Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

U mnie też dzisiaj pochmurno i smutno.

Mój znajomy z pracy, bardzo sympatyczny i bardzo aktywny człowiek....złaził chyba wszystkie dostępne góry łącznie z Rumunią i Bułagarią.

Urlopował w tym roku w Grecji. Miał być w pracy 1 wrzesnia...poprosił o przedłużenie urlopu. W drodze do domu 31 sierpnia w nocy, w Serbii zjechał na lewy pas prosto pod Tira, nie wiadomo czy zasnął, czy zasłabł.

Dziś pogrzeb jego i jego żony.

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No własnie, Pawełku... :(

Dżemik usmażony, ma piękny żółty, soczysty kolor i bossssski brzoskwiniowy smak. 8)

Powoli zaczynam czuć zapach nadchodzącego wyjazdu w góry.

Matko, jak ja się na ten wyjazd cieszę!!!

Witajcie, kochani, przepraszam, że mnie chwilę nie było, ale spotkała nas śmierć w rodzinie (tej bliskiej) no i... no i nie było mnie...

Dziękuję, że cały czas zaglądacie i że podtrzymujecie życie towarzyskie w wątku. :D

No to zajrzę jutro, dzisiaj to już chyba wystarczy mi wrażeń. :( :roll:

Współczuję. :cry: "...śmierć każdego człowieka umniejsza mnie..." :(

Dziękuję, kochani - staramy się radzić sobie, jakos to będzie, bo jakoś musi być.

Braza - te grzyby to chyba u Ciebie będą, bo u nas nadal paskudna susza, więc proszę mnie tutaj nie epatować wieściami o dużych ilościach, bo się w fungicydy zaopatrzę i likwidować pojadę. :evil:

Czuje się już jesienny chłód...

Nie wiem, jak inne, bo czasu nie mam na wizytę w lesie, ale kanie same się pchają. W domu mam na jeden obiadek, a 8 rośnie sobie za płotem. Czekam az im się kapelusze rozprostują, żeby łatwiej było smażyć. Tylko... że chyba już mi się przejadły... :(

Na obecną chwilę mam ususzone tak na 2/4 woreczka takiego płóciennego - wysokość jakieś 30cm. Jak dozbieram więcej, to prześlę, spoko :D
... dobra http://www.chefpaul.net/smiles/happy5.gif ... gdzie podać adres ? ... na PW http://www.chefpaul.net/smiles/ask11.gif