EDZIA 24.09.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 U mnie też dzisiaj pochmurno i smutno.Mój znajomy z pracy, bardzo sympatyczny i bardzo aktywny człowiek....złaził chyba wszystkie dostępne góry łącznie z Rumunią i Bułagarią.Urlopował w tym roku w Grecji. Miał być w pracy 1 wrzesnia...poprosił o przedłużenie urlopu. W drodze do domu 31 sierpnia w nocy, w Serbii zjechał na lewy pas prosto pod Tira, nie wiadomo czy zasnął, czy zasłabł.Dziś pogrzeb jego i jego żony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.09.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 ... Staramy się żyć dalej, bo przecież innego wyjścia nie ma. Trzeba żyć dalej po prostu, choć czasem żal ogarnie, prawda? ... ... prawda ... choć się staramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.09.2009 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 No własnie, Pawełku... Dżemik usmażony, ma piękny żółty, soczysty kolor i bossssski brzoskwiniowy smak. Powoli zaczynam czuć zapach nadchodzącego wyjazdu w góry. Matko, jak ja się na ten wyjazd cieszę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.09.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 ... Dżemik usmażony, ma piękny żółty, soczysty kolor i bossssski brzoskwiniowy smak. ... ... zostaw słoiczek do przyszłego roku ... zrobimy z soczystą szyneczką BBQ smaczniutko pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.09.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Anetko, przykro mi bardzo, czas pomaga.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.09.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 ... czas pomaga.. ... niestety nie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Poszłam dzisiaj do lasu i ... nie chcę zapeszać, ale chyba grzyby się pokazują... Znalazłam sporo kozaków i podgrzybków ... może w końcu coś się zmieni?Deszcz kropi ... ciekawe, czy będzie coś więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 24.09.2009 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Witajcie, kochani, przepraszam, że mnie chwilę nie było, ale spotkała nas śmierć w rodzinie (tej bliskiej) no i... no i nie było mnie... Dziękuję, że cały czas zaglądacie i że podtrzymujecie życie towarzyskie w wątku. No to zajrzę jutro, dzisiaj to już chyba wystarczy mi wrażeń. Współczuję. "...śmierć każdego człowieka umniejsza mnie..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.09.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Od poniedziałku ma padać ale tez i chłodniej... Moze grzybom to nie bedzie przeszkadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.09.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Depsia, dzien dobry ... wpadlam a tu taki smutek Bardzo, bardzo mi przykro ... sciskam Cie mocno i mimo wszystko wierze, ze czas na takie dramaty jest najlepszym lekarstwem ... ... no bardzo mi smutno ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Cześć wszystkim. Chłodno i pochmurno, może w końcu będą te grzyby!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.09.2009 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Dziękuję, kochani - staramy się radzić sobie, jakos to będzie, bo jakoś musi być. Braza - te grzyby to chyba u Ciebie będą, bo u nas nadal paskudna susza, więc proszę mnie tutaj nie epatować wieściami o dużych ilościach, bo się w fungicydy zaopatrzę i likwidować pojadę. Czuje się już jesienny chłód... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 A co to są fungicydy Groźne to jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.09.2009 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Środki grzybobójcze. Mam znajomą specjalistkę w Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 25.09.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Zaglądam po niebycie trzydniowym a tu smutki. Trzymaj sie Depesiu, choć widze, że zycie domowe zagłusza wszelkie smutki. Co do grzybów to własnie wróciłam spod Fromborka. Tam też susza i grzybów na lekarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Środki grzybobójcze. Mam znajomą specjalistkę w Poznaniu. Ale to chyba nie TE grzyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.09.2009 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 TE też dadzą załatwić. Chyba, że nasuszysz całe worki i będziesz mi wysyłać, ja kiedyś ludziom z foruma rozsyłałam na święta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.09.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Nie wiem, jak inne, bo czasu nie mam na wizytę w lesie, ale kanie same się pchają. W domu mam na jeden obiadek, a 8 rośnie sobie za płotem. Czekam az im się kapelusze rozprostują, żeby łatwiej było smażyć. Tylko... że chyba już mi się przejadły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Na obecną chwilę mam ususzone tak na 2/4 woreczka takiego płóciennego - wysokość jakieś 30cm. Jak dozbieram więcej, to prześlę, spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.09.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Na obecną chwilę mam ususzone tak na 2/4 woreczka takiego płóciennego - wysokość jakieś 30cm. Jak dozbieram więcej, to prześlę, spoko ... dobra http://www.chefpaul.net/smiles/happy5.gif ... gdzie podać adres ? ... na PW http://www.chefpaul.net/smiles/ask11.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts