Agduś 17.08.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Braza ma zdrowe kleszcze! Dba o nie, szczepi, to i chorób nie roznoszą (mam nadzieję...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.08.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 słonecznie i urlopowo przyszłam się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.08.2009 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Dzień dobry wszystkim! Wróciłam z pięknego wyjazdu , choć krótkiego skandalicznie... Nad morzem jest teraz przepięknie, woda się skrzy, słońce grzeje, wieje lekki wiaterek, żagle się bielą na wodzie... Fantastycznie!!! Bardzo się cieszę, że udało mi sę choć 2 dni nad tą woda spędzić, popatrzyć, posiedzieć, porozkoszować się. Bardzo mi smutno, że nie mogę wejść na łódkę, postawić żagli i popłynąć, chociaż na tydzień jakiś... Dziecko z rejsu bardzo, ale to bardzo zadowolone, szczęśliwy, opalony, podekscytowany. Zrobiłam mnóstwo pięknych zdjęć nad wodą, może jutro chociaż jakieś jedno czy dwa uda mi się wstawić, dzisiaj mój net odmawia w tym względzie współpracy. Jak meble będą gotowe to może wyślę Wam jakieś zdjątko na PW, na razie to jeszcze sporo pracy nad nimi. Wczoraj przyszły zamówione obrazkowe serwetki, które chcę przykleić do mebli techniką decoupage - myślę, że powinno to dobrze wyglądać. Muszę najpierw wziąć jakiś kawałek sklejki od Sołtysa i wypróbować, żeby sprawdzić, jak to będzie wyglądało. Frosia - no Ty to na salonach spałaś, ładniejszego pokoju już nie było... Wiolasz - to prawda, że widać nierówności, ale ponieważ to jest stary dom, to on ma... taki shabby chić! Agduś, a gdzieście te nowe łóżka postawili? Gwoździku, Ty jakiś niekomunikatywny się zrobiłeś, domagam się choć szczątkowych zeznań co się u Ciebie dzieje. Brazunia - a dlaczego Ty myślisz, że chcę się Ciebie pozbyć? Czy te Twoje kleszcze, co Cię udziabały, to na głupoty też szczepione? Chyba nie! Aka - fajnie tak, urlop mieć... A nie wyjeżdżasz nigdzie? No to ja lecę malować dalej, te ściany i te meble... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.08.2009 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Powiem czesć i spadam, bo dziecko już wstało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.08.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 O to i ja o zdjecie na pw sie upominam! Zazdroszczę nawet tych 2 dni nad morzem. Bardzo lubię morze. A tak sie o synka martwiłaś.... Odrazu było wiadome, ze dobrze się bawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.08.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Aka - fajnie tak, urlop mieć... A nie wyjeżdżasz nigdzie? bardzo ,ale to bardzo chciałabym, ale szkoda kaski, której i tak nie za wiele, więc może tylko do stolycy, do przyjaciół choć na kilka dni pojedziemy fajnie, że Ty polskie moze odwiedziłas i dziecko mega zadowolone...ja już 7 lat się nie moczyłam w nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.08.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Agduś, a gdzieście te nowe łóżka postawili? Brazunia - a dlaczego Ty myślisz, że chcę się Ciebie pozbyć? Czy te Twoje kleszcze, co Cię udziabały, to na głupoty też szczepione? Chyba nie! Jedno łóżko stoi u Madzi (ona miala takie stare drewniane, które już się nadaje chyba tylko na opał), drugie u Małgo (miała dziecinne przerobione ze szczebelkowego). Kleszcze udziabały nie Brazę, tylko mnie i Andrzeja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.08.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Hej Depsio! Czy gdzies tu jest przepis na te Twoje sliwki w winie? Tak do lodow pasuja, ze juz nie ma. A chcialo by sie zjesc. Jesli nie wymaga to za duzo entelektu to ja zrobie.., moze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 18.08.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Cześć Depsiu! Jak ja Ci serdecznie zazdraszczam tej wizyty nad morzem Buziaki zostawiam i lecę dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 18.08.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 żyję buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 19.08.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Bry przyszłam powiedzieć i buziaki zostawić Słoneczko pieknie świeci, będzie piękny dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.08.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Kleszcze udziabały nie Brazę, tylko mnie i Andrzeja. przecież swoich nie będą dziabać te buziaki to może ja pozbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.08.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Kleszcze udziabały nie Brazę, tylko mnie i Andrzeja. przecież swoich nie będą dziabać To czemu MOJE kleszcze dziabią MOJE koty i psa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.08.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Kleszcze udziabały nie Brazę, tylko mnie i Andrzeja. przecież swoich nie będą dziabać To czemu MOJE kleszcze dziabią MOJE koty i psa? za dobra jesteś, dlatego Twoje dziobią Twoje.. U mnie kleszczy nie ma ale zwierzaki przynoszą od sasiadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 19.08.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 I u mnie śliczny pogodny poranek, nie za zimno, nie za goraco. A niech tam - idę w góry. Anetko - a gdzie fotki znad morza? Naszego morza nie widziałem już 6 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.08.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 ....a Depsia dalej odpoczywa nad morzem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.08.2009 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 ....a Depsia dalej odpoczywa nad morzem ??? to teraz turnus dla odchudzających się ...... turnus przetrwania a gospodyni po żniwach na wczasy a po wykopkach nowa bryka będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.08.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 A co trzeba wykopać, żeby na nową brykę było???? Jestem bardzo zainteresowana, bardzo!!!! Cześć i czołem i spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.08.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 A co trzeba wykopać, żeby na nową brykę było???? Jestem bardzo zainteresowana, bardzo!!!! Cześć i czołem i spadam najlepiej ropa albo inne złoto ale Depesia to za kartofle kupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.08.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 A co trzeba wykopać, żeby na nową brykę było???? Jestem bardzo zainteresowana, bardzo!!!! Cześć i czołem i spadam no toś się nabyła na forumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts