DPS 13.08.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Oooo, witaj, Ivo! Widzę, że miewasz się doskonale, z czego bardzo się cieszę! Poopowiadaj, gdzieś Ty była, coś Ty robiła i jakie wrażenia. U południowych sąsiadów sie wakacjowałaś? Afrodyta - szwagierka sama na siebie kręci bicz, nie przjmowałabym się tym, córa sama ja ukarze za jej ... hm... miękkie serce i brak rozwagi! Agduś - jak sama piszesz, Wero wyrasta powoli z tych różności - jest na nią nadzieja, tak myślę... Aka - jutro sprawdzę, jakie sadzonki upolowałaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.08.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Oooo, witaj, Ivo! Widzę, że miewasz się doskonale, z czego bardzo się cieszę! Poopowiadaj, gdzieś Ty była, coś Ty robiła i jakie wrażenia. U południowych sąsiadów sie wakacjowałaś? Dokładnie tak jak napisałaś - wakacjowałam się u południowych sąsiadów Zachodnioczeski trójkąt uzdrowisk zdobyty Marianskie Łaźnie, Franciszkowe Łaźnie i Karlowe Wary. Woda źródlana wszędzie tak samo niedobra Karlowe Wary przereklamowane, drogo jak w Pradze i ogólnie najmniej mi sie podobało. Najmiejsze i najmilsze są chyba Franciszkowe, za to w Marianskich rzeczywiście kolumnada najpiekniejsza. Ogólnie polecam:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.08.2009 03:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Dobre Rano ... Agduś - jak sama piszesz, Wero wyrasta powoli z tych różności - jest na nią nadzieja, tak myślę... ... ... a kiedy już wyrośnie, ... to: http://www.chefpaul.net/Florida/FL06646sm.jpg ... z "ubranka" wylezie pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.08.2009 04:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Znaczy co - to jest jaszczurka i jej zielona wylinka? I dlaczego Ty nie śpisz jeszcze, Pawełku? Dzień dobry wszystkim! Dziś dzień drugi remontu w pokoju gościnnym. Sama na siebie bat ukręciłam, bo chciałam malowania... Pomalowałam wczoraj ściany farbą w kolorze jasnej czekolady. Ściany są cały czas w mazaje, plamy, przebarwienia... Mam nadzieję, że to mokre po prostu jeszcze jest... Dziś od rana biorę się za malowanie mebli. Będą jasne, kremowe, z czekoladowymi dekorami. Chyba będą pasowały do ścian, nie? Ivo - może wrzuciłabyś jakies fajne zdjęcia z tych łaźni, tutaj albo u siebie? Ja jeszcze nie byłam, chętnie popatrzyłabym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.08.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Aka - jutro sprawdzę, jakie sadzonki upolowałaś! od poniedziałku zamierzam być urlopowa to wiesz? Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.08.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 ... Zdzichu na horyzoncie ... Wakacje w San Diego pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.08.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Witanko................po urlopie A moi stale mówią WIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.08.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Ivo - może wrzuciłabyś jakies fajne zdjęcia z tych łaźni, tutaj albo u siebie? Ja jeszcze nie byłam, chętnie popatrzyłabym... na razie na szybko sciągnięte z netu: marianskie łaźnie http://img3.imagebanana.com/img/r7tnjbma/Maria324skie321a378nie.JPG franciszkowe łaźnie - główny deptak jest prawie caly żółciutki - wszystkie budynki są pomalowane farbą w kolorze cesarskiej żółci http://ftp.czechtourism.com/133premier/pl/cd/photos/memories/151/1.jpg a tu moczyłam brzuchol http://www.aquaforum.info/de/fotogalerie/bazeny/aquaforum-bazeny-01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.08.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 O! Wygląda to naprawde atrakcyjnie! Cieszę się, że mogłaś odwiedzić takie fajne miejsca. W sumie daleko nie mam, może w przyszłym roku udałoby mi się pojechać, kto wie... Chefie - nie napisałeś, co z tą jaszczurką. Czy nikt mi nie powie, że te jasnoczekoladowe ściany + kremowe meble powinny być piękne? Padam z nóg, malowałam cały dzień (cała meblościanka 2 razy + ściany 2 razy). No to lecę zażyć odpoczynku. Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.08.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Dobranoc Depsia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.08.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 ... Chefie - nie napisałeś, co z tą jaszczurką. Czy nikt mi nie powie, że te jasnoczekoladowe ściany + kremowe meble powinny być piękne? ... ... a co z jaszczurką ? ... po prostu ... "wylazła ze skóry i stanęła obok" ... mnie tam brązy, różne, różniste pasują (zresztą widać to na mojej stronie) ... no bo przeca "dziewczyny lubią brąz" ... choć Małgoś tylko w czekoladzie i starych rzeźbach ("w brązach" i słonecznikach była sala weselna ... mnie się podobało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.08.2009 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Kurczę, pojęcia nie miałam, że jaszczurki taką wylinkę robią! Wreszcie ktoś napisał, że dobry wybór zrobiłam z tymi ścianami. I wiecie co? Już widać, że będę musiała trzeci raz ściany malować! Są tak nierówne i miały tyle starych warstw, że nawet po przygotowaniu wyłażą na ciemnym tle wszystkie nierówności, różnice podłoża i na ścia nie są mazy! Czwarty raz nie pomaluję, nie ma mowy. Dobrze, że chociaż meble wyglądają jak trzeba po pomalowaniu, chociaż oczywiście teraz trzeba dokończyć je. Ale to, co zostało, to już tylko kwestia benedyktyńskiej cierpliwości i poświęcenia sporej ilości czasu na staranne pomalowanie listewek na drzwiczkach na inny kolor... Słoneczko u nas świeci, ale ranek jest naprawdę chłodny. Czuć zbliżający się koniec wakacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 15.08.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Znaczy, chodzi o to, że Paweł zapodał im adres Twojego bloga jako takiego, z którego warto czasem coś "przedrukować" na ich portalu. Pewnie poczytają i wtedy ewentualnie cosik wybiorą. A Ty fajny artykuł o chlebie napisałes do konfratra. Powinieneś go sobie też może na bloga wrzucić, ku pożytkowi ogólnemu gawiedzi prostej. To wartościowy tekst, szkoda, żeby tylko tam wisiał. Witam ciepło i słonecznie! Informuję, że skrót mojego reportażu z Hawaii już jest na Netbird, a artykuł o wypieku chlebków wisi na moim blogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.08.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 depeesia jak zobacze na wlasne oczy to ci powiem czy ladnie czy nie a ten goscinny to gdzie? przy lazience ? ja to chyba na salonach spalam co nie ? dawaj jakies foty na priva albo maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.08.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Nie wiem jakie te sciany mają być, ale pod ciemnym kolorem widać każdą nierównośc ściany. Wiem z autopsji dlatego postanowiłam resztę, niepomalowaną część domu mieć w jasnych kolorach. Pod ciemne kolory nadaje sie ściana gipsowa, czy tam gładziowa, jak kto zwie. Ale chetnie zobaczyłabym zdjecie malowanych mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.08.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Dobry wieczór wszystkim!Widzę, że nie tylko my wpadliśmy w szał upiększania bądź doposażania domu po wakacjach. Dzisiaj przywieźliśmy dwa nowe łóżka i poskładalismy je do kupy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.08.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Tu bylam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.08.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 ja też byłem ... jestem ... i będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.08.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Gwoździk - Ty mnie już nie lubisz Przyszłąm I będę przychodzić jak tylko warunki pozwolą! Nie pozbędziesz się mnie!!!! Kota mam w domu!!!!! Małęgo!!!! Ma na imię Cleopatra, bo wygląda jak Egipcjanka ale od Cleopatr o niebo ładniejsza Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.08.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Gwoździk - Ty mnie już nie lubisz ... ... chyba Cię jakiś kleszcz udziabał w tym Twoim lesie ... bo bredzić zaczynasz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts