wiolasz 02.08.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Ja wpadam się przywitać i spadać poczytać dalej Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.08.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 A krewetek, udek i innych ocząt bawolich to ja nigdy nie jadłam i ............nie zamierzam a no widzisz ... bo nie probowalas Ale wierz mi, dobrze przygotowane i ladnie podane uzalezniaja Oj, raczej nie będę próbować Ja to wolę takie bardziej polskie żarełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.08.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Depesiu, pytasz co u mnie? JEDEN WIELKI BRAK CZASU NA COKOLWIEK A tak mi brakuje pogaduszek na forum A jak u Ciebie? Goście są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.08.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Przyszłam tylko szybko powoedzieć, że cały czas Cię kocham .... o Ambercię też ... i wszystkich innych Hejeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.08.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 gospodyni jeszcze śpiom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.08.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 wpadam coby powiedzieć, ze szaszłyczki z ananasem w karmwelu, soosik salsa i czosnkowy zrobiły w czasie sobotniego pikniku furore!!!!! dziekuje za przepisiki!!!!! no, a teraz grzecznie sie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 03.08.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Witanko miedzywakacyjne. Widze że Szefunio tutaj dokarmia, a Depesia za gwiazdę na pierwszych stronicach. Pozdrowiienia dla Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.08.2009 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Rano nijak nie mogłam się połączyć. Dzień doberek. Jamlesik roztomiły, jo nie śpia, jo ino myśla... Aka - widzisz, a ja jeszcze nie miałam czasu wypróbować ani salsy ani szaszłyczków, chyba późną jesienią na patelni jakoś robić będę, bo teraz czasu nie ma. Brazunia, jo tyż Cię kochom, ino nie widzem... Wciornastku - już Ty mi tutaj o gwiazdach nie gadaj, bo wstyd normalnie. Sołtys już tabele dla Pani Joli siadł pisać, choć powoli mu to idzie. U nas dzisiaj po wczorajszym upale cudny pochmurny i mżawkowo - deszczowy dzień, bardzo był potrzebny już taki w ogrodzie i na polu. Żniwa zdążylim zrobić, więc zboże już w stodole, nie zamoknie. Co prawda nasz orkisz jeszcze nie dojrzał, czeka więc na kosę Sołtysa, ale mamy nadzieję, że uda się go też zebrać tak, żeby suchy był. Gorzej z koszeniem - wciąż padające deszcze uniemożliwiły jak dotąd zebranie siana większości ludzi, a jak wreszcie przestały padać i trawa podeschła, to jest tak wielka, że nie da się jej zebrać w kilka dni z tych np. 10 ha łąk. Sołtys lata jak z piórkiem i zdążyć nijak nie może. Nasz młodszy synek w rejs na morze wypływa pojutrze. Do Gdyni trza go zawieźć. Dzień przerwy chyba będę miała - juhuuuuuu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 03.08.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 No co Ty? Jeden za granicą a drugi na morzu? Synowców widzę, to Ty masz ambitnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.08.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Już pokosiliście? U nas jeszcze z tydzień.... Pomalutku juz zaczynają ale wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.08.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Znaczy młodszy marynarz? Czy hobbystycznie?czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.08.2009 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Już pokosiliście? U nas jeszcze z tydzień.... Pomalutku juz zaczynają ale wolno. A gdzie tam, właśnie dlatego piszę, że zdążyć nie może mój Sołtys. Wiola - on w rejs żeglarski, na tym żaglowcu: http://www.seamaster.pl/images/glowacki1.jpg http://www.seamaster.pl/images/glowacki2.jpg To będzie jego pierwszy raz na morzu, do tej pory ten żaglowiec starszego wykołysał na żeglarza, teraz młodszy chce. Wszystko przez mamusię - w końcu z wysp pochodzę, żeglarstwo to u nas powszechne. No i swój jacht mamy. Tylko pływac teraz nie ma komu - my zarżnięci pracą, starszy już w GB, młodszy dopiero zaczyna przygodę z morzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.08.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 oooo ja chciałam pływać na morzu ale za tepa jestem do takiej szkoły... zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.08.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Nie, nie, moi też nie zawodowo, nie poszli do szkoły morskiej, to chyba byłoby za trudne (przedmioty ścisłe ). Po prostu są młodymi żeglarzami. Każdy może. Nie uprawiałaś żeglarstwa? Powinnaś wykupić sobie jakiś rejs: http://www.coz.com.pl/rejsy-morskie.html To najlepsze miejsce na bycie żeglarzem. Zachęcam Cię, nigdy nie jest za późno na realizację marzeń, a taki np. rejs 6-dniowy to wcale nie jest długo. A przygoda - fantastyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.08.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 .....No i swój jacht mamy. Normalnie nie skończysz mnie zaskakiwać Ja nie mam śmiałości na czymś większym niż kajak pływać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.08.2009 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 No taki kabinowy, kilowy, 6 m długi. Wciąż marzę, że kiedyś wyrwiemy się na 2 tygodnie w sezonie i popłyniemy sobie i już. Na razie nie ma szans... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.08.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Despiu-czy Ty nie przestaniesz zaskakiwać??kompleksów się przez Ciebie juz nabawiłam a tu jeszcze, żeś Ty żeglarka synowie widac po rodzicach odziedziczyli talenta!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.08.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Dziewczynki, ja zawsze mówię - jestem tak do bólu zwyczajna i prosta, że szok. Ani tam ze mnie żadna persona, ani ja wielki znawca czegokolwiek nie jestem. Ot, coś tam w życiu się robiło, czegoś czasem się nauczyło - jak każdy. Nie zawstydzajcie mnie, proszę. Na pewno każda z Was i każdy może nas tutaj zaskoczyć wieloma rzeczami i wieloma umiejętnościami - ja to zwykła gęś prowincjonalma jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.08.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 ja to zwykła gęś prowincjonalma jestem. uwierz-NIEZWYKŁA!!!!!! a wiesz, że ja 2 tyg.temu byłam chyba gdzieś blisko ciebie??? byłam w Lubsku i Bobrowicach- to gdzieś koło Ciebie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.08.2009 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Nie, nie, moi też nie zawodowo, nie poszli do szkoły morskiej, to chyba byłoby za trudne (przedmioty ścisłe ). Po prostu są młodymi żeglarzami. Każdy może. Nie uprawiałaś żeglarstwa? Powinnaś wykupić sobie jakiś rejs: http://www.coz.com.pl/rejsy-morskie.html To najlepsze miejsce na bycie żeglarzem. Zachęcam Cię, nigdy nie jest za późno na realizację marzeń, a taki np. rejs 6-dniowy to wcale nie jest długo. A przygoda - fantastyczna. Przygoda może tak ale gdzie ja mam teraz czas na takie rzeczy. Za dużo obowiązków, za mało kasy, za daleko do morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts