Afrodyta 20.08.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 A co trzeba wykopać, żeby na nową brykę było???? Jestem bardzo zainteresowana, bardzo!!!! Cześć i czołem i spadam najlepiej ropa albo inne złoto ale Depesia to za kartofle kupi Przydałyby się takie wykopki, oj przydały i to pewnie nie tylko mnie Przybyłam, zaznaczyłam i wybyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.08.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 ja też listę podpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.08.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 i ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.08.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Depsia gdzie Cie wcielo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 20.08.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 No Depsia, jak mozesz Goscie stukaja w drzwi i okna, a tam glucho Czytalam, ze powczasowalas sie, ze ho, ho, ho Nad wielka wode, to trzeba na wiecej pojechac, aby troche nozka pogmerac w piasku, raczki zanurzuc w morzu, muszelek poszukac i poskubac bursztynku ... a nie tak w biegu i zupelnie byle jak Wpadlam tylko na chwile, aby skrobnac ze jestem i pamietam ... a wlasciwie tylko pamietam, bo wlasnie sie wakacjujemy. Dwa dni temu przeszlam ponad 20 km Bukowym Berdem, Tarnica i Krzemieniem. Wczoraj ponad 16 km Poloninami, jutro planuje jakies 20 - 25 Pogoda piekna, slonce na blekitnym niebie, kondycja doskonala, a pensjonat z gospodarzami zapalencami, co to wlasnej roboty szyneczke, poledwiczke i baleronik, a do tego konfiture wypchana porzeczka i jagoda na sniadanie serwuja, przecudny Gdyby tylko nie ten palec u stopy, ktorym przywalilam w skale nie bolal i nie sinial tak bardzo to zupelnie byloby zajefajnie brazuniu, Slonko ty moje, pamietam o Tobie, cieplo mysle i trzymam kciukasy za Wasze NOWE Buziaki i do napisania ... za dwa - trzy dni, jak juz wszystkie szkalki zaliczymy , jedziemy podziwiac Lwow i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.08.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Neta mi wcięło na 2 dni! Dzisiaj nie rozpiszę się, bo późno bardzo, jutro jednak na pewno z rana popiszę troche i mam nadzieję, że zaległości nadrobię. Dobranoc wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 20.08.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Też mam mało czasu, bo kilka artykułów do gazet muszę skończyć, ale przywitać się zawsze czas znajdę.Pozdrawiam wszystkich serdecznie. PS. Na NETBIRD zamieszczono mój kolejny artykuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2009 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Zdzisiu, nie chwal się, pewnie oszukujesz, bo linka nie dałeś. Słyszałam, że stałym korespondentem zostałeś, gratuluję! O matko, żebym ja tak mogła jakie nowe auto za ziemniaki kupić... Nie wiecie, w którym salonie tak sprzedają? Amber, Ty to w ogóle nieprzyzwoicie się zachowujesz, ciągle gdzieś jeździsz, ciągle odpoczywasz, mało co pracujesz. Chyba w przyszłym życiu fotografikiem zostanę, też tak chcę! Zeljka - ooooo nie!!! Dostaniesz przepis, jak go sobie sama u nas odbierzesz, leniuchu jeden!!! Nie daruję Ci tego, a już Twojnemu to w ogóle. Za daleko do mnie??? Łobuzy jedne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.08.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Przyszłam sprawdzić co u Ciebie, bo Cię długo nie było, a tu neta wcięło No proszę! A mi wlać chciałaś za podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.08.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 pozdrowionka serdeczne z Wrocka:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2009 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Przyszłam sprawdzić co u Ciebie, bo Cię długo nie było, a tu neta wcięło No proszę! A mi wlać chciałaś za podobne A TY mi nie chcesz? Popatrz, jacy dobrzy luidzie jeszcze są na tym świecie! Ivo - dzięki za odwiedzinki, zaraz poszukam Twoich komentów, gdzieś ciągle znikają... Tak nam deszczu trzeba, a u nas ciągle nie pada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2009 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 No i popadało, troszkę pochłodniało i w ogóle - pięknie się zrobiło. A do nas dzisiaj Asia Malczewska przyjeżdża, aha! Z całą rodziną, na noc zostaną, aha! Będziemy grillować, śmiać się, gdzieś może pojedziemy pozwiedzać i w ogóle. No to ja lecę, szykować pokoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.08.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 ... i w ogóle - pięknie się zrobiło. ... Będziemy grillować, ... ... U mnie również pięknie ... szczególnie, że "Bill" sobie leci i wiruje 800 mil od wybrzeża (choć nawet z tej odległości fala ponad dwa metry) Chętnie bym z Wami pogrillował (może dziś jakąś nową potrawę na grilla "skomponuję") pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 22.08.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Masz szczęście Pawełku, tym razem cię ominie. Ale jest szansa, że walnie w New England. A dużych fal ci zazdroszczę, ale i tak mniejsze jak na North Shore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.08.2009 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 O matko, Paweł, Ty mi nie pisz, że na Ciebie idzie, bo ja się martwię, w zezłym roku też tak było. Dobrze, że Zdzisiu napisał, że ominie Was. Wczoraj posiedzieliśmy, pogrillowaliśmy, ale na kuchni kaflowej, wieczór był tak chłodny, że przenieśliśmy się do jadalni. Rozpaliliśmy sobie w kominku, kiełbaski poszły na patelnię grillową z olbrzymią ilością cebulki, do tego trochę warzywek - nic oryginalnego w sumie, ale za to baaaardzo przyjemnie było, długo gadaliśmy i w ogóle. Idę powoli śniadanko przygotowywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 23.08.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Nie tylko Pawełka huragan ominął, ale chyba i Nowej Anglii daruje. Szykuje się za to na Kanadę, ale już znacznie osłabł - to ich chyba tylko postraszy. A u nas lekki deszczyk i troszkę pochłodniało, co mnie bardzo cieszy. A jak Wam zazdraszczam tego grilla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.08.2009 04:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 No i pojechali goście do domu. Baaaardzo było fajnie, a z czym oni do nas przyjechali, słuchajcie, nie uwierzycie! Jak dostanę zdjęcia na maila (nasz aparat się rozładował i robiłam Asinym), to padniecie z wrażenia. Dzień doberek, czy nikt poza Hamerykanami tutaj nie zagląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.08.2009 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Cześć Ja zaglądam ale nie piszę, nie mam o czym pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.08.2009 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Depesia to napisz choć z czym przyjechali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.08.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Oooo, Wiola, cześć! No jak, nie masz o czym pisać? Maylandziu, nie mogę, naprawdę! Muszę jakieś napięcie wytworzyć, może wtedy będą zaglądać, bo tak to nudnawo chyba tutaj. A rzecz jest godna najwyższej uwagi, zapewniam. I jaka wielka! Więcej nic nie powiem, aż dostanę zdjęcie i pokażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts