bobowa budowniczowa 26.08.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Cudne zdjęcia Amberciu Cześć Depesiu i wszystkim gościom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.08.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Noooo, ślicznie, ale gdzie Maja i Plusz Jakieś takie puste te zdjęcia bez nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.08.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Dziekuje, dziekuje A Maja i Plusz zostaly u Siostry Marka Jestesmy chyba jedynym krajem w UE w ktorym do zadnego Parku Narodowego nie wolno wprowadzac psow na smyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.08.2009 05:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Oooo, jakie ładne zdjęcia - zwłaszcza to drugie! Pochodzić nie mogę, to chociaż popatrzę sobie. Na smyczy też nie wolno? A jak ktoś mieszka na terenie Parku ( np. w Wolińskim Parku Narodowym mnóstwo ludzi tak mieszka, cały Lubin i okolice Międzyzdrojów) i ma psa to co - nie może chodzić z nim na spacery? Tam wszyscy chodzą! Co za durnowate przepisy jakieś, rozumiem, że nie wolno spuszczać, ale na smyczy...??? BB, kochana moja, jak miło Cię widzieć! Nic nie opowiadasz, co u Ciebie, mam nadzieję, że zdrówko Ci dopisuje i nastrój też dobry! Brazunia, doczekać się nie mogę już, kiedy pan z Orange coś Ci zainstaluje. Jamles - ktoś go widział? W ogóle mnie nie odwiedza, czuję się zaniedbana i porzucona... Oczywiście, deszczu nie było. Wszystko w oczach więdnie. Trzeba dzisiaj ze szlauchem ganiać. Cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.08.2009 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Jamles - ktoś go widział? W ogóle mnie nie odwiedza, czuję się zaniedbana i porzucona... no już nie płacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.08.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Amber ślicznie wygladasz w tym krajobrazie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.08.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Jamles - ktoś go widział? W ogóle mnie nie odwiedza, czuję się zaniedbana i porzucona... no już nie płacz A co mi dasz na pociechę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.08.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 http://th.interia.pl/40,bc2928bc92396288/deszcz_duzy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.08.2009 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Ty to jednak wiesz, czego mi trzeba. Żebyś tak jeszcze moc sprawczą miał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.08.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Depesia, zdrówko jako tako, nastrój też, wiesz jak to w życiu, raz lepiej, raz gorzej. Ale ostatnio najbardziej skupiam się na nauce i stosowaniu asertywności Pierwsze sukcesy już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.08.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Na Jamlesa to i ja zęby sobie ostrzę Pan z Orangu był. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.08.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Trzymamy kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.08.2009 05:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Jak słyszałam, Orange śmigało podczas próby, więc jest nadzieja, że Braza za parę dni zacznie nadrabiać zaległości na forum. Dzień dobry, deszczu chcę... Wczoraj u nas omłoty były, taką starą młockarnią jak z filmu "Sami swoi", goście zlecieli się patrzyć i podziwiać, bo jako zywo nigdy takiego czegoś nie widzieli. Teraz możemy z czystym sumieniem na dożynki jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.08.2009 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 A czy w Samych swoich nie cepami młócili? chypa dopiero w późniejszych odcinkach była młockarnia elektryczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 28.08.2009 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Dobry ... z Texas'u ... wprawdzie u mnie noc sie zaczyna dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.08.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Na Jamlesa to i ja zęby sobie ostrzę znodły sie synka do bicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.08.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 A czy w Samych swoich nie cepami młócili? chypa dopiero w późniejszych odcinkach była młockarnia elektryczna A może chodzi o młockarnie ręczną? Jako dziecko z dziadkiem taką rżnęliśmy dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.08.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Ja się na młockarniach nie znam, więc powiem tylko dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.08.2009 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Jako dziecko z dziadkiem taką rżnęliśmy dzień dobry O matko, aż się oplułam!!! Mnie ta nasza młockarnia zawsze się (nie do końca ściśle) ojarzy z wialnią, na którek Wiciu z Jadźką przewiał zboże. Najpierw młócili (pamiętacie? "No, to ci pomogę..."), a potem jeszcze przewiał, a potem ojce ich w stodole razem znaleźli... Jamles - ja się nie szykuję na Ciebie, zgłaszam votum separatum od Brazy w tej kwestii! Pawełku - jak wrócisz, to mam dla Ciebie coś do obejrzenia, na maila wyślę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.08.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 I tu też zajrzałam, a co! Czyli dziennika jako takiego to już nie masz kobito? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts