Agduś 24.08.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Rzecz godna uwagi i wielka? Czyżbyś słonia dostała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.08.2009 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Mogę dodać, że jest to rzecz, a więc przedmiot, a więc nieożywiony. Wieeeelkie! Pięęęęęęęękne! Jak będzie zdjęcie, to pokażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.08.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Pokaż pokaż. U mnie nic sie nie dzieje. Maluję salon, ale to wolno idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.08.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Znaczy musi, że to mebel jakiś. Albo śliczne nowiutkie czerwone Ferrari. Albo żółciutki traktor na kołach wyższych od Sołtysa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.08.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Nie!!! Już wiem! Taki wieeeelki dmuchany bałwan albo Mikołaj, jakie stoją przed hipermarketami od drugiego listopada!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.08.2009 05:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 No to słuchajcie: Asia i Jejny chcą do nas na grzyby się wybrać, jak wysyp będzie. Nasłuchali się naszych opowieści, naoglądali się zdjęć i teraz chcą to sprawdzić, zwłaszcza, że oboje jeszcze nigdy w życiu nie znaleźli żadnego prawdziwka. No to zawczasu sobie przywieźli, żeby mieć w co zbierać... Zobaczcie tutaj. Czyż nie jest ten kosz przepiękny??? I mój ci on, mój!!! Przepraszam, ale nie mogę inaczej zdjęcia wstawić, adres nie kończy się na .jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.08.2009 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 No kosz wypaśny pleciony z czego? z wikliny? czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 25.08.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Doberek, kosz Depesiu przepiękniasty. A ja słuzbowo, że tak powiem. Jak tam eksperymenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.08.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Ja też się melduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.08.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Kosz superaśny, tylko jak się zapełni to kto go będzie po tym lesie nosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.08.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 super taki wielki kosz! ale rzeczywiście...kto go udźwignie gdy będzie pełen ???? pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.08.2009 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 No kosz wypasowy jest, wiklinowy i ogrooooomny! Oby tylko udało się go zapełnić grzybami chociaz w połowie, bo jak na razie - gorąco i sucho jest, o grzybkach nie ma mowy. Wciornastku - PW poszło. Ivo, D-Day coraz bliżej, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.08.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Depsia .... Ty może myślisz, że ja do Ciebie nie zaglądam .... ale zaglądam ... ostatnio byłem na blogu ... ... pozdrawiam więc Ciebie i tu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 25.08.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Kosz jest przepastny i jeśli uda wam się go napełnić, to będzie znaczyć że grzybów macie zatrzęsienie. Pozazdrościć. Mnie tylko dwa razy (dawnymi laty - mokrymi) udało się napełnić bagażnik podobnej wielkości. W tym roku nazbierałem conieco, bo trochę deszczyku było - co nie jest w naszym klimacie zbyt częste.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.08.2009 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Kurcze ja mam podobny kosz, trochę mniejszy. Noszę w nim drewno do domu. Jak ząładuje cąły to sama go nie mogę podnieść. Ciągnać muszę W każdym razie przydają sie takie kosze na wsi bardzo!!!! Dobry prezent dostałaś Depesiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.08.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Doberek Depsiu, z takiego kosza wiele radosci bedziesz miala Jesienia z nim na grzyby, a na zime az sie prosi o jakas estetyczna instalację Nie wspomne o wiosnie, bo teraz to juz chyba tylko w TYM koszu ze swieconka trzeba zajsc Ksiadz sie ucieszy i z ambony pochwali No dobra ... koncze tego wymyslania Gorskie powietrze, tak przewentylowalo mi komorki, ze okielznac pomyslow nie moge Aaaaa ... aby nie bylo ... wakacje nam sie juz skonczyly Depsia, czy Twoja mila mym oczom stronka ma jakas aktualizacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.08.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Dzień dobry, czekam na deszcz dzisiaj. Od rana chmury nad nami piękne, ale deszczu z nich - ani kropli! A w ogrodzie i na polu wszystko schnie. Ambercia - no nareszcie, może teraz, wypoczęta, będziesz się częściej pokazywać. Na stronce to tylko ilościowo przybywa, w sumie trzeba by napisać niektóre rzeczy jeszcze raz, żeby się zgadzało... Mayland, ja nie wiem, jak Ty to dreno ciągniesz, bo w tym koszu to i pół koszyka to za dużo chyba byłoby dla jednej osoby. Instalacja jakaś w koszu fajna... W sumie to też o tym myślałam. Poprosze o jakies pomysły, może po prostu poduszek ozdobnych nawrzucać? Jak go jakoś oryginalnie wykorzystać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.08.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Z instalacji "poduszki w koszu" to chyba najbardziej ucieszą się koty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.08.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Nie mam takiego kosza, ale też i nie wiem, czy byłby przydatny, poza ciągnięciem w nim, wzorem Maylandzi, drewna do kominka W moim przypadku grzyb musiałby by mieć potężny sztandar, najlepiej w oczojebnych kolorach i do tego gwizdek, żeby zwrócić moją uwagę. Paru debili takich się znalazło, nawet po wyjeździe Agdusiów, którzy przez zapomnienie zostawili u mnie swój łup z Depsiowych Sosnowych Borów (ku radości mojej ) i znalazłam kilka nadających się do ususzenia. Na Wigilię do grzybów będzie Ambercia, jeśli uważasz, że wakacje powinny trwać 10 miesięcy w roku, to witaj w naszym klubie - moim i córci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.08.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 W moim przypadku grzyb musiałby by mieć potężny sztandar, najlepiej w oczojebnych kolorach i do tego gwizdek, żeby zwrócić moją uwagę. Patrz Pani, mam to samo!!!! Jedyne grzyby jakie udaje mi sie znalezc to te na polce w sklepie, tylko musza byc dobrze opisane, bo biore tylko prawdziwki, wiec gdy karteczek brak, to jak dziecko we mgle ... po prostu ide kupic ryz 10-miesieczne wakacje .... aleeeee sie rozmarzylam Moj mowi, ze na kolejne lenistwo mam czekac do grudnia Depsia, nie pogonisz jak zostawie pocztowke ze wspinaczki http://i25.tinypic.com/9g8yvn.jpg http://i25.tinypic.com/13yge4n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts