jamles 29.08.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Znowu to durne słońce świeci, a deszczu ani kropli. chętnie odstąpię, mnie juz wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 29.08.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Afrodytko - pewnie, że tak! Ja mam neta tak nędznego (komórkowy, zasięg 3 kreski to max), że nie mam czasu ani mozliwości sprawdzać wszystkich wątków, bo zajęłoby mi to cały dzień, Dlatego zawsze proszę znajomych o info, że coś napisali, bo tak, to zanim mi się otworzy w celu sprawdzenia każdy dziennik, to ja tu mumią zostanę zasuszoną... Aaaaa, to już będę wiedzieć, że do Ciebie to trzeba DUŻYMI LITERAMI i telefuksem posyłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.08.2009 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Dziecko trzeci dzień ze szlauchem lata, i tak nie daje rady podlać wszystkiego, bo za dużo. Proszę o jakieś hurtowe ilości deszczu. Trag by to szlafił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.08.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Kurcze u mnie padało, przestało i dalej pada. U nas Air Show a tu deszcz. Organizatorzy wkurzeni bo pokazy mniej efektowne przez deszcz. Ale to wszystko pokręcone. Tobie go brakuje a tu go nie chcą. Choc mi nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.08.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Dziewczyny kochane, deszcz mam ale i pytanie mam: Wsadziłam dziś w donice przed domem hiacynty z tamtego roku, żonkile, i jeszcze kupiłam moje ulubione frezje i też je wsadziłam. Przyznam ze wsadziłam jak wlezie, po jednym w każdej donicy. ale czy To wogle mi będzie kwitło? W ziemię normalną wsadziłam, pod czarną dałam ziemię moją, taką z lekką ilością gliny. ps. wrzosy sadzę w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.08.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 U nas też lało od rana z przerwami. Wieczorkiem poszłam znów kawałek wypielić i znów mnie komary liofilizowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.08.2009 05:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Wiola, a czemu miałoby nie zakwitnąć? W razie gdyby byłe spore mrozy (takie powyżej - 7 -8*C), okryj donice z zewnątrz stroiszem sosnowym (gałązkami sosnowymi), żeby cebulki nie przemarzły i będzie na pewno OK. Agduś - to jest pewnie cena za te deszcze. Mają wilgoć, to i mnożą się te wampiry. Mam nadzieję, że nie jesteś całkiem wysuszona. Mayland - może znasz jakieś zaklęcia, żeby deszczu nam podesłać? Agduś, Ty to potrafisz, spróbuj, proszę... Lecę, bo rodzina dzisiaj na dożynki powiatowe jedzie, a ja mam podać gościom śniadanie, potem posprzątać domek, bo goście po śniadaniu wyjeżdżają, potem ugotować obiad, przyjąć następnych gości i podac im obiad! Jak ja się wyrobię, to nie wiem. Następny chleb już siedzi w piekarniku, goście do domu chcą zabrać... No to pędzę, dziewczynki, trzymajcie sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 30.08.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Tia, tia podlewaja nie podlewaja.Depesiu ten chlebek to cacy wiesz może ty netową piekarnie otwórz.Oczywiście wysyłkową U mnie tyż susza więc węża wsadzilam w grządki.Od rana tworzę wypociny do wiesijutra. Ciekawam czy to ktos czyta? Ide robić kolejny pokos majeranku, trza by tez zebrac kolendrę i czaber.Pozdr. Wszystkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 30.08.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 TELEFUKSA WYSYŁAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Znowu to durne słońce świeci, a deszczu ani kropli. chętnie odstąpię, mnie juz wystarczy Jamles, masz przekichane Jak nie zajrzysz do mnie, to psami i kotem poszczuję następnym razem, i jeszcze księżniczka kopytami poprawi Cześć! Napisałam coś w dzienniku ... niewiele, ale jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 30.08.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Cze Depsia Przezylas? Roboty mialas pewnie full i teraz chodzisz wokol kosza zastanawiajac sie czy myk z poduszka i fotelem to juz teraz ma byc, czy w dlugie zimowe wieczory, co? A ja Ci mowie, zalegnij sobie bez wyrzutow! Sa dozynki, to i jest zasluzone lenistwo Aaaaa zapomnialabym Ten zakwas od Ciebie to twardy zawodnik jest Przeglodzilam go przez 15 dni (no musialam, bo niby jak mialam go wziac na urlop ) a w 16 po lekkim "sniadanku" ruszyl z kopyta az milo Ale dzisiaj to u nas nie chlebem, a drozdzowka pieczona na zloto pachnie Hmmm ... z papaja, rodzynkami-gigantami i smazona skorka z pomaranczy Pychota Kolorowych snow i do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.08.2009 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.08.2009 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Ambercia, aleś mi apetytu z rana narobiła, już mi w brzuchu burczy! Z robotą dałam radę dzięki pomocy młodszego dziecka, był ze mną cały czas, biegał i pracował, więc spokojnie poradziliśmy sobie. A wyjazd na dożynki okazał się owocny bardzo, bo po wygranej w konkursie wieńców na dożynkach gminnych wczoraj nasz wieniec wygrał konkurs na dożynkach powiatowych i teraz ekipa wybiera się na dożynki wojewódzkie. Zdjęcia z tych powiatowych przywieźli - ludzie, jakie cuda - cudeńka tam były, to ho ho! Prania dzisiaj mnóstwo mam po gościach, pościele i obrusy, lecę wstawić pralkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 31.08.2009 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Cześć Depsia! Ostatni dzień wakacji mam Od jutra się zacznie poranne wstawanie , no właściwie od pojutrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 31.08.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Zdjęcia z tych powiatowych przywieźli - ludzie, jakie cuda - cudeńka tam były, to ho ho! Kochana zapodaj koniecznie jakies fotki, jesli tylko mozesz Az mi sie zal zrobilo, ze nigdy w tak kolorowej i fajnej imprezie nie uczestniczylam Ale moze w przyszlym roku A Wam wienca-czarnego konia dozynek mocno gratuluje! I aby nie bylo, sciskam kciuki za "dokopanie" konkurencji na wojewodzkich Dawaj foty Waszego MEDALISTY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 31.08.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Fotki, footttkiiii, foootttkkkiiii owego wieńce bo z ciekawości padne A swoja droga takie dozynki to maja swój urok. Uwielbiam takie imprezy. U nas za 2 tygodnie odpust z dozynkami. Tez piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 31.08.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 cześć po urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 31.08.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Mój Boże! Kiedy ja ostatni raz byłem na dożynkach? Będzie już ponad lat 35. Więc dawać mi tu choć fotek parę, niech się z zazdrości upiję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.09.2009 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Dzień doberek! No to fotki są na blogu, mam nadzieję, że spodobają się. Teraz trwają we wsi narady, na co nagrodę przeznaczyć, bo w sumie z gminnych i powiatowych dożynek mamy 1000 zł wygranej. Na pewno cos do świetlicy, tylko - nowe meble (a właściwie ich zaczątek, bo 1000 zł to śmieszna kwota jak na meble) czy też zacząć robić nową podłogę? No nic, okaże się. Panele Sołtys załatwił darmowe z Kronopolu (oni chętnie wspierają z tym szkoły i świetlice wiejskie), teraz wystarczy zrobić podłoże i można by te panele położyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.09.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Myśle, że te wrzosy pomogły w wygranej. Przyznam się, że wcześniej nie widziałam wrzosu w wieńcach. Wyglada bardzo ciekawie! Napewno to takze zwróciło uwagę. Co do podłogi to jak to mówią, nie ma jak solidne podwaliny Moze to nie jest zły pomysł by je własnei zrobić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts