DPS 07.08.2009 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Jak szaleć, to szaleć. Też Netbird turystyka. Chciałam też powiedzieć, że żaden z redaktorów powyższego portalu nie jest moim znajomym. I jeszcze chciałam powiedzieć, że to wszystko Chefa wina. Bajko - jaka ja tam niesamowita? Już gdzieś mówiłam - zwykła gęś prowincjonalna. A chlebek piekę, niestety, w piekarniku kuchenki - nasz piec chlebowy wymaga remontu i wciąż nie ma kiedy tego zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.08.2009 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Witam o poranku. Jak widzisz nie zapominam i jestem. Zawsze miło się z Tobą rozmawia. Ot, poranek sobie wymyślił o naszej 16 z minutami. Zdzisiu, a tę relację z Hawajów to ja sobie pozwoliłam na HDD zapisać, żeby mieć zawsze na co popatrzyć. Trudno, nic nie możesz z tym zrobić. Chyba do Netbird napiszę i ten Twój blog im pokażę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 07.08.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Nie zakladam sprzeciwu. Przecież w koncu robie moje reportaże z wypraw dla ludzi. Mnie samemu nie są potrzebne, bo mam je w pamięci. A Netbird bardzo mi się podoba. Wysoka klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.08.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 To ja też witam gwiazdy i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.08.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 ... Chyba do Netbird napiszę i ten Twój blog im pokażę! ... eeetam ... już dawno wiedzą ... Zdzisiu niech lepiej pocztę sprawdza pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 08.08.2009 02:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Bajko - jaka ja tam niesamowita? Już gdzieś mówiłam - zwykła gęś prowincjonalna. A chlebek piekę, niestety, w piekarniku kuchenki - nasz piec chlebowy wymaga remontu i wciąż nie ma kiedy tego zrobić. W piekarniku? Wyglada na to, ze ja zbytnio sie zapedzialam i bardzo bym chciala aby powrocic do "babcinych czasow" ; jakis sentyment czy co...? No dobre "ges prowincjonalna" i wiesz co DPS'a zyczylabym sobie byc taka ... gesia, oj zyczyla! Poki co toooo dzien dobry kobietki! Jutrzenka za oknem! Szkoda zycia na spanie! Kto rano wstaje temu dzien dluzszy no dobrze, juz nie madruje u mnie jest 10:20pm i szykuje sie lulu dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.08.2009 04:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Dzień dobry, Ameryko! Ostatnio u mnie więcej gości w komentach zza oceanu, niż tutejszych. Chefie - no taaaak, jak ja mogłam pomysleć, że nie przekablowałeś takiego bloga... Zdzisiu - a Ty sprawdzasz pocztę mailową? Bajko - mam nadzieję, że dobrze spałaś. Kłólik - co u Ciebie, kicasz niezmordowanie? Słyszałam, że się o Ciebie baby na ostatnim zlocie okropnie kłóciły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.08.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Matko Depsia, jakie Ty masz światowe towarzystwo tutaj krępuje sie normalnie pisać o pierdołach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.08.2009 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Wychodzi, jakby oni pierdoły byli. Wiola, przecież wiesz, że my tutaj o wszystkim, co najprostsze. Ja prosty człowiek jestem i wśród takich najlepiej się czuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.08.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Kłólik - co u Ciebie, kicasz niezmordowanie? Słyszałam, że się o Ciebie baby na ostatnim zlocie okropnie kłóciły. kicam i...bankom daje zarobić eeee tam, ja zastanawiałem się...z którą spać padło na jedną...do tej pory żałuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.08.2009 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Kłólik - co u Ciebie, kicasz niezmordowanie? Słyszałam, że się o Ciebie baby na ostatnim zlocie okropnie kłóciły. kicam i...bankom daje zarobić eeee tam, ja zastanawiałem się...z którą spać padło na jedną...do tej pory żałuje Ona żałuje czy Ty? Nie daj się oskubac bankom, to lichwiarze są. Mam nadzieję, że szybko ich pogonisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 08.08.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Dzień dobry, Ameryko! Zdzisiu - a Ty sprawdzasz pocztę mailową? Jasne. Ale o co chodzi i co to ma wspólnego z Netbird? Nic dotyczącego Netbird nie otrzymałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 08.08.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Czy mam rozumieć, że mój blog został tam przekablowany? Jesli tak, to dzięki. Tylko, że nie wiem jak go tam znależć. Stary i stetryczały już widać jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.08.2009 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Znaczy, chodzi o to, że Paweł zapodał im adres Twojego bloga jako takiego, z którego warto czasem coś "przedrukować" na ich portalu. Pewnie poczytają i wtedy ewentualnie cosik wybiorą. A Ty fajny artykuł o chlebie napisałes do konfratra. Powinieneś go sobie też może na bloga wrzucić, ku pożytkowi ogólnemu gawiedzi prostej. To wartościowy tekst, szkoda, żeby tylko tam wisiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.08.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Kłólik - co u Ciebie, kicasz niezmordowanie? Słyszałam, że się o Ciebie baby na ostatnim zlocie okropnie kłóciły. kicam i...bankom daje zarobić eeee tam, ja zastanawiałem się...z którą spać padło na jedną...do tej pory żałuje Ona żałuje czy Ty? Nie daj się oskubac bankom, to lichwiarze są. Mam nadzieję, że szybko ich pogonisz. Przecież to oczywiste...jasne, że ona bankom tylko troszkę daję zarobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 09.08.2009 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 A Ty fajny artykuł o chlebie napisałes do konfratra. Powinieneś go sobie też może na bloga wrzucić, ku pożytkowi ogólnemu gawiedzi prostej. To wartościowy tekst, szkoda, żeby tylko tam wisiał. W wolnej chwili zamieszczę cały artykuł na blogu wraz z fotami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.08.2009 04:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Kłólik, ja nie mogę z Ciebie, a dlaczego to takie oczywiste? Małą marchewkę miałeś? U nas na wsi mówi się, że małe marchewki to młodsze i smaczniejsze są. Pigwo - no to czekamy na nowy wpis w blogu, coby skopiować i korzystać. Dzień doberek wszystkim w słoneczną niedzielę, kolejny piękny dzień przed nami! Synuś już 4 dni na żaglowcu szaleje, taka jestem ciekawa co u niego... Ale nie będę dzwonić, za drogi interes, a może i śmialiby się z niego, że mamusia wydzwania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.08.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Czesc Depsia, Napisz smsa, nie wiadomo od kogo i jak chce to odpisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.08.2009 04:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Dzień doberek! U nas dzisiaj już chmurki na niebie i chłodek na dworze poranny - tylo 16*C. Miałam raniutko iść w pole, ale pójdę później, jak się ociepli. Korzystam teraz z wypoczynku, bo goście sami się żywią, mam więc mnóstwo czasu na zrobienie przetworów, pójście na grządki i plewienie czy inne prace - jupiiiiiii!!! Myślę o syneczku moim, jak sobie tam radzi na tym morzu. Mój chłopczyk malutki, na tych falach ogromnych, w nocy i w dzień... Matki to jednak mają coś z głową chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.08.2009 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Cześć Oj mają, mają...Pamietam jak moja mama też tak biadoliła, jak jej syneczka armia zabrała Szczególnie, że ta armia mieściła się na sąsiednim osiedlu, a codziennie po 15 był w domu na któryś z kolei obiad Matki mają, ale najczęściej jesli chodzi o synów. Takie moje spostrzeżenia prywatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts