treningi jak Ty uskuteczniać. Naprawdę Cię podziwiam! Brazunia - ciekawe, ciekawe, zobaczymy, jak Ty se wychowasz. W razie sukcesu oddam mój na wychowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.07.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Aaaaa ... to zakłądasz, że będę miała basen, tak ??? ....... to dobrze zakładasz ... tylko jeszcze nie wiem, kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.07.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Aaaaa ... to zakłądasz, że będę miała basen, tak ??? ....... to dobrze zakładasz ... tylko jeszcze nie wiem, kiedy Ja też zakładam, że basen bedzie. Czy u Ciebie, czy u mnie...kiedyś Depesia, dzieki za patent. Przykryję mały basenik Julki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2009 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Tak naprawdę to przecież taki basen to już nic wielkiego teraz. Kosztuje toto od jakichś 900 zł do 5-6 tysięcy - to już taki duży i wypasiony. Starczy zajrzeć na katalog produktów Praktikera albo Castoramy, jest tego sporo i w różnych cenach, nie ma problemu. Łatwo się montuje, bezproblemowo toto funkcjonuje, trochę chloru, pompa z filtrem w komplecie jest dołączona, więc żaden problem. Mieliśmy kupić taką specjalną przykrywę na basen, z jakiejś grubej srebrnej folii, ale ta zwykła budowlana o kilkaset zł tańsza a do tego działa jak solar w słońcu. Tylko trzeba kupować zaraz jak się pojawią, bo potem znikają z oferty i w lipcu to już ciężko basen taki kupić... Oczywiście, że zakładam, że będziesz miała basen - umarłabym ze zdumienia, gdybyś nie kupiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts