wiolasz 30.07.2009 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Jak kto ciekawy, to niech zajrzy tutaj i zobaczy na temat tygodnia. A co se będę żałować! łał na czołówki sie załapałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.07.2009 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 No ładnie, to ja się tak staram, a on mi tutaj, że stare niby. Ekhm... kto to jest Gabrysia? Ja znam Dawida. I tak wszystko Twoja wina, Ty ich do mnie skierowałeś, więc niniejszym dziękuję bardzo. Mayland - mnie to się zdaje, że bez usług poczty polskiej nie obędzie się, nam przysyłali tak 15 - kilogramowy worek nasion orkiszu. Goście z Mazowsza bywają u nas najczęściej wtedy, kiedy jadą dalej potem, bo to daleko jest, żeby tak specjalnie jechać, w końcu 500 kilosów. Co do zakwasu - daj tylko adres na PW i pójdzie, nie ma problemu. Znowu straszą burzami po południu u nas!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 30.07.2009 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 No popatrz! Ja tu się przyszłam przywitac a Ty sie na pierwszych stronach rozbijasz???!!! Gratki, gratki kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.07.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 GRATULKI!!!!! Sława Cie czeka zatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.07.2009 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Skromnie bardzo powiem, że w paru miejscach już mnie znają. Dziękuję za gratki, zawszeć to trochę lansu, nie? Dzisiaj jestem tak zmęczona, że oczy własnie mi sie same zamykają. Zaspać nie mogę, bo trzeba będzie jeszcze kolację podać i potem posprzątać. I tak walczę ze snem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.07.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 ... I tak walczę ze snem. ... bo my som ludzie walki ... tyż walczę, ... tyle, że nie ze snem a ... z ptokami i schabami pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.07.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 A ja po raz pierwszy zostałam sama wieczorem i musiałam to wszystko pozamykać, pochować, podlać sama dwie róże, które mam.....aż mi sie nie chciało normalnie. Teraz odpoczywam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.07.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Ło mamuniu, Depsia Ty mi natychmiast autograf przyślij,bo później się nie dopcham!!!!! Gratuluję - zasłużyłaś sobie Nieśmiało mam nadzieję, że już niedługo o mnie będą tak pisać... Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.07.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Brazunia, będą, będą, tylko sprowadź Brazylię, dodaj jej kumpla albo kumpelę i zrób pokoje no i jeszcze parę rzeczy. Po kilku latach napiszą jak nic! Pawełku, Ty walcz i jeszcze raport przyślij, wiesz jaki. No i daj znać, jak wyszło Marcie i Rafałowi. Wiola - zawsze, jak jest się samemu, to okazuje się, że suma drobiazgów do zrobienia jest tak wielka, że składa sie na wiele, wiele pracy - i kto to wymyślił, co? Powinien dostać jakąś nagrodę okropną, np. Darwina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.07.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 cichutko witam Depesiu ino nie popsuj sie...slawa czasami pustoszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 30.07.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Depsia, Kochana przeczytałam ... jakże mogłabym pominać tak ważne wydarzenie! Szczerze Ci gratuluję i duma mnie rozpiera, aż puchne tu i tam, że Cię znam Tak trzymać! Proszę, zawsze dawaj przykład innym, że pasję można pogodzić z czyms fajnym i pożytecznym dla innych ... i niech to wszystko będzie w takiej przyjaznej i życzliwej aurze dla Gości Wierzę, że takich gospodarstw jak Twoje będziemy mieć w Polsce coraz więcej Brazunia, brazulka, brazusiu ... jakże miło Cię widzieć! Czytałam, że okrzepłaś już w magicznym miejscu, że walczysz, ale też walki wygrywasz i właściwie to tylko net w podbojach sie ostał Buziaki dla Ciebie i Córci, która pewnie też radosna, że w bajkowym świecie zamieszkała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.07.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Gdzie Wy cos czytacie? ja o niczym nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.07.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Gdzie Wy cos czytacie? ja o niczym nie wiem http://zycie-na-wsi.netbird.pl/a/111/16687,1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.07.2009 03:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Dzień dobry HA! jakie znajomości mam, same gwaizdy wokół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.07.2009 04:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Wiola, a kto tą gwiazdą? Bo ja to nie, na pewno - ot, jak raz w życiu sie trafiło, że ktoś coś wspomniał, to musiałam się zaraz na całe forum pochwalić, bo drugi raz się pewnie już nie trafi... Nie ma obaw, bąbelków w głowie brak. Kłólik, jak miło, że jesteś! coś byś poopowiadał, co słychać i w ogóle. Ambercia, no wreszcie odnalazłaś się! Czy ja muszę aż po portalach internetowych się ciągać, żebyś chciała ze mną gadać? Czy Ty niedługo wyjeżdżasz w te Bieszczady czy już wróciłaś może, bo pogubiłam się? Brakuje mi Ciebie, proszę, nie znikaj, co? Dzień doberek, piekny dzionek nam wstaje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.07.2009 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Jak tak dalej pójdzie, to na forum czasu Ci zabraknie Idę korzystać z okazji i kończyć malować sufit w garderobie . Pewnie będę klęła ale co tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 31.07.2009 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 ... Pawełku, Ty walcz i jeszcze raport przyślij, ... ... ... doooooooo Raaaporrrtu ... właśnie wylazłem z kuchni (wlazłem o 6-tej rano) ... połowa wykonana ... jutro "robale" i "lżejsze" danka pozdrówka smakowite ps - mota miche (jedną) na zagryche http://www.chefpaul.net/food/DSC06578s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.07.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 ps - mota miche (jedną) na zagryche http://www.chefpaul.net/food/DSC06578s.jpg a co tu zagryzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.07.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Co to zielone w środku? Ogóreczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.07.2009 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Chefie ale zgłodniałam Depesia pieknie opowiadasz Szczerze gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts