Afrodyta 05.09.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Stanęło więc na tej: http://www.elektrobox.pl/produkt-Chlodz_zam_ER_7448C_-20535,57.html Wiesz Depsia co mi sie rzuciło w oczy na tej stronie zaraz po otwarciu - "chwilowy brak na magazynie" Nie żebym Ci życzyła, wręcz przeciwnie ale się uśmiałam Epidemia jakaś awarii sprzętowych się rozpętała. Lecą zmywarki, lodówki, pralki... Tfu, na psa urok. Noooo, trza jakies czary poczynić, co by to odwrócić. Masz pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Ani słowa więcej o awaryjności sprzętu!!!! Jak mi lodówka albo pralka siądzie, to będę wiedziała, kogo za to winić ... wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.09.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Ciebie też, jak Agduś, wytargałam z drugiej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.09.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 no to jeszcze bardziej spóźnione zyczenia wszystkiego najlepszego i udanych wykopek http://inphotos.org/wp-content/uploads/2008/06/crimson-red-flowers.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.09.2009 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Ivo, dziękuję! Brazunia, bo ja w necie tkwię i w lodówkach się przewalam, a z moją prędkością transferu danych jest to zajęcie wysoce absorbujące i długotrwałe. Afrodyta - musiałaś to zauważyć, tak? Musiałas? Anulowałam tam, spróbowałam zamówić w innym, ale czarno to widzę... A tak mi się jej rozkład wnętrza podoba!!! Z tego wszystkiego zeżarłam 10 kokosanek Rafaello! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 06.09.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 No pewnie, że musiałam zauważyć! Jak inaczej dowiedziałabyś się, że jej nie ma? To dla Twojego dobra kochana Czekałabyś, czekała, a tak wiesz na czym stoisz Weź sobie spisz model i ciśnij jakiegoś lokalnego sprzedawcę, żeby sprowadził na zamówienie. Ja tak zrobiłam ze zmywarką. Znalazłam w necie za fajną cenę i kazałam w tej cenie sobie zamówić. Jak będzie zależało na kliencie to zamówią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.09.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Dziewczyny, ja nie w temacie lodówki ale innym. Jutro uprasza sie o trzymanie kciuków za mnie rano, pomiędzy 8-10, błagam litościwie wszelkie moce, aby się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 07.09.2009 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Się robi wiolasz Cześć Depsia, jak lodówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.09.2009 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Jutro uprasza sie o trzymanie kciuków za mnie rano, pomiędzy 8-10, błagam litościwie wszelkie moce, aby się udało zdąrzyłam, zaczynam za pół godzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.09.2009 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 zaciskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.09.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Spóźniłam się na trzymanie kciuków Wszystko przez moje kociambry wstrętne - po powrocie z odprowadzania dziecków muszę się przede wszystkim rzucać do "ich" pokoju i ratować, co się jeszcze da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.09.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Dziękuję bardzo. Kciuki swoje zrobiły, doszłam w rozmowach aż do prezesa, teraz czekam na telefon. Jesteście wieeeelkie Jakby co, to chociaż w rozmowach kwalifikacyjnych się przeszkolę, bo nie byłam na takiej od 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.09.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Wiolasz, no ja nie wiedziałam, ale dobrze że się udało!!! Depsia, znowu lecisz na pysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 07.09.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Depsia leci, ale za lodówą! Jak postępy? Masz załatwioną, czy szukasz innej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.09.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Wiolasz, no ja nie wiedziałam, ale dobrze że się udało!!! Depsia, znowu lecisz na pysk Ano udało, udało Mam nadzieję, że już się tam zagrzeję w fotelu, bo nie mam teraz dokąd wrócić Depsi pomożemy, żeby daleko nie spadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.09.2009 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Kurna, roboty tyle dzisiaj odwaliłam, że na pysk padam! Afrodytka - dobra rada z tym spisaniem modelu, może przećwiczę jak w necie nie da rady. Dziękuję! Wiola - też się spóźniłam, ale, jak widać, kciuki chyba nie były bardzo potrzebne, po prostu jesteś świetna! Aneta-we, witaj, imienniczko, cieszę się, że zajrzałaś do mnie! Jamles - a co Ty zaciskasz...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.09.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Jamles też ściska (chyba kciuki?) tylko inaczej. Może chłopaki inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.09.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Jamles zaciska pasa Hejeczka wieczorna Depsia, ten Freedom Pro działa naprawdę dobrze ... przynajmniej na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.09.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.09.2009 04:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Ja tam o czym innym pomyślałam... Dzień dobry wszystkim! Wiecie co? Wczoraj postanowiłam cos sprawdzić i zrobiłam kiszoną cukinię, dokładnie tak samo, jak robi się kiszone ogórki. Za jakieś 2 tygodnie powinnam wiedzieć, czy smakuje prawie tak samo jak kiszony ogórek. Bo jesli tak, to można się rozwijać w razie braku ogórków. Brazunia, dobrze, że chodzi, bo u mnie coraz gorzej (chyba sprzęt pada, modem znaczy się), na pewno będę musiała coś przedsięwziąć jak tylko umowa mi się skończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts