braza 26.07.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Przyszłam powiedzieć, że ja też widziałam te plenery, jeno nie na blogu. Cudownie pięknie tam jest!!!! Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.07.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 ooo Braza Znowu spacyfikowałaś nastolatki czy juz na dłuzej od siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 26.07.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Wleciałam na chwilkę, bo dzis po za domem urzęduję. Se chyba zasadzę te jagody, bo u mnie jak u Szefa, kasy nie widzę, ale bałagan i inne takie to owszem Niestety. Może nie musiałabym sprzątać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.07.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 No to urlop masz czy pracujesz? urlop się skończył, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.07.2009 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Wiola - a zajeżdżaj, kochana, a jak już będziesz, to daj znać, przeciągniemy Cię po co ciekawszych miejscach. Braza - nowinek się domagam, a nie przechwałek! Poza tym, kochana, jeziorek i Spreewaldu z nami nie zwiedzałaś - chyba ,że ja czegoś nie wiem? Masz zaległości i powinnaś przyjechać. Afrodyta - jagódki polecam, doskonałe i łatwe w uprawie, zawsze się przydadzą. Jamlesik - pifko stawiam! http://www.obrazky.pl/obrazky/a-to-piwko-postaw-mi-tam-667-OBRAZKY.PL.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.07.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 ... ja tez kce browar http://www.chefpaul.net/smiles/bives1.gif ... http://www.chefpaul.net/smiles/mail2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.07.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Jeziorko i Spreewald na zdjęciach widziałam, a co!!! Ja się przechwalam Ja niespotykanie skromna osoba jestem!!! Wiolasz, od siebie nadaję ale na łączach telefonicznych, więc wpadam na krótko - rachunki mnie zeżrą! Jak już dadzą w końcu tę Neostradę to sobie odbiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.07.2009 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Pawełku - obiecuję, że jutro będzie specjalny browar, bo tak się złościsz, że sama aż się boję. Listonosz doszedł i zabrał odpowiedź. Braza - i tak powinnaś przyjechać. I każ jak najszybciej tv zrobić, ja Ci mówię!!! No tak, ja pifko targam ledwie zywa, wszystko dla Jamlesa, a jego, oczywiście, nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.07.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 No tak, ja pifko targam ledwie zywa, wszystko dla Jamlesa, a jego, oczywiście, nie ma. jak nie jak jestem wszystko dla mnie ale masz serducho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.07.2009 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Cześć Braza, i tak dobrze że już wpadasz na inne wątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 28.07.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 No tak, ja pifko targam ledwie zywa, wszystko dla Jamlesa, a jego, oczywiście, nie ma. jak nie jak jestem wszystko dla mnie ale masz serducho nie licz na to, to podpucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 28.07.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 A ja sie na pyfko załapię? Ostatnio mi nawet podchodzi Pisz więcej na blogu, fotek pokazuj, a na uszach przylecę Qrczę, ale tam u Ciebie ładnie, pięknie, cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.07.2009 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 No i masz, drugą skrzynkę przyjdzie przynieść! Co zrobić, jak Goście chcą, to trzeba Im dać, więc proszę bardzo: http://www.obrazky.pl/obrazky/piwo-podane-631-OBRAZKY.PL.jpg Parę razy obrócę i dla wszystkich starczy! Na blogu na pewno będę pisać, ino nie wiem, kiedy, bo czasu teraz bardzo mało mam. Zaraz znwu do kuchni idę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 28.07.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Dzięki za pyfko. Ehhh... ta Twoja kuchnia Aż mi się tego chleba chce, co go gościom pieczesz. Zamyślam się, zamyyyśśślllaaammm, zzzzzaaaaammmmmyyyyyyśśśśśśśllllllllaaaaaaaammmmmmm... Ciekawe kiedy mi się zachce go naważyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 29.07.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Cześć zapracowana kobieto! Mam nadzieję, że masz słoneczko jak ja , zapowiadają na przynajmniej 2-3 dni przyjemnej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.07.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 przyszłam się przy przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.07.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 No tak, ja pifko targam ledwie zywa, wszystko dla Jamlesa, a jego, oczywiście, nie ma. jak nie jak jestem wszystko dla mnie ale masz serducho nie licz na to, to podpucha chyba tak, podobno chwasty przerosły gospodynię, chopa do roboty ktoś tu szuko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.07.2009 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Do roboty to nie, ino do pracy... Jak kto ciekawy, to niech zajrzy tutaj i zobaczy na temat tygodnia. A co se będę żałować! Zmęczonam okrutnie, ale szczęśliwa, goście bardzo fajni i sympatyczni są, aż miło im posiłek podać i pochwał posłuchać, a potem wymiecione do czysta talerze zabierać. Jutro będa się uczyć chlebek piec. Afrodyta, powinnas spróbować, to naprawdę pożyteczne i wciągające zajęcie! No to buziaki dla wszystkich i lecę, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.07.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Ja wiśnie cukrem zasypałam i chyba wiśniówkę zrobię w tym roku Mąż będzie pił a ja będe wiśnie pałaszować A zakwas chlebowy to ja muszę koniecznie do Ciebie wyprosić! I Depesiu jakby Ci się goście z Mazowsza trafili, co miejsce w bagażniku mieć będą to ja chętnie worek tych dobrych ziemniaków od Ciebie kupię na sadzeniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.07.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 ... Zaraz znwu do kuchni idę. ... ieeetam ... ja to z niej ostatnio wogóle nie wyłażę ... Jak kto ciekawy, to niech zajrzy tutaj i zobaczy na temat tygodnia. A co se będę żałować! ... ... ieeetam ... "stare już" (ładnych parę godzin już "wisi") ... (Gabrysia to "wporzo" kobitka jest ) buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts