Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

...więc mam nadzieję (cichutką), że to nie o mnie w powyżej zacytowanym "ustępie" :evil: :roll:

pozdróweczka

A w łysinę chcesz? :evil:

:lol: se kupie perukie :roll: :o :wink:

... ostanio miałem problem z moją ciemiężycielką ... piedyknęła se nową fryzurę i miałem zrobić zdjęcie (co by mojej bratowej wysłać, bo ciekawość ją zżerała) ... słyszę więc w trakcie fotografkowania: "tylko nie rób zbyt blisko, żeby żadnych zmarszczek nie było widać" ... odpowiedziałem: "to zdejmij gacie i wypnij doopę, ... nie będzie zmarszczek" :evil: ... echhhhh "baby" :roll: :wink:

buziaczki

słyszę więc w trakcie fotografkowania: "tylko nie rób zbyt blisko, żeby żadnych zmarszczek nie było widać" ... odpowiedziałem: "to zdejmij gacie i wypnij doopę, ... nie będzie zmarszczek" :evil: ... echhhhh "baby" :roll: :wink:

solidarnosc jajnikow i moj zawod kaze mi sie zgodzic z Twoja Slubna :D Mozna zrobic zdjecie i zdjecie ... i zupelnie nie widze powodow, dla ktorych swoim ukochanym mamy robic krzywde i kiepscic humor zle dobrana perspektywa, oswietleniem czy kadrem :roll: 8) :wink:

No Kobietki, poprzyjcie mnie tutaj zaraz :D

:o

Mojny już by nie żył chyba! :evil:

Prosiak jesteś, wiesz? :lol:

... nio http://www.chefpaul.net/smiles/pig_5a.gif

... zupełny brak "tolerancji" ze mnie wyłazi :lol:

a tak na marginesie, ... jeżeli masz "ładną" to dlaczego chcesz Go mordować

http://www.chefpaul.net/smiles/affraid1.gif

...

solidarnosc jajnikow i moj zawod kaze mi sie zgodzic z Twoja Slubna :D Mozna zrobic zdjecie i zdjecie ... i zupelnie nie widze powodow, dla ktorych swoim ukochanym mamy robic krzywde i kiepscic humor zle dobrana perspektywa, oswietleniem czy kadrem :roll: 8) :wink:

...

... nie znam się za bardzo na kadrach i perspektywach :roll: ... odróżniam natomiast: świeże - nie świeże, pachnące - śmierdzące, "gupie" - "mondre" i że, czarne jest białe (czy jakoś tak) :wink:

... choć pewien również powyższego nie jestem 8) :lol:

... rozróżniam natomiast napewno jadalne - nie jadalne :) :wink:

pozdróweńka

Wiolasz - daleko mamy do siebie, a szkoda, czuję, że dogadałybyśmy się, słowo daję... :roll:

Buziaki przesyłam na poprawę humorku cmmmook :lol:

Nie ma co się przejmować takimi marudami. Jakby była szczęśliwa i doceniała co ma, to nie rzucałaby takich tekstów. Nie zazdroszczę jej cokolwiek tam ma.

Ja nie piję wogle, bo tak chcę. I żadna siła mnie do tego nie zmusi jak nie chcę. Gadam o dziecku bo chcę. O gotowaniu gadam mniej, bo i tak nie zapamietam :oops: muszę mieć na kartce. Stara jestem i pamieć nie ta :wink:

I chodzę w sandałach na płaskim, a co?

Chef Paul bardzo dobre, naprawdę :lol: Zawsze istnieje photoshop :wink:

... nie znam się za bardzo na kadrach i perspektywach :roll: ... odróżniam natomiast: świeże - nie świeże, pachnące - śmierdzące, "gupie" - "mondre" i że, czarne jest białe (czy jakoś tak) :wink:

... choć pewien również powyższego nie jestem 8) :lol:

... rozróżniam natomiast napewno jadalne - nie jadalne :) :wink:

pozdróweńka

no to tak, aby wspolny jezyk osiagnac ;) napisze, ze takie kiepskie zdjecie Małżowinki może być dla Niej mocno nieswieze, nawet troche smierdzace, glupio wiec byloby sie z czyms tak niejadalnym obnosic :lol:

Uffff ... no to wiemy co to bylaby za "potrawa"? :lol: 8) :wink:

serdecznosci :-)

...

no to tak, aby wspolny jezyk osiagnac ;) napisze, ze takie kiepskie zdjecie Małżowinki może być dla Niej mocno nieswieze, nawet troche smierdzace, glupio wiec byloby sie z czyms tak niejadalnym obnosic :lol:

Uffff ... no to wiemy co to bylaby za "potrawa"? :lol: 8) :wink:

... ieeeee ... trochę "przyciemniłem" :roll: :wink:

... na przyszłość pomyślę, co by jakąś "glazurką miodową" przeciągnąć, lub choć cienką warstwą "galarety" ... no i zawsze "ogórkowym kwiatem" można garnirować :oops: 8) :wink:

http://www.chefpaul.net/smiles/food11.gif

... ieeeee ... trochę "przyciemniłem" :roll: :wink:

... na przyszłość pomyślę, co by jakąś "glazurką miodową" przeciągnąć, lub choć cienką warstwą "galarety" ... no i zawsze "ogórkowym kwiatem" można garnirować :oops: 8) :wink:

http://www.chefpaul.net/smiles/food11.gif

:D :D :D

a w dowod wdziecznosci dostaniesz najpiekniejszy usmiech od Malzowinki, a moze nawet poglaszcze Cie po czuprynie i szepnie cos milego do uszka 8) :D

Brykajacy prosiaczek rozbraja :lol:

:lol:

Ten brykający prosiak naprawdę rozbraja... :lol:

Mam nadzieję, że jak przyjedziesz z Małżonkom, to nie zapomnem Jej zapytać, czy Ty aby nie ściemniasz nam tutaj... :lol:

Boszszszsz, jak mi się chce spać! :o

:lol:

Ten brykający prosiak naprawdę rozbraja... :lol:

Mam nadzieję, że jak przyjedziesz z Małżonkom, to nie zapomnem Jej zapytać, czy Ty aby nie ściemniasz nam tutaj... :lol:

Boszszszsz, jak mi się chce spać! :o

... ściemniam z "przyciemnieniem" czy z glazurą :o ... no z glazurą to może troszkie ... sama się smaruje różnymi takimi, czego ma pół łazienki ... w kazdem bądź razie ja tam żadnych zmarszczek u Niej nie widzę (może wzrok już nie ten) :) :wink:

w kazdem bądź razie ja tam żadnych zmarszczek u Niej nie widzę (może wzrok już nie ten) :) :wink:

No bo faceci, to już mają taki słaby wzrok. I dobrze! :lol: Za to kobiety wręcz przeciwnie - dostrzegą każdą zmarszczkę (swoją i przyjaciółki, a już "przyjaciółki" to nawet zanim się pojawi). No i możesz być pewien, że Twoją pierwszą zmarszczkę też zauważy nie więcej niż piętnaście minut po tym, jak ona się pojawi.