Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:lol:

No to słuchajcie: Asia i Jejny chcą do nas na grzyby się wybrać, jak wysyp będzie. Nasłuchali się naszych opowieści, naoglądali się zdjęć i teraz chcą to sprawdzić, zwłaszcza, że oboje jeszcze nigdy w życiu nie znaleźli żadnego prawdziwka. :o :o :o

No to zawczasu sobie przywieźli, żeby mieć w co zbierać... :lol:

Zobaczcie tutaj.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Czyż nie jest ten kosz przepiękny???

I mój ci on, mój!!! 8) 8) 8) :D

Przepraszam, ale nie mogę inaczej zdjęcia wstawić, adres nie kończy się na .jpg

No kosz wypasowy jest, wiklinowy i ogrooooomny! :lol:

Oby tylko udało się go zapełnić grzybami chociaz w połowie, bo jak na razie - gorąco i sucho jest, o grzybkach nie ma mowy. :(

Wciornastku - PW poszło. :D

Ivo, D-Day coraz bliżej, prawda? :wink: :D

Kosz jest przepastny i jeśli uda wam się go napełnić, to będzie znaczyć że grzybów macie zatrzęsienie. Pozazdrościć. Mnie tylko dwa razy (dawnymi laty - mokrymi) udało się napełnić bagażnik podobnej wielkości. W tym roku nazbierałem conieco, bo trochę deszczyku było - co nie jest w naszym klimacie zbyt częste.

Pozdrawiam.

Doberek :-)

Depsiu, z takiego kosza wiele radosci bedziesz miala :D Jesienia z nim na grzyby, a na zime az sie prosi o jakas estetyczna instalację 8) :D Nie wspomne o wiosnie, bo teraz to juz chyba tylko w TYM koszu ze swieconka trzeba zajsc :-) Ksiadz sie ucieszy i z ambony pochwali :D :D :D

No dobra ... koncze tego wymyslania ;) Gorskie powietrze, tak przewentylowalo mi komorki, ze okielznac pomyslow nie moge :lol:

Aaaaa ... aby nie bylo ... wakacje nam sie juz skonczyly :cry:

Depsia, czy Twoja mila mym oczom stronka ma jakas aktualizacje? 8)

Dzień dobry, czekam na deszcz dzisiaj. :-?

Od rana chmury nad nami piękne, ale deszczu z nich - ani kropli! :x

A w ogrodzie i na polu wszystko schnie.

Ambercia - no nareszcie, może teraz, wypoczęta, będziesz się częściej pokazywać. :D

Na stronce to tylko ilościowo przybywa, w sumie trzeba by napisać niektóre rzeczy jeszcze raz, żeby się zgadzało... :oops:

Mayland, ja nie wiem, jak Ty to dreno ciągniesz, bo w tym koszu to i pół koszyka to za dużo chyba byłoby dla jednej osoby. :o :lol:

Instalacja jakaś w koszu fajna... W sumie to też o tym myślałam. Poprosze o jakies pomysły, może po prostu poduszek ozdobnych nawrzucać?

Jak go jakoś oryginalnie wykorzystać?

Nie mam takiego kosza, ale też i nie wiem, czy byłby przydatny, poza ciągnięciem w nim, wzorem Maylandzi, drewna do kominka :D W moim przypadku grzyb musiałby by mieć potężny sztandar, najlepiej w oczojebnych kolorach i do tego gwizdek, żeby zwrócić moją uwagę. Paru debili takich się znalazło, nawet po wyjeździe Agdusiów, którzy przez zapomnienie zostawili u mnie swój łup z Depsiowych Sosnowych Borów (ku radości mojej :wink: ) i znalazłam kilka nadających się do ususzenia. Na Wigilię do grzybów będzie :D

Ambercia, jeśli uważasz, że wakacje powinny trwać 10 miesięcy w roku, to witaj w naszym klubie - moim i córci :D

W moim przypadku grzyb musiałby by mieć potężny sztandar, najlepiej w oczojebnych kolorach i do tego gwizdek, żeby zwrócić moją uwagę.

Patrz Pani, mam to samo!!!! :lol: Jedyne grzyby jakie udaje mi sie znalezc to te na polce w sklepie, tylko musza byc dobrze opisane, bo biore tylko prawdziwki, wiec gdy karteczek brak, to jak dziecko we mgle ... po prostu ide kupic ryz :lol:

10-miesieczne wakacje .... aleeeee sie rozmarzylam :oops: :D Moj mowi, ze na kolejne lenistwo mam czekac do grudnia :( 8)

Depsia, nie pogonisz jak zostawie pocztowke ze wspinaczki ;)

http://i25.tinypic.com/9g8yvn.jpg

http://i25.tinypic.com/13yge4n.jpg

:lol: