Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry wszystkim! :D

Wróciłam z pięknego wyjazdu :D , choć krótkiego skandalicznie... :(

Nad morzem jest teraz przepięknie, woda się skrzy, słońce grzeje, wieje lekki wiaterek, żagle się bielą na wodzie...

Fantastycznie!!!

Bardzo się cieszę, że udało mi sę choć 2 dni nad tą woda spędzić, popatrzyć, posiedzieć, porozkoszować się. :D :D :D

Bardzo mi smutno, że nie mogę wejść na łódkę, postawić żagli i popłynąć, chociaż na tydzień jakiś... :( :( :(

Dziecko z rejsu bardzo, ale to bardzo zadowolone, szczęśliwy, opalony, podekscytowany. 8) :D

Zrobiłam mnóstwo pięknych zdjęć nad wodą, może jutro chociaż jakieś jedno czy dwa uda mi się wstawić, dzisiaj mój net odmawia w tym względzie współpracy. :-?

Jak meble będą gotowe to może wyślę Wam jakieś zdjątko na PW, na razie to jeszcze sporo pracy nad nimi. Wczoraj przyszły zamówione obrazkowe serwetki, które chcę przykleić do mebli techniką decoupage - myślę, że powinno to dobrze wyglądać. 8)

Muszę najpierw wziąć jakiś kawałek sklejki od Sołtysa i wypróbować, żeby sprawdzić, jak to będzie wyglądało. :lol:

Frosia - no Ty to na salonach spałaś, ładniejszego pokoju już nie było... :wink: :lol:

Wiolasz - to prawda, że widać nierówności, ale ponieważ to jest stary dom, to on ma... taki shabby chić! :lol: :lol: :lol:

Agduś, a gdzieście te nowe łóżka postawili? :roll:

Gwoździku, Ty jakiś niekomunikatywny się zrobiłeś, domagam się choć szczątkowych zeznań co się u Ciebie dzieje. :p

Brazunia - a dlaczego Ty myślisz, że chcę się Ciebie pozbyć? :o :lol:

Czy te Twoje kleszcze, co Cię udziabały, to na głupoty też szczepione? Chyba nie! :evil: :lol:

Aka - fajnie tak, urlop mieć... A nie wyjeżdżasz nigdzie? :wink:

No to ja lecę malować dalej, te ściany i te meble... :lol:

Aka - fajnie tak, urlop mieć... A nie wyjeżdżasz nigdzie? :wink:

bardzo ,ale to bardzo chciałabym, ale szkoda kaski, której i tak nie za wiele, więc może tylko do stolycy, do przyjaciół choć na kilka dni pojedziemy :wink:

fajnie, że Ty polskie moze odwiedziłas i dziecko mega zadowolone...ja już 7 lat się nie moczyłam w nim :roll:

Agduś, a gdzieście te nowe łóżka postawili? :roll:

Brazunia - a dlaczego Ty myślisz, że chcę się Ciebie pozbyć? :o :lol:

Czy te Twoje kleszcze, co Cię udziabały, to na głupoty też szczepione? Chyba nie! :evil: :lol:

Jedno łóżko stoi u Madzi (ona miala takie stare drewniane, które już się nadaje chyba tylko na opał), drugie u Małgo (miała dziecinne przerobione ze szczebelkowego).

Kleszcze udziabały nie Brazę, tylko mnie i Andrzeja.