DPS 06.07.2009 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 ...więc mam nadzieję (cichutką), że to nie o mnie w powyżej zacytowanym "ustępie" pozdróweczka A w łysinę chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.07.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 a ja sobie doprawiłem ...... brodę i juz się chyba nie łapię do tych staruchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.07.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 ...więc mam nadzieję (cichutką), że to nie o mnie w powyżej zacytowanym "ustępie" pozdróweczka A w łysinę chcesz? se kupie perukie ... ostanio miałem problem z moją ciemiężycielką ... piedyknęła se nową fryzurę i miałem zrobić zdjęcie (co by mojej bratowej wysłać, bo ciekawość ją zżerała) ... słyszę więc w trakcie fotografkowania: "tylko nie rób zbyt blisko, żeby żadnych zmarszczek nie było widać" ... odpowiedziałem: "to zdejmij gacie i wypnij doopę, ... nie będzie zmarszczek" ... echhhhh "baby" buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.07.2009 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Mojny już by nie żył chyba! Prosiak jesteś, wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.07.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 słyszę więc w trakcie fotografkowania: "tylko nie rób zbyt blisko, żeby żadnych zmarszczek nie było widać" ... odpowiedziałem: "to zdejmij gacie i wypnij doopę, ... nie będzie zmarszczek" ... echhhhh "baby" solidarnosc jajnikow i moj zawod kaze mi sie zgodzic z Twoja Slubna Mozna zrobic zdjecie i zdjecie ... i zupelnie nie widze powodow, dla ktorych swoim ukochanym mamy robic krzywde i kiepscic humor zle dobrana perspektywa, oswietleniem czy kadrem No Kobietki, poprzyjcie mnie tutaj zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.07.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Mojny już by nie żył chyba! Prosiak jesteś, wiesz? ... nio http://www.chefpaul.net/smiles/pig_5a.gif ... zupełny brak "tolerancji" ze mnie wyłazi a tak na marginesie, ... jeżeli masz "ładną" to dlaczego chcesz Go mordować http://www.chefpaul.net/smiles/affraid1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.07.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 ... solidarnosc jajnikow i moj zawod kaze mi sie zgodzic z Twoja Slubna Mozna zrobic zdjecie i zdjecie ... i zupelnie nie widze powodow, dla ktorych swoim ukochanym mamy robic krzywde i kiepscic humor zle dobrana perspektywa, oswietleniem czy kadrem ... ... nie znam się za bardzo na kadrach i perspektywach ... odróżniam natomiast: świeże - nie świeże, pachnące - śmierdzące, "gupie" - "mondre" i że, czarne jest białe (czy jakoś tak) ... choć pewien również powyższego nie jestem ... rozróżniam natomiast napewno jadalne - nie jadalne pozdróweńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.07.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Wiolasz - daleko mamy do siebie, a szkoda, czuję, że dogadałybyśmy się, słowo daję... Buziaki przesyłam na poprawę humorku cmmmook Nie ma co się przejmować takimi marudami. Jakby była szczęśliwa i doceniała co ma, to nie rzucałaby takich tekstów. Nie zazdroszczę jej cokolwiek tam ma. Ja nie piję wogle, bo tak chcę. I żadna siła mnie do tego nie zmusi jak nie chcę. Gadam o dziecku bo chcę. O gotowaniu gadam mniej, bo i tak nie zapamietam muszę mieć na kartce. Stara jestem i pamieć nie ta I chodzę w sandałach na płaskim, a co? Chef Paul bardzo dobre, naprawdę Zawsze istnieje photoshop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.07.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 I tak jesteś prosiak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.07.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 ... nie znam się za bardzo na kadrach i perspektywach ... odróżniam natomiast: świeże - nie świeże, pachnące - śmierdzące, "gupie" - "mondre" i że, czarne jest białe (czy jakoś tak) ... choć pewien również powyższego nie jestem ... rozróżniam natomiast napewno jadalne - nie jadalne pozdróweńka no to tak, aby wspolny jezyk osiagnac napisze, ze takie kiepskie zdjecie Małżowinki może być dla Niej mocno nieswieze, nawet troche smierdzace, glupio wiec byloby sie z czyms tak niejadalnym obnosic Uffff ... no to wiemy co to bylaby za "potrawa"? serdecznosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.07.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 I tak jesteś prosiak! ... wiem ... marnie skończę http://www.chefpaul.net/smiles/pigA6a.gif ... ale narazie http://www.chefpaul.net/smiles/dancing_1331.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.07.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 ... no to tak, aby wspolny jezyk osiagnac napisze, ze takie kiepskie zdjecie Małżowinki może być dla Niej mocno nieswieze, nawet troche smierdzace, glupio wiec byloby sie z czyms tak niejadalnym obnosic Uffff ... no to wiemy co to bylaby za "potrawa"? serdecznosci ... ieeeee ... trochę "przyciemniłem" ... na przyszłość pomyślę, co by jakąś "glazurką miodową" przeciągnąć, lub choć cienką warstwą "galarety" ... no i zawsze "ogórkowym kwiatem" można garnirować http://www.chefpaul.net/smiles/food11.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.07.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 ... ieeeee ... trochę "przyciemniłem" ... na przyszłość pomyślę, co by jakąś "glazurką miodową" przeciągnąć, lub choć cienką warstwą "galarety" ... no i zawsze "ogórkowym kwiatem" można garnirować http://www.chefpaul.net/smiles/food11.gif a w dowod wdziecznosci dostaniesz najpiekniejszy usmiech od Malzowinki, a moze nawet poglaszcze Cie po czuprynie i szepnie cos milego do uszka Brykajacy prosiaczek rozbraja serdecznosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.07.2009 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Ten brykający prosiak naprawdę rozbraja... Mam nadzieję, że jak przyjedziesz z Małżonkom, to nie zapomnem Jej zapytać, czy Ty aby nie ściemniasz nam tutaj... Boszszszsz, jak mi się chce spać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.07.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Ten brykający prosiak naprawdę rozbraja... Mam nadzieję, że jak przyjedziesz z Małżonkom, to nie zapomnem Jej zapytać, czy Ty aby nie ściemniasz nam tutaj... Boszszszsz, jak mi się chce spać! ... ściemniam z "przyciemnieniem" czy z glazurą ... no z glazurą to może troszkie ... sama się smaruje różnymi takimi, czego ma pół łazienki ... w kazdem bądź razie ja tam żadnych zmarszczek u Niej nie widzę (może wzrok już nie ten) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.07.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 w kazdem bądź razie ja tam żadnych zmarszczek u Niej nie widzę (może wzrok już nie ten) No bo faceci, to już mają taki słaby wzrok. I dobrze! Za to kobiety wręcz przeciwnie - dostrzegą każdą zmarszczkę (swoją i przyjaciółki, a już "przyjaciółki" to nawet zanim się pojawi). No i możesz być pewien, że Twoją pierwszą zmarszczkę też zauważy nie więcej niż piętnaście minut po tym, jak ona się pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.07.2009 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 No! I tak do niej mów! Dłużej wtedy pożyjesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.07.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 oj tak Pytam wczoraj swojego m. wystawiając mu tyłek, czy mam celulit na udach i pośladkach. Ten wyszkolony od razu mówi: nie ! ps. boi sie też pewnie że jak powie tak, to będzie go to słono kosztować- dosłownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.07.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Czesć czarownico tak oficjalnie na forum buziaki Depesiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.07.2009 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Wszelki duch, Magusia! A co u Ciebie słychać, Dziewczyno? Wiolasz - ja bym juz nie zaryzykowała tego wystawiania tyłka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts