Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

A co trzeba wykopać, żeby na nową brykę było???? Jestem bardzo zainteresowana, bardzo!!!!

Cześć i czołem i spadam :D

najlepiej ropa albo inne złoto 8)

ale Depesia to za kartofle kupi :lol: :wink:

Przydałyby się takie wykopki, oj przydały :roll: :lol: i to pewnie nie tylko mnie :wink:

Przybyłam, zaznaczyłam i wybyłam :wink:

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No Depsia, jak mozesz :evil: Goscie stukaja w drzwi i okna, a tam glucho :roll: Czytalam, ze powczasowalas sie, ze ho, ho, ho ;) Nad wielka wode, to trzeba na wiecej pojechac, aby troche nozka pogmerac w piasku, raczki zanurzuc w morzu, muszelek poszukac i poskubac bursztynku ... a nie tak w biegu i zupelnie byle jak :roll:

Wpadlam tylko na chwile, aby skrobnac ze jestem i pamietam ... a wlasciwie tylko pamietam, bo wlasnie sie wakacjujemy. Dwa dni temu przeszlam ponad 20 km Bukowym Berdem, Tarnica i Krzemieniem. Wczoraj ponad 16 km Poloninami, jutro planuje jakies 20 - 25 ;) Pogoda piekna, slonce na blekitnym niebie, kondycja doskonala, a pensjonat z gospodarzami zapalencami, co to wlasnej roboty szyneczke, poledwiczke i baleronik, a do tego konfiture wypchana porzeczka i jagoda na sniadanie serwuja, przecudny :-)

Gdyby tylko nie ten palec u stopy, ktorym przywalilam w skale nie bolal i nie sinial tak bardzo to zupelnie byloby zajefajnie :-)

brazuniu, Slonko ty moje, pamietam o Tobie, cieplo mysle i trzymam kciukasy za Wasze NOWE :D

Buziaki i do napisania ... za dwa - trzy dni, jak juz wszystkie szkalki zaliczymy ;), jedziemy podziwiac Lwow i okolice :-)

Neta mi wcięło na 2 dni! :evil:

Dzisiaj nie rozpiszę się, bo późno bardzo, jutro jednak na pewno z rana popiszę troche i mam nadzieję, że zaległości nadrobię.

Dobranoc wszystkim! :lol:

Zdzisiu, nie chwal się, pewnie oszukujesz, bo linka nie dałeś. :wink: :lol:

Słyszałam, że stałym korespondentem zostałeś, gratuluję! :D :D :D

O matko, żebym ja tak mogła jakie nowe auto za ziemniaki kupić... :lol:

Nie wiecie, w którym salonie tak sprzedają? :lol:

Amber, Ty to w ogóle nieprzyzwoicie się zachowujesz, ciągle gdzieś jeździsz, ciągle odpoczywasz, mało co pracujesz. :o :lol:

Chyba w przyszłym życiu fotografikiem zostanę, też tak chcę! :wink:

Zeljka - ooooo nie!!! Dostaniesz przepis, jak go sobie sama u nas odbierzesz, leniuchu jeden!!! :wink:

Nie daruję Ci tego, a już Twojnemu to w ogóle.

Za daleko do mnie??? :o :evil:

Łobuzy jedne. :wink:

Przyszłam sprawdzić co u Ciebie, bo Cię długo nie było, a tu neta wcięło :o No proszę! A mi wlać chciałaś za podobne :wink:

A TY mi nie chcesz? :o :lol:

Popatrz, jacy dobrzy luidzie jeszcze są na tym świecie! :D :D :D

Ivo - dzięki za odwiedzinki, zaraz poszukam Twoich komentów, gdzieś ciągle znikają... :wink:

Tak nam deszczu trzeba, a u nas ciągle nie pada... :-?

No i popadało, troszkę pochłodniało i w ogóle - pięknie się zrobiło. :D

A do nas dzisiaj Asia Malczewska przyjeżdża, aha! Z całą rodziną, na noc zostaną, aha! 8) :D :D :D

Będziemy grillować, śmiać się, gdzieś może pojedziemy pozwiedzać i w ogóle. 8)

No to ja lecę, szykować pokoje. :D

... i w ogóle - pięknie się zrobiło. :D

...

Będziemy grillować, ...

...

U mnie również pięknie :D ... szczególnie, że "Bill" sobie leci i wiruje 800 mil od wybrzeża (choć nawet z tej odległości fala ponad dwa metry) :roll:

Chętnie bym z Wami pogrillował :( (może dziś jakąś nową potrawę na grilla "skomponuję") 8) :)

pozdróweczka

O matko, Paweł, Ty mi nie pisz, że na Ciebie idzie, bo ja się martwię, w zezłym roku też tak było. :o

Dobrze, że Zdzisiu napisał, że ominie Was. :D

Wczoraj posiedzieliśmy, pogrillowaliśmy, ale na kuchni kaflowej, wieczór był tak chłodny, że przenieśliśmy się do jadalni.

Rozpaliliśmy sobie w kominku, kiełbaski poszły na patelnię grillową z olbrzymią ilością cebulki, do tego trochę warzywek - nic oryginalnego w sumie, ale za to baaaardzo przyjemnie było, długo gadaliśmy i w ogóle. :D

Idę powoli śniadanko przygotowywać. 8) :D

No i pojechali goście do domu.

Baaaardzo było fajnie, a z czym oni do nas przyjechali, słuchajcie, nie uwierzycie! :lol:

Jak dostanę zdjęcia na maila (nasz aparat się rozładował i robiłam Asinym), to padniecie z wrażenia. :lol:

Dzień doberek, czy nikt poza Hamerykanami tutaj nie zagląda? :o :(

Oooo, Wiola, cześć! :D

No jak, nie masz o czym pisać? :o

Maylandziu, nie mogę, naprawdę! Muszę jakieś napięcie wytworzyć, może wtedy będą zaglądać, bo tak to nudnawo chyba tutaj. :wink:

A rzecz jest godna najwyższej uwagi, zapewniam. :lol:

I jaka wielka! :o

Więcej nic nie powiem, aż dostanę zdjęcie i pokażę. 8) :lol: