Afrodyta 31.07.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 ps - mota miche (jedną) na zagryche http://www.chefpaul.net/food/DSC06578s.jpg No toś mi Szefie zrobił..... ja tu o suchym pysku i ściśniętym żołądku od rana na forumie siedzę, a tu takie żarełko?! Już mi szlag trafił całą dietę Idę coś wszamać, bo od patrzenia to mi się jeszcze słabo zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 31.07.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Co to zielone w środku? Ogóreczki? na wierchu chyba tak ,ale w szynce czyżby szparagi? cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 31.07.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Brazunia- ja nie do końca w teamcie:roll: ,ale jak Tobie tez udało sie takie gosp. załozyć to ja szczerze wierze, ze niedługo taka samą sławą sie cieszyć jak naszej kochanej Depsi.Tego Ci zycze!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.07.2009 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Ja tam w środku jeszcze oliwki widzę i cebulki chyba. W szynce na bank szparagi zielone. No to ja lecę do kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.07.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Uwierzycie, że ja nigdy szparagi nie jadłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 31.07.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 JA też nie, ale co tam. Ślimaków, krewetek też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.07.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 JA też nie, ale co tam. Ślimaków, krewetek też nie kto by takie świństwo jadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.08.2009 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Szparagi sa dobre na choroby prostaty, ułatwiają prace drogom moczowym. Ale żebym ja je musiała zjeść to chyba tylko Karol Okrasa musiałby je osobiście zrobić Dzień dobry i do widzenia od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.08.2009 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 No co Wy! Szparagi to pyszności prawdziwe, delikatny smak bardzo mają, mniam, mniam!!! A z sosikiem jakimś, w szyneczce albo z bułeczką, jak kalafiorek - mmmmm... Ślimaki to jadłam we Francyi, ale nietypowo nam podali, to bankiet jakiś był i te ślimaki były obsmażone w panierce, jak schaboszczaki. Słowo Wam daję, prawdziwe delicje!!! Krewetki - hm... Robale z morza... W ogóle nie przepadam za owocami morza, krewetek to spróbuję, jak osobiście je przygotuje Chef Paul, inaczej nie tknę nawet widłami. Goście dzisiaj jajecznicę dostaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.08.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Dzien dobry Ja zaraz chłopakom owsianeczke na śniadanko zapodam A co do slimaków to jadłam, nawet mi smakowały, nastepnym razem poprosze o zabie udka Ja w ogólę lubie próbowac miejscowych przysmaków, w przeciwieństwie do mojego M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.08.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 No widzisz i o najważniejszym zapomniałam Pozdrów Brazunię jak bedziesz miała z nia kontakt oczywiscie A ja już za chwileczke, juz za momencik.....na urlopik Tradycyjnie nad Polskie Morze Serdecznosci i pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.08.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 ... Krewetki - hm... Robale z morza... W ogóle nie przepadam za owocami morza, krewetek to spróbuję, jak osobiście je przygotuje Chef Paul, inaczej nie tknę nawet widłami. Goście dzisiaj jajecznicę dostaną. ... ozobiździe obiecuję ... jeszcze będziesz z dziubka jadła ... właśnie skonczyłem walkę z "robalami" ... przerobiłem dziś 12 kg ... po malutkiej przerwie (na colę z rumem) ... lezę kończyc sosy ... dziś w kuchni 19 godzin ... "jajacznica" ... "jaja jajom pomagają" buziaczki ps - jamles ... nie znasz się ... dostaniesz karmidle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.08.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 To Ty się nie znasz. Mówi się karminadle. Może i zjem, Ty umiesz takie robale pewnie przyzwoicie przyrządzić... Ale na bank na Ciebie poczekam z tym próbowaniem. A żabie udka - pyszności, a już takie smazone w sezamie - niebo w gębie! Ullercia, pewnie, że pozdrowię, życzę miłego wypoczynku i pięknej pogody!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.08.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 To Ty się nie znasz. Mówi się karminadle. Może i zjem, Ty umiesz takie robale pewnie przyzwoicie przyrządzić... Ale na bank na Ciebie poczekam z tym próbowaniem. A żabie udka - pyszności, a już takie smazone w sezamie - niebo w gębie! ... "karminadle" ... błąd ortograficzny z mej strony (znom się ino trocha na tych ichnich żymlokach) ... homary, krewetki, małże, kałamarnice ... to wszystko "mała miki" ... popróbujesz baranich ocząt pieczonych ... to dopiero jest rarytasik ... "zabie łudka i pieczone ślimoki" to dal "kontynentalnego pospólstwa żarełko jest" pzdr ps - leza sie drzymnąć ... część sosów gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.08.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Ambercia, no wreszcie odnalazłaś się! Czy ja muszę aż po portalach internetowych się ciągać, żebyś chciała ze mną gadać? Czy Ty niedługo wyjeżdżasz w te Bieszczady czy już wróciłaś może, bo pogubiłam się? Brakuje mi Ciebie, proszę, nie znikaj, co? zawstydzasz mnie ... ja Ciebie tez LOVE http://img450.imageshack.us/img450/8379/kwiatek25oo.gif Sama wiesz, ze jak przewali sie ten goracy czas to bedzie mnie wiecej Sesja goni sesje, od zamowien opedzic sie nie moge a mowia ze kryzys http://img47.imageshack.us/img47/7290/bigsmiletq8.gif No ale dosc juz o mnie skoro tutaj znowu o moich ulubionych krewetkach gadaja Takie z mojej patelni albo grilla tez bys wszamala Recze i mam nadzieje, ze przy okazji Twej bytnosci w Krakowie, Warszawie moze kiedys w Gadnsku (bo uwazam, ze tam tez powinnam mieszkac, a co) wdepniesz na moje zyjatkowe specjaly A wszystko zdrowiutkie, pyszniutkie, aromatyczne i okraszone szlachetnym winkiem Chef, pyszny polmisek! Uwielbiam takie male przekaski na zab A w taka szyneczke to najchetniej zawijam roztarte jajo z chrzanem, doprawione pieprzem, sola i upstrzone dla zlamania koloru papryczka A na koniec ruloniki zalewam galaretka z bulionu Pychota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.08.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Doberek Pozdrowienia dla Depesi i Jej gości zostawiam A krewetek, udek i innych ocząt bawolich to ja nigdy nie jadłam i ............nie zamierzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.08.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 A krewetek, udek i innych ocząt bawolich to ja nigdy nie jadłam i ............nie zamierzam a no widzisz ... bo nie probowalas Ale wierz mi, dobrze przygotowane i ladnie podane uzalezniaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.08.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 na tej stronce to i tak nojlepsze som ....... karminadle ..... nawet te z bykiem żymlok tyż jest OK, ale teroz je za fest hica żeby wieprzka zaszlachtować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.08.2009 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 U nas wczoraj karminadle były. A te oczy baranie czy bawole... Pawełku, Ty jesteś specjalistą od kulinarnych horrorów, ale jak jeszcze raz, to... to... to nie wiem, ale coś wymyślę! No, Ambercia, żyjesz! Już myślałam, że wcale nie zajrzysz. Dobrze, że macie dużo zamówień, to znaczy, że jeszcze u nas nie jest tak znowu bardzo kryzysowo, nie? W Krakowie to ja będę, na bank, tylko nie wiem, kiedy. No i jeszcze żebyście Wy w tym czasie też byli... Od tyle czasu próbujemy się spotkać, że bocian i czapla przy nas to błyskawicznie się spotkali wreszcie! Jednak nie tracę nadziei, że zwabię Was naszymi plenerami - trudno, zamknę Karusia na jakiś czas... Ciekawa jestem, co u Brazy - nie chcę dzwonić, bo limit mi skandalicznie przekroczył założone kwoty , chyba w końcu esa do niej wyślę chociaż. Ona też nie chce dzwonić - też limity przekroczyła. Aniu - witaj, kochana, co u Ciebie słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.08.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 wpadłam się przywitać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts