Afrodyta 23.07.2009 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Słoneczne witanko! Na Boże Narodzenie to......długo Przytulam na pocieszenie Zieleniny u mnie nie jadają, ani brokułów, ani sałaty, fasolkę tylko żółtą, o szpinaku nie wspomnę. Uraz jakiś czy co? Duży nie tknie, to i dzieci nie chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.07.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Despiu-tulaski kochana jeszcze raz sle! no długo to, stanowczo za długo dziecia nie będziesz widzieć!!! ale na pocieszenie powiem Ci, że zdolna bestyja z niego widac jest i świat stoi przed niego otworem...teraz się przemeczycie a potem będzie miał dobrze w zyciu!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.07.2009 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 No właśnie, tylko przez tę nadzieję, że jemu będzie lepiej, sama go do tego popchnęłam... Tulaski biorę cały czas, potrzebne. Afrodyta - a Ty nie przyznawaj się, że to taka zielenina, weż pokrój te listki na dośc drobno, śmietanka i serek starty nadają sosikowi taki smak, że będą wciągać, ja Ci mówię! Najpierw przyrządź malutko, sama zjedz na ich oczach, mlaskaj i nie przyznawaj się z czego. Zobaczysz, jak będą chcieli Ci wszystko zjeść. A na blogu opisałam wycieczkę kolejną z Agdusiami, do ogrodu skalnego w Nochten. Jutro może opiszę spływ łódką po dorzeczu Sprewy, w Spreewald. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.07.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Sos ze szpinakiem jest naprawdę dobry!Robiłam też te kotleciki drobiowe Magpie i tez są pyszne. Polecam. Donoszę Ci, że mam zlecenie i zaczynam działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.07.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Sos ze szpinakiem jest naprawdę dobry! Robiłam też te kotleciki drobiowe Magpie i tez są pyszne. Polecam. zapodasz przepisik??????? potrzebuje super przepis na nalewke z moreli macie może cos pod reka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.07.2009 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Niestety, w nalewkach to ja nie jestem ekspertem... Mayland, ja się przyłączam, podasz przepis na kotleciki drobiowe Magpie? I bardzo, bardzo się cieszę, że zaczynasz tak naprawdę - kciuki będę zaciskać, aby szybko i dużo zapłącili, bo że będzie pięknie, to ja nie mam żadnych wątpliwości!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 23.07.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Afrodyta - a Ty nie przyznawaj się, że to taka zielenina, weż pokrój te listki na dośc drobno, śmietanka i serek starty nadają sosikowi taki smak, że będą wciągać, ja Ci mówię! Najpierw przyrządź malutko, sama zjedz na ich oczach, mlaskaj i nie przyznawaj się z czego. Zobaczysz, jak będą chcieli Ci wszystko zjeść. .....a wiesz, że to jest myśl zwłaszcza zaznaczone No a może byc taki mrożony szpinaczek? Łatwiej go dostanę. Aha! Powklejałam trochę fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.07.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Cześć Depsiu i Depsiowa Forumowa Rodzino Na chwilę wpradłam bo mi impulsy lecą, jutro na grzyby się wybieramy, Agduś znalazła dzisiaj dwa prawdziwki - robaczywe, ale co tam, ładnie wyglądają Papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.07.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 No zabijcie mnie ale przepisu magpie znaleśc teraz nie mogę depesia Ty go juz widziałaś bo pisałaś, ze moze to zrobisz..... U kogoś w komentahc był ten przepis.... Jak znajdę to przekleję. W skrócie to było tak: piersi pokroić w kostkę ok. 1cmx1cm, do tego kilka pieczarek startych na dużych oczkach, sól, pieprz lub vegeta i przyprawa magi. Wymieszać to z czubatą łyżką mąki ziemniacznej i dodać troche zielonej natki posiekanej. Wymieszać wszystko i smazyc na oleju placuszki wielkości kubka (nie za duze). Mąka dobrze skleja miesko, fajnie smakuje z magi i pietruszką. Dla mnie pycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.07.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Czuję się wywołana do odpowiedzi bo to u mnie był w komentach Przepis na placki drobiowe - szybki obiad Do miski wkladamy: -1 duza posiekana cebule w kostke -50 dkg fileta drobiowego pokrojonego w kostke 1cm/1 cm (moze byc mniejsza ale nie wieksza) -2 jajka -3 pieczarki starte na duzych oczkach -maly peczek zieleniny (pietruszka lub koper, my wolimy zx pietruszka) posiekany drobno -1 porzadnie czubata lyzka maki ziemniaczanej -sil, pieprz, wegeta i koniecznie magi Wymieszac i nakladac na rozgrzany olej placki takie o srednicy kubka, a grubosci plackow ziemniaczanych, usmazyc z dwoch stron na zloty kolor. My jemy je z ziemniakami i ogorkiem kiszonym, a na zimna sa dobre na chleb. Z tych proporcji wychodzi 10 sztuk, sa bardzo dobre i szybkie. Jeszcze nie robiłam ale jak tak wszyscy zachwalają, to zrobię jutro bo dziś mam w planach spagetti z tuńczykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.07.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Ooooo no wlasnie, o to chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.07.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 wiedziałam, ze mogę na was liczyć przepisik skopiowany sie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.07.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Dzień doberek! Do mnie to już całkiem nikt nie zagląda poza Afrodytą i Aką. Witam więc obie Dziewczyny i - obrażona bardzo i urażona - wychodzę z tego zakładu. ... przeca kukam ... "czasami" nawet codziennie buźka http://www.chefpaul.net/smiles/flower21.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.07.2009 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Uff, dzień dobry, wreszcie mnie połączyło!!! Afrodyta - pewnie, że może być mrożony, bardzo dobry będzie! Mówię Ci, gwarantuję, że będą wciągać i to jak! Braza - Ty to masz szczęście, że daleko jesteś, ja Ci dam kabel, paskudo jedna... Wiolasz - dziękuję, teraz już mi nie zniknie ten przepis! Mayland - jak idzie? Chefie - akurat, zaglądasz! Wtedy, kiedy na blogu się przypomnę, nie? Wczoraj jeszcze jedną porcję wiśni z cukrem zrobiłam, dzisiaj zagotowałam już jagody i w zalewie leży pierwsza porcja cukinii słodko - kwaśnej w słupkach. Jak co roku oczywiście - brakuje mi słoików. Teraz mam 3 dno odpoczynku od gości, a od 28 to jazda będzie bez trzymanki, 3 posiłki codziennie... Teraz to wiem na pewno, co to są mieszane uczucia. Fajnie, że tyle pracy, bo to dochód, ale tyle tej pracy, że aż strach się bać, już ja wiem, jak to wygląda. Z kuchni właściwie w ogóle się nie wychodzi. No i właśnie mieszane uczucia mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.07.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Dzień doberek! Do mnie to już całkiem nikt nie zagląda poza Afrodytą i Aką. a ło mnie to sie pies z kulawom szłapom nie spytoł przez dwa tydnie i skończcie z tym ..... szpinak, mniam ..... to nie może być dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.07.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 ... Chefie - akurat, zaglądasz! Wtedy, kiedy na blogu się przypomnę, nie? ... ... lete szpycnąć ... tam to nie byłem ... ho, ho, ho, a może i dawniej (za chwilę wesele mam, ... no i było trochę "takich", że mnie się "wogle" pisać nie chce ) ... i skończcie z tym ..... szpinam, mniam ..... to nie może być dobre ... przyjedź ... skosztuj ... granatem od michy nie będzie można Cię oderwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 24.07.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Wejdę zanim mi neta znów wciągnie. Dzień Dobry , a właściwie Dobry Wieczór Depsia, Ty mieszaj tego chleba na zapas, bo nie nadążysz piec Oj będziesz miała co robić. Wstaw sobie łóżko do kuchni, będzie bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 25.07.2009 01:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Dziś ja Cię przywitam bardzo porannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 25.07.2009 03:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Dalej łażę po forum. Buziaka zostawiam http://www.walentynki.cba.pl/Gify/buziak4.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.07.2009 03:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 A co Ty za pokutę masz, że w nocy po forumie się pętasz? Tak coś słyszałam, że szura i chrobocze, ale nie pomyślałam, że to Ty po forumie się tłuczesz! Opcję łóżka w kuchni przemyśleć muszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts